• Jossen

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Zelmah skrev 2011-01-20 14:52:19 följande:
    Hahaha! kom och tänka på när Chandler och Monica i Vänner ska ta parfoto och sätta in i tidningen eller nåt. Och Chandler bara gör fulminer på varenda bild haha! slutar med att Joey får vara med Monica på tidningsbilden till slut hehe.

    Det är lite komiskt det där hihi.. känner en som gör samma... blir aldrig bra på bild, nåt liksom händer så fort en kamera dyker upp.. men jag antar att man spänner sig för att man blir obekväm om man är medveten om alla gamla misslyckade foton. Blir en ond cirkel liksom. Men hoppas att din make ska lyckas slappna av, hoppas fotografen kan hjälpa till med att få honom bekväm. :)
    Haha det var det första jag tänkte på också!!:)
  • Jossen
    AnnL skrev 2012-06-01 08:11:14 följande:

    För ett år sedan var vi gäster på ett bröllop och ojoj.... mycket gick galet.

    Det började med inbjudningkorten som var skrivna med glitterpenna (inget fel i det) men dom hade inte låtit den torka så när vi skulle öppna kortet så följde stor del av texten med så man såg inte vad som stod. Vi fick ringa en annan vän som skulle dit och kolla med henne vad som stod :P

    När vi kommer till kyrkan i mycket god tid var det en vigsel före så vi fick vänta vid en annan ingång (för att inte störa när brudparet skulle gå ut och ta emot grattisar) Vi väntar och väntar OCH väntar. Klockan slår 15.00 då vigseln skulle börja men ingen fick komma in i kyrkan. Dörren öppnas 15.05 av en stressad toastmaster (han var den enda förutom brudparet som var inne i kyrkan) varpå han utbrister " men skynda er vigseln har ju börjat"!!

    Alla rusar in ingen tar emot och delar ut psalmböcker, många som aldrig varit på bröllop ingen vet var dom ska sitta. Vi satte oss lite längre bak då vi inte var så nära. När alla satt sig då säger prästen att vi ska fylla på längst fram i kyrkan, folk tittar på varandra och jag tänker att de som är närmast borde flytta fram ännu mer, men det blir bara kaos och folk flyttar omkring innan vigseln kan börja 15 min försenad. När vi väl ska sjunga psalmerna (som inte var de man kanske känner igen) har ju ingen psalmbäcker vilket resulterar i att i princip ingen sjunger.

    Efter vigseln går vi ut och väntar på brudparet som kommer ut, vi står där som fån alla för ingen har nåt att kasta. Tillslut gräver en äldre dam upp lite ris från väskan och blir den enda av ca 70 gäster som kastar och bruden säger då: "Är det ingen fler som ska kasta ris"?? Hmm.... De bröllop jag varit på har jag då fått någonting att blåsa eller kasta.

    Sedan är det 1½ timme  tills vi ska samlas hemma hos brudparet på deras gård, och hur dom tänkte här förstår jag inte... Ingen fanns hemma hos dem, ingen tog emot, ingen hade nåt att göra och det började regna. Folk som bodde i närheten fick ta hem gäster och vänta där. När vi kommer dit ca 15 min innan utsatt tid finns toastmaster där som häller upp bubbel, det hade då slutat regna och solen stekte och det var så sjukt varmt. Ingen skugga inget vatten. Så gästerna dricker sitt bubbel. 15 min efter utsatt tid kommer brudparet (observera att dom endast åkt omkring i sin bil, inte blivit fotade eller annat) och är ganska berusade! Vi ska då skåla och i princip alla har tomt i glasen pga värmen, så det blir ingen direkt skål då vi inte fick påfyllning och fick skåla med tomma glas..

    Det var dukat på tomten med partytält och dom hade catering samt en kock som helgrillade gris på plats. Alla sätter sig till bords när himlen öppnar sig igen och det öser ner... Vi med flera gäster på samma linje, satt precis under en skarv i tältet som inte var tätat ordentligt så det öste ner på oss. Vi fick slita av lakanen från stolarna för att torka av oss själva och tallriken samt i princip sätta oss på andra gäster för att inte bli ännu mer blöta. När vi väl satt till bords skulle vi sjunga en allsång från festhäftet. Ca 20 av oss som satt i skarven hade inget häfte längre, det hade klistrat fast och blottnat upp av allt regn så vi fick försöka dela.

    Sedan ska vi äta, och det visar sig att allt regn har gjort att elden som grisen grillades på hade slocknat och kocken har svårt att få igång det igen så vi fick vänta på grisen 45min innan den var klar. Vid det laget var all sallad samt potatissallad slut. Lite felberäkning... Det fanns däremot gott om beasås :)

    Det blev mingel och tomten som var blöt efter regnet var geggigt och det gick knappt att gå. Bruden tog på sig stövlar och bytte till mjukisbyxor (!!!) bandet kom 2 timmar försent och var fulla... fast dom var ganska bra ändå :)

    Droppen blev när vi gick till baren som dom hade till självkostnadspris och vinet var slut. Det var ändå tidigt på kvällen, ölen var också slut. Jaja, får bli en drink då, drinken som serverades för 20:- var fanta och vodka och den smakade skit. Vi tackade då för oss och gick hem. Hungriga och blöta.

    Ingen har fått något tackkort. än... :D Nu vet jag iaf hur jag inte ska göra :D


    Fy f*n säger jag bara!!
    Jag vet egentligen inte om den passar in här då rubriken lyder "här skrattar vi...";) Skämt åsido, men detta lät hemskt! fy fy fy! Hoppas inte detta händer NÅGON mer, någonsin!
Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)