• Aniara4

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Jag läste en kommentar till Magdalena Ribbings spalt apropå barn i kyrkan eller inte, då en brud fått frågan och just skulle till att svara "ja", och ett barn plötsligt utbrister, högt och tydligt, "JAG MÅSTE BAJSA!". Bruden var visst inte alls särskilt road av den stämningsbrytaren.

  • Aniara4

    Min tillkommande är inte så bekväm med att bli fotograferad och har en tendens att göra konstiga miner så fort det kommer fram en kamera. Jag har knappt en enda vettig bild på honom och jag fotograferar MYCKET. Så ni kan ju gissa vad min värsta skräck för dagen är.

  • Aniara4
    Zelmah skrev 2011-01-20 14:52:19 följande:
    Hahaha! kom och tänka på när Chandler och Monica i Vänner ska ta parfoto och sätta in i tidningen eller nåt. Och Chandler bara gör fulminer på varenda bild haha! slutar med att Joey får vara med Monica på tidningsbilden till slut hehe.
    Exakt så! Skrikandes
  • Aniara4
    TheD skrev 2011-01-20 14:58:14 följande:
    Japp, jag har också en Chandler :) Själv älskar jag kameror men min blivandes miner........
    Fast jag tycker såklart han är söt ändå, ska jag tillägga, så ser han knasig ut får jag väl tänka att det är en fin och  träffande bild av honom så som han är. Jag är ju kär i knasbollen.
  • Aniara4
    Lili skrev 2011-01-20 19:07:03 följande:
    Här kommer en:

    Vi hade gjort oss till och köpt fin whskey som vi satt i en korg tillsammans med små engångsglas på herrtoaletten. Vårt dyra inhyrda band hittade whiskeyn när de repade och drack upp allt innnan gästerna ens hade anlänt...Skrattande
    Hoppas de åtminstone ersatte er för whiskyn!
  • Aniara4
    Lili skrev 2011-01-20 20:08:58 följande:
    Nej, vi fick ingen ersättning, de bara spelade lite extra falskt GladGladGlad
    Fyyyyyyyyyy vad dåligt!
  • Aniara4

    På sambons 40-årsdag kom cateringmaten fram utan kött - budet lastade ur allt annat och åkte sen iväg med mobiltelefonen avstängd. Vi vet inte om han glömde eller helt fräckt stal köttet. Så där stod vi med alla gäster och sallad och potatis, typ. Cateringfirman var djupt olycklig men hittade lyckligtvis annan mat i sin kyl som förmodligen skulle vara till någon annan dagen därpå, så de skickade den. (Vi slapp dessutom betala ett enda öre sen!). Gissar att budfirman fick det hett om öronen sen.

    Eftersom vi fick sitta och vänta på maten en timme extra tog dessutom vinet slut alldeles för fort, eftersom folk inte hade nåt annat att göra än att sitta och dricka.

    Nåt sånt vore lite trist om det hände på bröllopet!

  • Aniara4

    I den här tråden finns fler missöden:
    www.brollopstorget.se/Forum-1-86/m4040952.html

    Själv blev jag en smula stressad när floristen ringde dagen innan och sa att grossisten hade skickat fel blommor. Höll på att få hjärnblödning innan det visade sig att det bara gällde hårblommorna och bordsdekorationerna, brudbuketten var ok. Men jag är fortfarande lite ledsen för att jag inte fick ha de blommor jag hade tänkt mig i håret.

  • Aniara4

    Jisses vilket elände!

    Fast just det här:


    AnnL skrev 2012-06-01 08:11:14 följande:

    Efter vigseln går vi ut och väntar på brudparet som kommer ut, vi står där som fån alla för ingen har nåt att kasta. Tillslut gräver en äldre dam upp lite ris från väskan och blir den enda av ca 70 gäster som kastar och bruden säger då: "Är det ingen fler som ska kasta ris"?? Hmm.... De bröllop jag varit på har jag då fått någonting att blåsa eller kasta.


    var faktiskt inte brudparets fel! Du nämnde att de flesta inte var så vana bröllopsbesökare, det var tydligen bara den äldre damen som visste att gästerna förväntas ta med sig ris att kasta på brudparet. Nu har det ju blivit rätt vanligt att brudparet håller med olika saker (inte minst om de vill ha t.ex. såpbubblor) men egentligen är det lite bakvänt. Riset ska ju vara en lyckönskning från gästerna till brudparet, så det blir lite som att ge någon ett gratulationskort som man vill att den ska skriva på och ge till en...
  • Aniara4
    Mariem skrev 2012-06-04 11:35:30 följande:
    Jag satte på ringen på fel hand på min man. Ingen märkte det, inte ens han. =) Sen när han märkte det efter en stund, och skulle byta hand i smyg, så fick han knappt av den. Lite pinsamt, men kul! =)
    Och jag upptäckte när vi stod utanför och väntade på att gå in i kyrkan att jag redan hade båda ringarna på mig! Vi hade haft fotografering innan och då hade jag tagit på mig vigselringen för bilderna, och sen glömt att ta av mig den.
  • Aniara4
    teddy skrev 2012-06-06 10:36:05 följande:
    Haha vilken grej, hur gjorde ni?
    Jag tog av mig ringen fort som attan och mannen la den i fickan. Tur att jag kom på det innan vi gick in!
  • Aniara4
    Joanna Marie skrev 2012-06-07 14:30:16 följande:
    Det svåra med det dock är att många kyrkor har börjat med att ha regler för vilket sorts ris som får kastas vilket kan vara svårt för gäster att veta...
    Jovisst, men är det så att kyrkan inte tillåter att man kastar det medhavda riset är det ju inte så svårt att ha det kvar i väskan. I vår kyrka fanns också restriktioner, om det regnade tänkte vi inte komma ut på trappen utan på ett överglasat inomhustorg, och där fick man inte kasta ris, så vi hade såpbubblor av den anledningen. Men hade det inte funnits någon sådan anledning hade det nog känts lite fånigt i alla fall för mig. I slutänden kunde vi vara utomhus, och ganska många av gästerna hade med sig ris - någon även rosenblad.

    Jag försöker bara ge en tänkbar förklaring till varför inte brudparet i exemplet höll med ris, det är helt enkelt ett väldigt nytt påfund.
  • Aniara4

    Något liknande hände med vår tårta precis innan vi skulle skära den, brudgummen kastade sig utför stupet, tappade huvudet, och blev liggande under bardisken! Förvånad

Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)