• Äldre 16 Mar 08:31
    138400 visningar
    754 svar
    754
    138400

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Tycker att klänningen passar dig jätte bra. Så kör på den!


    lindahhh skrev 2012-03-16 08:21:29 följande:
    Snälla tjejer jag behöver verkligen hjälp! Ska jag ta denna klänning eller är den för tråkig? Tänk om jag tar denna och så tycker alla gäster att jag har en tråkig klänning! Det är ett ganska långt släp och knytning där bak. Vad tycker ni? är den tråkig? Jag har ganska mycket strass i tiara, örhängen, amband redan och så ska jag köpa ett halsband.. har jag mer "bling" i kläningen kanske jag ser ut som en discoboll? Åh, kan inte bestämma mig :S

  • Äldre 20 Mar 21:50

    Mycket bra val.. =) sitter även den jätte fint på dig! =)


    lindahhh skrev 2012-03-20 20:20:43 följande:

    Det blev inte den klänningen jag visade tidigare då det inte kändes helt bra.. Var i Degerfors på bröllopspalatset och frossade i massa fina klänningar, varav jag hittade min drömklänning. Längtar tills jag får visa den för alla i augusti! Har bara bild på överdelen på denna dator men det visar lite i alla fall:



     


     


  • Äldre 16 Apr 21:59

    Ja denna gruppen var allt dö just nu.. men det ska ändras på de.. =)


    Vi gör allt själva vi ska sätta oss på fredag å göra färdigt festprogramen.. =) För nu är det inte långt kvar.., Pyssel har jag lagt upp i många andra trådar.. men kan lägga in några här imöra..

  • Äldre 17 Apr 08:12


    En Kuvertbox jag har pysslat ihop.. =)
  • Äldre 17 Apr 08:15


    Servettringar =)
  • Äldre 17 Apr 08:17


    Detta är våran Gästbok/fotobok. =) De första 10 sidorna är det bilder på oss och lite rubriker till dem.


     


    De vita understäcken är nu bort suddade. =P

  • Äldre 17 Apr 21:09
    lindahhh skrev 2012-04-17 13:45:23 följande:
    Va duktig du är rosi!
    Tack.. :D
  • Äldre 19 Apr 19:21
    minskattn skrev 2012-04-19 09:24:47 följande:

    kul att fler är i pysseltagen. vi har inte riktigt börjat än men är i startgroparna. snart bara 3 mån kvar .


    jag fyndade papper när de reade 50% på gallerix så jag hittade silvrigt papper som vi ska ha till kyrkprogrammet och även samma silvriga papper fast något tjockare som vi ska ha till festprogrammet. vi kommer ha avlånga festprogrogram och vi har tänkt att skriva ut allt på vår skrivare här hemma. är det någon som tar hjälp av detta? för jag är inte helt emot att köpa den tjänsten .


    ni som gifter er i kil. tips på bra ställen att fotograferas på?? jag vill gärna fotograferas i en alle´och det såg jag att det fanns på apertin .


    vi var även i bygdegården(där vi ska ha bröllopsfesten) i helgenoch kikade runt. vi funderar nu på att ta bandet i logen. hur gör ni andra som ska vara där?


    det skulle va kul att hitta på någon aktiitet för gästerna medans vi fotograferas. tips på de?? det blir snittar å bubbel men kanske även någon rolig aktivitet??


    Jag ska med gifta mig i kil.. vi vet inte riktigt heller vart vi ska ta kort.. men det är jätte fint på byggdegården så blir nog där.. vi gifter oss även där.. =)


    Har du bokat Logen.. för den ingår inte i priset.. När ska ni gifta er.?? VI kommer ha bandet på scen.. så man kan dansa under stjärnorna.. =D


    Sen så kommer vi ha en tipspromenad när vi ska fotas. så de har något att göra.. =)

  • Äldre 19 Apr 19:23
    reebec skrev 2012-04-19 12:57:52 följande:
    Finns det någon i Kil eller Karlstad som har en underkjol över? Jag har inte hittat någon som passar till min klänning ännu... Eller om det finns någon som köpte en på tradera eller liknande som jag kan prova innan jag köper. Har provat en som har två ringar och gjord för klänning med släp, men den var för stor för min klänning.

    Vart har du köpt din klänning..??


    Jag kommer låna en från Bröllopspalatset.. (där jag köpte min klänning) och hon tar bara 150 kr för att hyra en underkjol. och då får du ju prova ut en som passar till din klänning..

  • Äldre 20 Apr 08:35
    reebec skrev 2012-04-19 21:52:11 följande:
    Rosi: köpte klänning i Kina... pratar du om stället i Degerfors? Eller ligger det i Karlstad?

    Det är i Degerfors jag pratade på.. =) Men det går nog att gå in på KHK.. och fråga henne där om de hyr ut.


    Lägg gärna upp en bild på din klänning.. =)

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -