Vin tips sökes (rött & vitt)
Vi har bestämt oss för att köra med BIB och så häller vi över till karaffer som står på borden.
Vi kommer köra en buffé.
Vi kommer att ha förrätt, tunnbrödsrullar med renkött, sallad och någon mjukost
Själva buffén kommer nog mest troligt se ut så här:
Kött&Fisk
Kallskuren kassler
Helstekt fläskfilé
Ungstekt kyckling
Gravad & Rökt Lax
Köttbullar
Sallader & Tillbehör:
Pasta sallad (med skinka och grönsaker)
Nudelsallad (En med kyckling&grönsaker, en utan kyckling, currysås)
Grönsallad
Gräddfilsröra med skinka & Gräslök
Kesoröra med lax
Mozzarella&tomat röra (med rödlök, majs&balsamico)
Hemmagjord potatissallad
Ost&Skinkpaj
Oliver
Tzatziki
Bröd & Smör (vanlig + smaksatt)
Ostbricka
Jag själv dricker inte vittvin, bara rött, så vitt vin är verkligen ett problem för mig.
Så någon som har tips på vin till denna buffé??
Vin, både rött & vitt är klart för kvällen/"festen" , det är alltså vin-tips till själva maten som jag behöver hjälp med