Bröllopstårta "amerikansk".....
Det är inte svårt att göra sådana "amerikanska" bröllopstårtor själv.
Jag har gjort 3 till olika bröllop. Enda gången det blev problem var när dom ville ha en väldigt lös fyllning i sin tårta.
Det är ju inte en tårtställning man använder, utan man staplar dom på varandra med hjälp av något som heter dowelrods. Typ pvc-rör med en diameter på 2 cm (måste ju självklart vara avsett för att bruka i mat, annars kan man bli sjuk).
Jag handlar på www.tartdecor.se eller www.kakburken.se och www.dekoreramera.se
Ett tips om du gör tårtan själv är att köpa deras mousser och använda som fyllning. Då blir tårtan "skär-fast" och håller för rätt stor tyngd. Speciellt med hjälp av dessa "rör" som man trycker ner i tårtan som håller upp våningen ovanför (om du förstår hur jag menar).
Man måste också ha tårtbrickor av papp emellan så det liksom finns en "stopp" som gör att den övre tårtan inte bara sjunker ner.
Allt sånt finns på dessa sidor ovan.
Och vill du se mina tårtor så hittar du dom flesta på trickytrixie.cybersite.se
Lycka till :)