• Zelmah

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    jag är rädd att jag ska snubbla i sjön haha! Ska bli "levererad" till vigselplatsen med båt, så jag får verkligen inte ramla i vattnet när jag ska hoppa i land! Förvånad Det hade verkligen vart katastrof, men min blivande får se till att ta emot mig ordentligt från båten! huhh tänk om jag skulle dra ner honom i vattnet oxå Skrikandes... hehe nä..ska nog gå bra ändå..

    mensfläckar på klänningen hade ju inte vart nån höjdare heller. hoppas min hellweek inte infaller just det datumet.. har annars en tendens att blöda igenom då jag kan få riktiga störtfloder haha!

  • Zelmah
    Aniara4 skrev 2011-01-20 14:28:39 följande:
    Min tillkommande är inte så bekväm med att bli fotograferad och har en tendens att göra konstiga miner så fort det kommer fram en kamera. Jag har knappt en enda vettig bild på honom och jag fotograferar MYCKET. Så ni kan ju gissa vad min värsta skräck för dagen är.
    Hahaha! kom och tänka på när Chandler och Monica i Vänner ska ta parfoto och sätta in i tidningen eller nåt. Och Chandler bara gör fulminer på varenda bild haha! slutar med att Joey får vara med Monica på tidningsbilden till slut hehe.

    Det är lite komiskt det där hihi.. känner en som gör samma... blir aldrig bra på bild, nåt liksom händer så fort en kamera dyker upp.. men jag antar att man spänner sig för att man blir obekväm om man är medveten om alla gamla misslyckade foton. Blir en ond cirkel liksom. Men hoppas att din make ska lyckas slappna av, hoppas fotografen kan hjälpa till med att få honom bekväm. :)
  • Zelmah
    Moster Stina skrev 2011-01-20 17:18:38 följande:
    Varning för sådana tebletter!
    Jag hade ett dstansförhållande föut och tog sådana rätt ofta när vi skulle till att ses.

    Det blev som att allt rasade i mitt liv. närapå självmordsbenägen-varje gång. och man fattar ju inte själv att det liksom inte är på riktigt!
    Det var min pojkvän som slutligen märkte skillnaden direkt, f o m de dagar jag då jag slutade ta dem.
    Då blev jag en ny människa. varenda gång!
    Slutade sen ta dem  överhuvudtaget och mitt liv blev underbart!

    Har en kompis som blev likadan av dem...så det var därför jag överhuvudtaget visste att det kunde bli så...

    Så OM du skall ta dem, förslår jag att du provar några ggr först, så du vet vem/vad du ger dig in i! Inte kul om du skulle hata livet och BARA gråta av sorg på din bröllosdag precis!!!
    Lycka till!
    ja, jag har provat dem vid en resa blödde igenom lite lite ändå och  blev inte av den förbannande vätskan i kroppen som kommer vid mens, svullen var jag ändå och de två sista dagarna kom mensen i alla fall.

    Sen är jag så oregelbunden, vet inte exakt vilken dag mensen ska komma och man måste ju börja ta tabletterna några dagar innan den är beräknad och får bara ta dem i 10 dagar eller nåt. min mens kan ju diffa fram o till baka lite hur som helst 4 dagar fram eller bakåt så därför blir det svårt att beräkna. Kanske börjar för sent eller för tidigt med tabletterna. Så jag får nog bara gilla läget om jag får hellweek då.

    Men för vissa fukar de där pillrena super bra! Men kan va god idé att förskjuta mensen några månader i förväg så man vet att det funkar. Om man nu har en exakt cykel vill säga, annars kanske man sjuter den så att den råkar hamna på fel dag iaf.

    Sorry OT, men en lite parentes i skrattet.. Foten i munnen
  • Zelmah
    Blåbärsson skrev 2011-01-20 19:29:53 följande:
    För er som är oroliga för mensen kan jag tipsa om att börja använda en såkallad menskop (mooncup). Fungerar toppen vid störtblödningar utan att läcka igenom. Bara man hinner öva lite på att sätta in den. Är man fortfarande orolig kan en tun binda fånga upp ev läkage. Sen jag började med menskopp  för två år sedan kan jag ibland glömma att jag har mens. Det har bara hänt några få gånger att det läkt igenom och det var mest i början innan jag fått in snitsen ordentligt eller om jag helt glömt att tömma på hela dagen.
    just det ja! det är ett bra tips. Har läst om dem tidigare men hade glömt bort det. Ska nogg skaffa sån, är så trött på "forsandet".. har så lång mens oxå.. 8-10 dagar så det hade vart skönt att inte märka av just den biten så mkt iaf.. Man kan väl bada med dem oxå har jag för mig, det är ju bra om man ska på badsemester o så.

    Ska banne mig beställa en, 300 är det ju lätt värt med tanke på hur mkt pengar man lägger på skydd sammanlagt annars.. och bra för miljön med.

    Och slippa fläckar på brudklänningen! De är ju änna svårt att få bort om det skulle ske.

    Jo en historia:
    Min kusin gifte sig på en ö nära fastlandet i vår kommun... vigselceremoni på restaurangens brygga. Mitt under vigselförättarens tal eller dikt eller vad det var hon läste upp så kör färjan förbi och speakern på båter basunerar ut i båtens stora högtalarsystem "Hjärtligt välkommen alla resänärer till Strömstad. vi vill hänvisa er... bla bla.. bla.. taxfreen stängd... bla bla bla... hoppas ni haft en trevlig resa och vi önskar er välkommen åter". Båten överröstar hela talet och vi hör inte ett ljud av vad förrättaren säger... romantiskt... Men sen sjöngs det vackra låtar o annat utan att störas av annat så romantiskt o vacker blev det i slutändan ändå. Och själva JA-delen stördes inte iaf... Men det var perfekt timing där... det komiska i det hela var att vigselförättaren själv var nån form av terminalschef eller liknande på färjebolaget... snopet...
Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)