• Gwennie

    2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar

    svanba skrev 2011-02-01 19:16:02 följande:


    Här är min! Vi gifter oss i New York den 3/3, därav den korta modellen
    Gillar att den är så enkel, men ändå mycket snyggt med underkjolen!
  • Gwennie

    Så här blir min klänning (fast vit) när den passerat kinesiska gränsen! Visste precis vad jag ville ha: enkel och helt utan applikationer, men omlott och intressant i ryggen och i taft. Det var inte lätt att hitta bland brudklänningarna som ibland är så mycket av allt, men bland tärnklänningarna var det en helt annan historia. Där hittade jag plötsligt massor av vackra klänningar, helt i min smak och föll pladask för knuten i ryggen på den här klänningen. Blir tufft att hitta bh, men det är det värt ;)



  • Gwennie
    tinavian skrev 2011-03-25 14:00:49 följande:
    Här är min klänning, jag har precis mail-kontakt med Landy Bridal som ska sy den åt mig! Har lite problem med materialet dock... På beskrivningen av klänningen står det att den är gjord i "silk taffeta", Landy undrar om jag vill ha den i "Taffeta" för det är billigare, någon som vet vad skillnaden är?
    Har du budget för det, så är ju sidentaft trevligare än syntet, rent teoretiskt, men alternativet är alldeles utmärkt om pengarna inte räcker till. Jag fick hem min "kinaklänning" för ett tag sedan, sydd i syntettaft, och den är känns jättebra i tyget. Det faller snyggt och har fin lyster, så jag är jättenöjd :)
  • Gwennie


    Vad tycks ?
    Störtsnyggt med den bara ryggen! Tror inte att du kommer att frysa inomhus - med alla gäster och levande ljus och dansande som hör en fest till, så gör du helt rätt i att ha en sådan klänning på kvällen :)
  • Gwennie
    Sofia786 skrev 2011-06-06 22:04:13 följande:
    Det här är min klänning, vintage från 1930-talet:
    Enkel och fin.

     


    Så himla fint! Jag är tokig 30-talsskärningar och din klänning är ganska typisk. Väldigt fint :)
  • Gwennie
    Sofia786 skrev 2011-06-06 22:43:07 följande:
    Tack, vad roligt! I know, love it...tycker inte om moderna klänningar (eller saker för den delen...)!  Det blir lite vintage tema på vårat bröllop tror jag,min ring är från 1800-talet så allt är lite gammeldags! Ska du själv ha en vintage-klänning?
    Hade hemskt gärna haft det, men har haft väldigt svårt att hitta en i min storlek - är för rund för de flesta, tyvärr... Brukar kunna hitta mer vardagliga klänningar som funkar, men just bröllopsklänning har varit svårt. Jag har låtit sy upp en ganska enkel klänning med V-ringning fram och bak. Blir lite mer åt 50-talshållet. Ska dock satsa på lite fingerwaves i håret :)
  • Gwennie
    tweety skrev 2011-06-19 21:18:30 följande:
    Casual Strapless Sash Organza Satin Reception Dress For Bridal
    Tjusigt värre! Så fint med plisserat tyg. Hade jag bara haft figuren för det, så hade jag velat gifta mig i min mammas gamla bröllopsklänning, också helt plisserad.
    Mycket vacker klänning :)
  • Gwennie
    Pinkgrape skrev 2011-07-31 17:51:06 följande:
    Skitdåliga bilder på klänningen som jag gifter mig i om 2 veckor :)
    (Saknas dock ett svart band i midjan på bilderna)

     



    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Det var inte lite tyll, det, Pinkgrape! Där har du nåt att jobba med under bröllopsdagen ;)
    Jättevackert, dock :)
Svar på tråden 2011/12 brudar, visa upp era brudklänningar