• June
  Äldre 1 apr 12:58
  4358 visningar
  22 svar
  Inlägg från June Visa alla inlägg
  22
  4358

  Jönköpingsbrudar 2011

  Hejsan,

  jag bor strax utanför Jönköping och ska gifta mig i maj. Vi kommer att har både bröllop och fest på Lövhult utanför Nässjö.

 • June
  Äldre 4 apr 12:59
  #9

  Det går framåt med planeringen. Jag och min blivande var ute på Lövhult igår och mätte i festlokalen, räknade bord, porslin, glas mm. Sedan tittade vi på var någonstans vi ska ha vigseln (vi ska gifta oss borgerligt utomhus på Lövhult). Imorgon har jag slutprovning av klänningen och i nästa vecka ska jag göra provuppsättning av håret.

  Vi har OSA på söndag och ännu har inte så många bekräftat att de kommer. Tyvärr fungerar väl många så att de inte hör av sig förrän sista dagen. (Vilket är jättenervöst för en annan...)

 • June
  Äldre 6 apr 12:41
  #14

  Jag hade provning av min klänning igår. Tack och lov satt den perfekt, bara länden behövde justeras. Jag var lite orolig innan provningen eftersom jag köpte den i höstas. Däremot blev de på provningen jätteförvånade när jag bad dem korta av släpet på klänningen. Men jag vill faktiskt inte ha klänning med släp eftersom jag ska gå i den hela eftermiddagen/kvällen och vill undvika att folk snavar på den (och jag vill ha händerna fria och inte behöva hålla i släpet).

 • June
  Äldre 12 apr 13:01
  #16

  Vi kommer nog att dansa vals. Jag funderar på att ta sjösalavalsen (bara musiken).

  Har provuppsättning av håret på torsdag. Sedan ska nog det mesta vara klart. Det sista att klura på blir bordsplacering och dukning.

  Hur går det för er andra?

 • June
  Äldre 9 maj 12:26
  #22

  Nu har även jag blivit fru. Hade en underbar dag! Det var soligt och lagom varmt och allt klaffade.

  Började dagen med att jag blev upphämtad av min tärna och sedan bar det av till frisören. 2,5 timmar senare var jag jättefin i håret. Sedan bar det av till hotellet där jag och min tärna samt mina två brorsdöttrar bytte om åt lunch och allmänt försökte ta det lugnt.

  Vigseln var jättefin ute i det gröna. Jag fick äntligen se min vigselring! Sedan fotade vi och efter det var det mingel. Sedan var det dags för middag och fest. Vi hade så kul att vi inte lämnade festen förrän 01.00 ca.

  Hela min dag var perfekt. Hoppas ni andra får det lika kul som jag hade!

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2011
Logga in
Bli medlem