• Beatrice Larsson som make-up artist?

  Mån 7 feb 2011 14:46 Läst 61540 gånger Totalt 5 svar
  Bröllo­p våren 2011
  Visa endast
  Mån 7 feb 2011 14:46

  Hej! Jag var på Bröllopsmässan i Göteborg i helgen och träffade en trevlig tjej som heter Beatrice Larsson. Hon är en allt-i-allo och fixar allt från fotografering till make-up, hår, blomsterarrangemang etc. Jag funderar på att använda henne till make-up och eventuellt bindning av brudbukett samt blomsterarrangemang. Make-up kostar endast 400 kr. Är det någon som har några erfarenheter av henne? Jag har hittat en gammal tråd från 2008 där en brud hade otur, hon skulle fotograferas av Beatrice, men det blev inställt rätt sent, då Beatrice fick ett erbjudande om heldagspaket från ett annat par. Tacksam för svar! /Monika

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-02-16 19:43
  Hej! Tack för alla svar! Jag håller med, jag tror att jag får ordna med annat alternativ för att inte gå och vara nervös. Jag har en kompis som är duktig på att sminka som kanske kan fixa med sminket, men annars kontaktar jag er som är proffs =)
  TACK!

 • Snigel Bee
  Visa endast
  Mån 7 feb 2011 15:27 #1

  Jag skulle inte vågat efter att hört nåt sånt! Kul o behöva vara orolig för att man blir "dumpad" för nån annan som kunde ge henne mer pengar! Såna överaskningar innan ett bröllop är inte så kul!

 • Tor 10 feb 2011 20:28 #4

  Jag känner till Beatrice Larsson och jag tror inte att hon är utbildad till varken make-up artist eller florist och definitivt inte fotograf.
  Jag har förstått det  som att hon tidigare har arbetat som modell och sysslar nu med bröllop och all dess innehåll. Jag har haft en konsultation med henne avseende hennes tjänster och visst är hon duktig på vissa saker men det beror på vad man har för krav. Hon kan självklart fota men jag skulle mer klassa henne som en "hobbyfotograf". 

  Jag hittade också den gamla tråden och blev lite orolig, men det som gjorde mig mest avskräckt är att hon inte har någon hemsida, vilket för mig är väldigt udda då hon "frilansar".

  Har du höga krav på hennes make-up färdigheter så tycker jag att du ska be om att få se hennes portfolio.
   

 • Lör 14 maj 2011 11:12 #5

  hennes hemsida (kom upp på en gång när jag sökte på google)  www.fotografbeatricelarsson.blogspot.com/  (dock inte så mycket om smink kanske)

 • marief­arah se
  Visa endast
  Tis 24 maj 2011 11:44 #6

  Hej hej! 2008 är ändå några år sedan, alla förbättras, lär sig utav sina misstag etc. Det bästa är att träffas och få en konsultation innan, då brukar man få en kända av vad det är för människa msn ska jobba me. När det gäller bilder, så borde hon ha en portfolio som visar vad hon kan. Så gå efter din magkänslan istället för att höra vad alla andra har att säga eftersom det inte är någon här som varken känner henne eller ha jobbat me henne, utan bara spekulerar. Lycka till! Marie

 • Lör 8 jun 2019 10:43 #5

  Hej alla ni som läser gamla trådar här på Bröllopstorget!

  Jag heter Beatrice Larsson och är bröllopsfotograf sedan nu 20 år tillbaka i tiden.

  Tyvärr så har detta med osanna påstående och gammal tråd, förföljt mig sedan en kvinna skrev osanningar om mig inför ett bröllop för nu över 10 års sedan. Det var inte alls så att jag som fotograf valde någon som erbjöd mig mer pengar eller som någon skrev, -" större och dyrare paket". Utan det var på grund av andra privata saker och som kvinnan ifråga fick förklarat för sig i god tid inför sitt bröllop. Dock valde hon att inte skriva detta och eller ta bort dom osanningar som skrevs, utan lät det hon skrivit finnas kvar. Vilket påverkar mig väldigt negativt.

  Självklart skall man som blivande brudpar googla och söka svar inför sin stora dag och när man då funnit någon som man tycker verkar intressant, boka ett möte. När ni sedan träffas och fotografen kan fysiskt bevisa att han/hon har ett gediget kunnande i form av Fotoböcker och annat bevis på tidigare arbeten, så kan man känna sig trygg. Om någon vill se alla cv:n eller diplom och certifikat så självklart så är det inga problem, men jag ber inte om dessa när jag uppsöker en läkare, utan självklart är läkaren där för att det är vad den arbetar med. 

  Jag erbjuder mina kunder en gratis smink och håruppsättning innan bröllopet, så att Bruden/ tärnorna känner sig nöjda med mitt arbete och kan på så vis bestämma om vi skall sammarbeta även gällandes detta område. 

  Blommorna som jag binder eller gör, finns även dom bildbevis på och om så är nödvändigt och en önskan hos brudparet, så tar jag med dom till blomstergrossisten och vi diskuterar val av arter och färger och jag binder något på plats som exempel. 

  Det finns tyvärr allt för många människor som uppger sig för att vara någon dom inte är ( Nättroll) och även personer som fabricerar felaktig information...tyvärr! Men som några nämnt i trådarna....gå på fakta som ni får och ser i mötet med personer som ni vill skall ha med just Eran stora dag att göra, så blir allt så underbart som ni önskar. 

  All lycka till önskar jag er!
  //
  Beatrice


  Förtydligande angående lögner.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll