• Äldre 20 Apr 09:53
    136881 visningar
    754 svar
    754
    136881

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    minskattn skrev 2012-04-20 09:44:31 följande:

    de har ju höjt priserna och gjort om lite vad som ingår i bokningen på bygdegården. så när jag bokade sent i höstas fick vi prisuppgiften 5000kr för fre-sön och då ingår även logen. de gjorde en rejäl höjning men va gör man vilket band har ni rosi? vi bokde bloody cover efter tips från denna sida .


    har bokat makeup på makeupstore och hår kommer en frisörelev (som tar studenten i sommar) hem till mig och fixar. hon gör mitt och tärnornas hår till bra pris... bokat fotograf lina flodins från karlstad men har ingen plan b för fotografering om det regnar .


    vi gifter oss 21/7.


     


    Ni gifter er några veckor innan oss.. =)


    VI har ett band som heter Carrest. min sambo har jobbat med dem som spelar i det så där av tog vi dem.,..


    jag har en vän som ska sminka mig å allt, nästan gratis..


    Lina säg att vara jätte duktig. vi hade tänkt ha henne men hon var för dyr för våran budget.

  • Äldre 26 Apr 16:14

    Fick veta idag vilken präst vi ska ha och det är skönt.. =)


     


    Idag var jag iväg å köpt slipsar 3st för 180kr... Det är i samma hus som rusta, Där sängjätten låg har det utfösälning på märkes kläder å skor.. massa skor från nelly som kostar bara 100 kr...

  • Äldre 8 May 19:20

    Hallå flickor!! =)


    Jag har tänkt på en sak... Ska vi byta tjänster.. hjälpas åt på varndras bröllop.. genom tex servering m.m... ??

  • Äldre 8 May 19:23


    Pysslat lite i helgen.. blev vägskyltar... =)
  • Äldre 9 May 20:52
    minskattn skrev 2012-05-09 20:22:12 följande:

    vilken bra ide Rosi!! vår serveringspersonal är inte riktigt spikad än så jag håller dörrarna öppet helt klart om fler hänger på .


    är det fler här som tänker använda sig av knoppalakan? jag har 10st men skulle ev behöva ca 10 till. om jag får låna lånar jag ut mina .


    jag kan också tänka mig att sälja mina stora "tavlor" som blir gjorda av spånskiva och ljus tapet som jag ska ha som placeringskarta och drinklista efter vårat bröllop. (vi gifter oss 21/7). men de kanske är svårsålda just nu då de inte är tillverkde ännu:-P. kan lägga upp bild när de är klara...


    Vi har inte heller spikat serveringes personal.. Så det är det vi söker mest. Själv klart så gifter jag mig sist. Men jag skulle kunna ställa upp som serverings personal om jag inte jobbar den dagen redan.
  • Äldre 9 May 20:59
    sahu skrev 2012-05-09 20:46:55 följande:
    Låter som en riktigt bra idé med att byta tjänster med varandra! Tyvärr så bor ju inte vi i Värmland så kommer tyvärr bli svårt för oss att bidra med något. Däremot så om det är några som behöver Knoppa-lakan så kommer vi ha sjukt mycket sånna till övers. Nu vet jag ju inte i förväg hur många som kommer se okej ut, men minst 15st skulle jag räkna med. Dock så kommer jag nog vilja försöka sälja av dessa till halva priset (10kr/st) om de då ser schyssta ut. Vi gifter oss om exakt en måndag, 9 juni, så därefter kan jag höra av mig om vad som vi har att dela med oss utav.

    Hur går det för alla med planeringen? Jag känner mig sjukt stressad, känns som om tiden bara går fortare och fortare och man hinner med mindre och mindre. Men det går väl ihop tillslut förhoppningsvis :)

    Men vart ska ni har själva bröllopet då?


     


    Även jag är sjukt stressad över allt.. Vi tog nyss ett bad då då började jag rabbla upp allt jag har å göra.. det är så sjukt mycket. 'Men vi skickade in hindersprövningen idag så jag hoppas den kommer snart. Jag vet inte i vilket hörn jag ska börja längre..


     

  • Äldre 11 May 08:51

    Vi gifter oss den 11 Aug på kils hembygdesgård.

  • Äldre 13 May 19:24

    Vi kommer fotas på hembyggdsgården (där vi vigs) sen så kanske vi åker ner till fryken å tar lite bilder.. Har hyrt en fin bil så den måste man ju åka lite i.. =)

  • Äldre 26 May 08:05
    lindahhh skrev 2012-05-25 10:11:19 följande:
    Hur hör alla med valsen? Varken jag eller min sambo kan dansa vals! Är det någon som vet om det går någon valskurs i Karlstad? Börjar bli stressad över denna dans känner jag! Vi har inte ens kommit på någon låt att dansa till!
    VI kommer dansa en vanlig tryckare... Vi tycker Vals är för Grasiöst för våran stil
  • Äldre 6 Jun 18:27


    Gjorde ett test på brudfrisyren... =) inte helt rätt.. ska ha tiara å sen små stenar i håret.. =)
Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -