• Sebastiána

    Pris för hyra av brudgummens klädsel

    Vi betalar 2700:- för frockcoat, väst, kravatt, skjorta, manchettknappar, byxor och knappar. Skor har han redan.

  • Sebastiána
    lycklig75 skrev 2011-03-29 11:15:08 följande:

    Jag måste bara säga att jag tycker ni är lite fel ute till kläderna männen. Enligt er ska mänens kläder inte kosta, det ska vara så billigt som möjligt. Hur mycket kostar då er klänning är den lika billig. Jag tycker att männen har lika stor rätt att vara fina och ha lika fin kvalité på sina kläder som ni.. Man kan hitta kläder som är jätte billigt men de ser oftast plastiga ut el har inte snygg passform. Det är den viktigaste dagen i era liv och jag tycker att det ska vara en vacker helhet lägg därför lite pengar på männen också de har lika stor rätt att vara fina...


    Precis min åsikt! Men mannen ville hyra istället för att köpa, och han var på väg att hyra från det enda stället som finns i Umeå trots att den enda frockcoat de hade inte passade särskilt bra och byxorna såg löjliga ut. Som tur var övertalade jag honom att titta lite till. Nu hyr vi från Ateljé MB i Skåne där bröllopet ska hållas och han hittade en frockcoat som satt som klippt och skuren!
  • Sebastiána
    Sebastiána skrev 2011-04-04 10:56:28 följande:
    Vi betalar 2700:- för frockcoat, väst, kravatt, skjorta, manchettknappar, byxor och knappar. Skor har han redan.
    'Skor har han redan köpt'...skulle det stå. Han vill inte hyra skor eftersom han tänkt dansa med mig hela kvällen och inte vill få ont i fötterna. Dessutom tycker han att han behöver nya finskor som han kan använda även efter bröllopet.
Svar på tråden Pris för hyra av brudgummens klädsel