• Goabul­len
  Äldre 17 jan 09:40
  92647 visningar
  754 svar
  Inlägg från Goabullen Visa alla inlägg
  754
  92647

  - Brudar i Karlstad/Värmland -

  lindahhh skrev 2012-01-16 22:49:30 följande:
  Jag tänkte bara fortsätta som jag gjort, jag mena att jag gått ner 11 redan :) men vill ner typ 10 kg till!
  Härligt med 11 kg! Det är imopnerande! Då fixar du lätt 10 till! Om du vlll ha ett tips så har jag märkt att det är kosten som är den viktigaste  biten - inte träningen. Var sjuk i två månader och behöll vikten bara genom att äta rätt. Men du som har gått ner så mycket har säkert redan koll på det  
 • Goabul­len
  Äldre 23 jan 20:29

  Hej flickor!


  Nu har vi kollat på Apertin och Dömle och det lutar åt Apertin.. Då har du och jag samma datum Rosi - den 11 augusti va(?) Ska bestämma oss i mitten av veckan men till 98% blir det dem! Det är såå fint där ute - hoppas det är så bra som det verkar. Dömle var också superfint - tyvärr lite dyrare vilket vi inte alls trodde från början. Sen kändes det som att ägaren av Apertin hade stenkoll på allt och hon var verkligen jättetrevlig! Så nu känner både jag och min blivande att det känns jättebra! Så om allt går som vi tror så kör vi på det! Skönt och kunna komma till skott och bestämma lokal - då blir allt lite mer på riktigt!


  Nu har vi istället ringproblem.. Jag vet inte om jag ska hosta upp de extra för platina eller om vi ska köra på vitguld.. Hört fler som tycker de blir fula efter ett tag när man kör vitguld och det är ju lite tråkigt.. Men platina är ju inte jäättebilligt direkt.. Nån som köpt platina av er här som kan säga nåt om det? Min sambo kör ev på titan - så där spar vi ju ganska mycket - de var ju hur billiga som helst ju. Men han poänterade att det inte betydde att jag kunde lägga mer på min - haha.

 • Goabul­len
  Äldre 24 jan 21:43
  Rosi skrev 2012-01-24 07:49:49 följande:
  Stämmer bar där med datumet.. Kul =) Då kan vi räkna ner tillsammans.. =)

  Ja ringar är inte lätt att hitta.. för om man vill att den ska passa ihop med sin gamla.  Själv köpte jag en ring i silver. är inte så jätte mycket för guld. och har ju silver i min förlovnings ring.


  Jag det blir ju lite billigare! Vi tänkte de skulle hålla ett tag men gillar verkligen silverfägen Är inte heller mycket för guldfärgen

 • Goabul­len
  Äldre 28 jan 20:44

  Hej tjejer! Nu är ringarna beställda - det blev platina som jag ville från början. Får väl leva på gröt ett tag haha


  Till nåt annat - nån som har bestämt nån bra och prisvärd frisör i Karlstad? Det känns som så många tar ett överpris bara för att det ordet bröllop kommer upp. Tre frisörer skulle ha 2500 för bara frisyren och då tillkommer ju smink - det känns ju lite väl saftigt...

 • Goabul­len
  Äldre 30 jan 13:22
  Fröken Fräkens skrev 2012-01-29 23:23:01 följande:
  Hej! Ger mig in i diskussionen jag också. Vi gifter oss också 11/8 men i Sunne och har festen i Spegelsalen i Rottneros Park. Tänkte kolla med er om ni har några tips vad gäller DJ eller liveband i värmlandstrakten. Har svårt att bestämma mig för vad som är bäst av de två alternativen. Hur har ni tänkt göra?

  Hej!


  Åh va fint och ha festen i spegelsalen! Försökte själv få en ledig tid i sommar men det var först i september de hade ledigt tyvärr.. Var lite sent ute Jag tyvärr inget tips.. Vi kommer nog köra spotify tror jag

 • Goabul­len
  Äldre 31 jan 17:44
  minskattn skrev 2012-01-31 14:22:59 följande:

  hej på er!


  vi gifter oss i stora kils kyrka den 21/7 2012. bröllopsfesten har vi i stora kils hembygdgård .


  hur många brudar håller till i denna tråden?


  Hej! 
  Välkommen VI är nog inte så många som är aktiva tror jag. Jag är hyfsat aktiv iaf Kul med augustibröllop! Vi har också då - fast den 11 augusti! Den hembygdgården ska vara jättefin! Kul! Har du kommit lång i planeringen annars? 
 • Goabul­len
  Äldre 1 feb 15:59
  Rosi skrev 2012-01-29 21:46:07 följande:


  Jag har precis beställt en sådan här.. =) Men våra namn.. =D så jag hoppas verkligen att den är fin när den kommer... =)
  Fin ring Rosi!!  Men hade inte du redan beställt en vigselring - eller är jag bara snurrig nu?
 • Goabul­len
  Äldre 1 feb 20:26
  Rosi skrev 2012-02-01 18:27:29 följande:
  Jo jag hade bestämt en men när jag skulle beställa den i butiken så var de slut på lagret och den var ändå inte så dyr kostar 299 och den nya ca 1800kr
  Det är ju inte så farligt ändå - antar att graveringen ingår då också! Hoppas sambon är nöjd ändå - hih Hur ser listan ut för dig Rosi - vi som har samma datum. Har du fixat det mesta? Jag är ju lite efter tror jag (vi förlovade ju oss först officiellt i januari
 • Goabul­len
  Äldre 1 feb 21:08
  MizzÅ skrev 2012-02-01 20:36:26 följande:
  Jag är också här. Inne och kollar varje dag men skriver inte så ofta bara. Har precis lagt ett bud på en klänning på Tradera. Dock lång väntan då den inte avslutas förrän om en vecka. Men har jag tur blir den väldigt billig... Har varit och kollat på klänningar i Degerfors och ska snart kolla här i Karlstad också. Klänningeg på Tradera är än så länge sjukt billig så om den inte passar så är det inte mycket pengar som går åt. Om jag vinner auktionen och den är bra har jag gjort världens deal. Väntar nu med spänning...
  Spännande MizzÅ. Jag är själv lite av en traderafan och köper mycket där. Lite för mycket enligt min sambo - hihi Om det är billigt kan du ju testa - då är det inte så mycket som går åt pipan. Kanske kan du sy till den om den inte sitter perfekt. Spännande och vänta -men jobbigt! När och var gifter du dig?
 • Goabul­len
  Äldre 1 feb 21:16
  minskattn skrev 2012-02-01 20:37:20 följande:

  hej alla! kul med en sida och kanske lite roligare om man inte är fööör många .


  kanske kan vi ses irl framåt våren ...?!


  Planeringen går framåt. besökte bröllopsmässan i sthlm i helgen. de va kul vi har bokat kyrka och lokal (hembygdsgården i kil som ni vet) och vi har inte tänkt att använda logen men det kanske de tror så kanske därav priset?! får kolla det...


  Vi skickade ut inbjudningarna förra veckan och innan dess visste ingen (förutom tärnor, toastmadams) om det så det blev en överraskning för alla våra nära och kära .


  min moster är superduktig på att laga mat och har lagat till många bröllop innan så hon ska fixa det åt oss, där sparar vi mkt pengar!


  band har vi preliminär bokat då min barndomskompis kille spelar i ett. nu ska de bara klaffa för övriga bandmedlemmar. har inhandlat lite dekorationer på ullared (bla betonghjärtan som vi ska ha blommor i. värre är det med dukar. hur gör ni? hyra är ju toookdyrt. lutar åt lakan alt metervara på ikea och en lila löpare.


  vår ena toastmadame är duktig med blommor så hon ska göra alla bordsdekorationer samt min och våra brudnäbbars buketter. Kils hembygdsgård består ju mer elr mindre av bara furu och bakom oss står det några skåp fulla med porslin så för att trolla bort det har vi köpt vita vikväggar så det blir en vit "bakrund" bakom oss. Just ja.. ring har jag hittat och köpt. jag såg en på allbrekts hemsida och när vi gick och tittade på den innan jul var det 30% rabatt. lycka . fotograf är bokad... lina flodin från karlstad. gick på känsla när vi bokade henne.


  fynda är ett måste för oss då vi har en tight budget. by the way.. vad är en tight budget? vi har 60 000kr att spendera (pengar vi sparar ihop själva och räknar efter) och jag tycker 60 000 är jättemkt pengar men ur ett bröllopsperspektiv ryker de ju fort som attan och jag upplever det som en liten/mellan budget?! vi vet att vi kommer få bidrag från våra föräldrar också men det är inget vi räknar med utan utgår från vår budget och försöker hålla oss till den.


  oj va mkt text de blev:-P... hur går det för er övriga i planeringen?


  Du verkar ha fått mycket bra deals här och där Ring är ju dyrt så är det rabatt måste man ju passa på Skönt och få mycket hjälp också av nära och kära! Ja vad är en tight budget egentligen.. Vi tänkte ju hyra en hembygdsgård först men insåg att det ofta drar iväg lite i pris det med om man inte gör allt själv så vi skippade det och kör på herrgård istället. Dyrare men väldigt tidssparande - enligt stället kommer det gå ca 70 tkr. Sen tillkommer ju ringar, kläder, blommor, frisyr m.m. så det blir ju en del.. Men vi kör på och försöker spara och jämföra priser här och där. Får nog lite av våra föräldrar - kanske 15 tkr - men vi försöker tänka bort de pengarna och se dem som en bonus.


   


  Vi har iaf bokat ställe, kyrka köpt klänning, skor till brudgummen och ringar. Brudtärna och toasmaster är "bokade". Nu håller jag på och designar inbjudningskorten och försöker hitta nån bra frisör och nån bra florist. Vad har ni andra för frisörer och florister?

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.