• lindah­hh
    Äldre 1 Mar 23:59
    138858 visningar
    754 svar
    754
    138858

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Hej! Vi behöver hjälp att välja mat till bröllopsmiddagen. Vi har provsmakat och kan inte riktigt bestämma oss. Det står mellan: Förrätt: 1. Västerbottenpaj, löjrom, lök och lite mer tillbehör. 2. Toast Skagen. Varmrätt: 1. Pepparullad oxfilé, potatisterrin och sås. 2. Kalv, potatisterrin, sås. Varmrätterna är precis lika i sås, potatisterrin, och primörer... Det enda som skiljer dem åt är köttet. Vilka alternativ skulle ni ta? Det blir tårta till efterrätt sen...

  • lindah­hh
    Äldre 2 Mar 07:54

    Det ingår i festlokalen liksom.. Vi har hyrt statts altan för fördrink och festvåning för middag :)

  • lindah­hh
    Äldre 16 Mar 08:21

    Snälla tjejer jag behöver verkligen hjälp! Ska jag ta denna klänning eller är den för tråkig? Tänk om jag tar denna och så tycker alla gäster att jag har en tråkig klänning! Det är ett ganska långt släp och knytning där bak. Vad tycker ni? är den tråkig? Jag har ganska mycket strass i tiara, örhängen, amband redan och så ska jag köpa ett halsband.. har jag mer "bling" i kläningen kanske jag ser ut som en discoboll? Åh, kan inte bestämma mig :S

  • lindah­hh
    Äldre 20 Mar 20:20

    Det blev inte den klänningen jag visade tidigare då det inte kändes helt bra.. Var i Degerfors på bröllopspalatset och frossade i massa fina klänningar, varav jag hittade min drömklänning. Längtar tills jag får visa den för alla i augusti! Har bara bild på överdelen på denna dator men det visar lite i alla fall:



     


     

  • lindah­hh
    Äldre 16 Apr 21:27

    Nu var de att dött här brudar! hur går det för er, jag sitter med menykort, festprogram, inbjudningar och vigselprogrammet. Hur gör ni? Beställer eller gör själv? Har ni gjort något mer pyssel till den stora dagen?

  • lindah­hh
    Äldre 17 Apr 13:45

    Va duktig du är rosi!

  • lindah­hh
    Äldre 26 Apr 15:32

    Är också i valet av psalmer och kan inte riktigt bestämma oss! man måsta ju tydligen ha två psalmer har jag hört? funderar på psalmerna I denna ljuva sommartid och Den blomstertid nu kommer... ska gå ut till antingen Änglagård eller Underbart med moreus...

    Hur har ni andra tänkt?

  • lindah­hh
    Äldre 28 Apr 09:41

    Hej Brudar! Har varit och tittat på ringar igår, ska ju byta ut min förlovningsring tänkte jag (den är jättefin men jag hittar inget fint som matchar den). Jag har bestämt mig för Schalins 237-5 och Nimbus, men vet int6e om jag ska ta dem i rödguld eller vitguld? MIn sambo har ju rödguld men jag skulle helt vilja ha vitguld på mina nya, ser det dumt ut? Här är en bild på dem så att ni kan få en ungefärlig bild på hur det ska se ut:

    de här matchar varandra bättre i verkligheten!


    Idag ska vi på bröllopsmässa i Deje, tema vett och etikett tydligen. Får se vad det är för något, nått kan man väl kanske lära sig! Har haft så sjukt mycket i skolan nu med c-uppsatsen och allt så vi har inte riktigt hunnit med att bröllopsplanera på ett tag. På måndag börjar jag min praktik på förlossningen i Karlskoga, sen är denna termin slut, och då har jag bara en termin kvar, sen är jag sjuksköterska!

  • lindah­hh
    Äldre 11 May 07:39

    Välkommen tjallamallan! Kan inte folk påminna om när och var de gifter sig igen? Vi gifter oss 4 augusti i domkyrkan Karlstad :)

  • lindah­hh
    Äldre 13 May 13:25

    Mizzå va kul att du också ska vara i domkyrkan! Det går att ringa nu och höra vilken präst ni ska ha, sommarschemat är klart :) vi ska ha en ny som heter Anna vi.. Hur många blir ni på ert bröllop?

  • lindah­hh
    Äldre 13 May 13:25

    Vart ska alla ta era bröllopsfoton?? :)

  • lindah­hh
    Äldre 14 May 20:54

    Jag har beställt en underbar tårta från Gunilla Wall i Kristinehamn, kolla in hennes hemsida hon är fantastisk! Hon ordnar utkörning också.. Jag har beställt den tårtan i hennes galleriet där det är tre vita tårtor med röda rosor och murgröna och vita fina draperingar på sidan på en ställning, den är jättefin! Fast jag ska ha rosa rosor istället :)

  • lindah­hh
    Äldre 25 May 10:11

    Hur hör alla med valsen? Varken jag eller min sambo kan dansa vals! Är det någon som vet om det går någon valskurs i Karlstad? Börjar bli stressad över denna dans känner jag! Vi har inte ens kommit på någon låt att dansa till!

  • lindah­hh
    Äldre 6 Jun 13:09

    Hellgren vi har samma problem, vet inte heller var vi ska fotas. Vi var lite inne på alsters herrgård men det är ju en bit att åka, så vi har mer eller mindre lagt ner det. Ska åka till sandgrudden (eller vad det nu heter, vid blir moon bar och museet) och kolla lite där omkring. Fick ett fruktansvärt besked igår, min blivandes kusin dog igår bara 20 år gammal. Hela släkten är i chock och alla pratar om hur mycket hon sett fram emot vårt bröllop och att hon letade febrilt efter en klänning att ha på sig... Känns så sjukt att hon inte finns länge... Det känns inte lika kul att planera ett bröllop just nu, bävar för begravningen alldeles för mycket!

  • lindah­hh
    Äldre 13 Sep 19:59

    Hej har inte kunnat uppdatera förens nu då det har varit så mkt i skolan! Nu är vi äntligen gifta och här kommer några bilder från den bästa dagen i våra liv!




     

  • lindah­hh
    Äldre 13 Sep 20:01


Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -