• gbg2012

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Alla saker hände innan bröllopet så vår dag var i stort sett problemfri. =)


    Jag fick munherpes veckan innan, dagen innan var det kaos och jättestressigt för vårt taight schema sprack. Men på kvällen var vi ute och åt och kunde slappna av.


    Min herpes gick bort, det blev sol och det som hände var att min mans bror inte fick ut bilen vi hade hyrt för att han inte hade kreditkort utan kontanter med sig. Min man ringer till de förbannad och berättar att vi ska gifta oss och efter mycket om och men får vi en annan bil, jag är på salongen och tar det lugnt och blir fixad så är inte stressad då jag inget vet. Han ringer först när det ordnat sig för han känner mig. =)

    Vi får en större och vit fin BMW. Så det blev en bättre bil än vi först tänkt, mycket rymligare.

    Under vigseln får jag inte på ringen på min mans finger och skojar därför till det då jag får ta i ordentligt. Alla skrattar och vår präst säger " man ska inte ge upp i första taget". Det är ju mest en rolig grej.

    Annars flöt hela dagen på utan några missöden alls och allt blev långt över förväntan. Jag frös som en galning dock när vi fotogarferades i botaniska men vi hann ta många bilder ute så väldigt nöjd i efterhand. =)

Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)