• lycklig75

    Pris för hyra av brudgummens klädsel

    Vi hyrde kläder från en butik som heter Uppklädd by Eneroth som ligger i Stockholm. Det är ett jätte gulligt par som ägerbutiken. Har jätte fina kläder till killar och jätte fin passform, jag bara äskar deras kläder. Det var helt klart värt fesan dit från skåne. Man kan  välja om man vill hyra el köpa, finns även på nätet http://www.byeneroth.com/

  • lycklig75

    Jag måste bara säga att jag tycker ni är lite fel ute till kläderna männen. Enligt er ska mänens kläder inte kosta, det ska vara så billigt som möjligt. Hur mycket kostar då er klänning är den lika billig. Jag tycker att männen har lika stor rätt att vara fina och ha lika fin kvalité på sina kläder som ni.. Man kan hitta kläder som är jätte billigt men de ser oftast plastiga ut el har inte snygg passform. Det är den viktigaste dagen i era liv och jag tycker att det ska vara en vacker helhet lägg därför lite pengar på männen också de har lika stor rätt att vara fina...

  • lycklig75

    Jag menar inte att man måste köpa.. Vi hyrde själv hela uppsättningen. Men ibland när man läser så får man känslan av att mannen får inte kosta något.
    Tycker att det kan vara lite onödigt att gå och köpa OM inte man har nytta av det fler gånger för då kan det löna sig att köpa.
    Jag köpte min "brudklänning" men det är mer som en elegant sommarklänning än en brudklänning som kommer att användas flera gånger.. Det blev till och med billigare att köpa än att hyra. Tror mannens kläder blev lite dyrare men vi ville ha bra kvalié som inte så plastigt och man vill ju skilja sig lite i från mängden och inte ha det som alla andra har Skrattande. Sen ville vi att näbben (2,5 år) skulle få en likadan väst som MTB inte många ställen som har likadana västar i alla storlekar.. Brudnäbben (2år) hade en klänning som likande min. Det blev en jätte fin helhet. 

Svar på tråden Pris för hyra av brudgummens klädsel