Inlägg från: Wintercandles |Visa alla inlägg
  • Wintercandles

    Min tärna har noll koll!

    Jag & min tärna kom så pass i kläm att jag tyvärr fick ta tillbaka min fråga. När hon nämde att vi inte borde gifta oss alls pga att det tar för lång tid att skilja sig rann bägaren över.
    Jag förstår hur du känner & det är inte lätt att avgöra hur man ska göra i en sådan situation. Har du inte redan skickat din guide till din tärna så ta hellre upp det mellan fyra ögon. Kanske du kan få henne på bättre tankar hur du faktiskt känner & vad det skulle betyda för dig att ha henne vid din sida. Annars tycker jag ideèn som ovan säger är en bra idè med en "huvudtärna". Att helt enkelt fråga en till ;)
    Jag hade tur att jag & min vän behöll vänskapen efter detta, kan säga att det blev isigt ett tag efter.

    Lycka till

  • Wintercandles
    JustMeAndMyLove skrev 2011-02-13 23:36:31 följande:
    AH?! Men vilken j*vla kommentar :O
    Ja eller hur man nu ska uttrycka det...Kan säga att man blir ganska förvånad & helt tappar orden till en början tills orden smält in.
  • Wintercandles

    Uha..det här med tärna alltså. Funderar på att fråga min bästa vän om hon vill hålla mig sällskap & dricka bubbel med mig när jag gör mig iordning på bröllopsmorgonen. På så sätt har hon inga förpliktelser alls..varken möhippeplanering eller påtvingat klänningsval.
    Efter att själv ha kommit rejält i kläm med min tärna & läst denna tråden vill jag inte ha någon tärna alls längre. Har blivit avskräckt av något som skulle vara en mysig & kul grej i mina ögon.  

Svar på tråden Min tärna har noll koll!