• DuÅjag
    Äldre 19 Feb 22:38
    136838 visningar
    754 svar
    754
    136838

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    sahu skrev 2012-02-18 23:15:51 följande:
    Det gick inte att kika på klippet, stod att det är privat...går det kolla på nåt annat sätt? Men dubbelkolla gärna med henne och säg att vi är intresserade och om hon skulle vilja ställa upp på det :)
    oj, typiskt! men jag har ändrat inställningen nu så det ska gå!:) bara å kika!:)
    Jag har pratat med henne och hon skulle absolut kunna göra det sålänge hon inte
    jobbar. Vilket datum va det ni gifter er?
  • DuÅjag
    Äldre 26 Feb 20:14
    sahu skrev 2012-02-20 08:34:49 följande:
    Ja, nu gick det att lyssna! Hon är riktigt duktig! :D Vi gifter oss den 9 juni i Kil, det kommer (förhoppningsvis) vara utomhus. Hur tidigt har hon koll på om hon jobbar eller inte tror du? Jag sa bara dubbelkolla med min blivande, men jag är ganska säker på att jag vill att hon sjunger på vårt bröllop, om hon nu kan :)
    Hon skulle kolla nu till veckan sa hon, men om det är ute behöver man fixa nån som spelar gitarr eller va man nu vill ha:) hon spelar alltså inget själv :)
  • DuÅjag
    Äldre 29 Feb 00:52
    lindahhh skrev 2012-02-26 21:42:39 följande:
    DuÅJag kan du höra om hon kan den 4 augusti? Det är i Karlstad domkyrka... Vart ska du gifta dig förresten?
    hej! jag ska kolla med henne, jag vet att hon inte fått sitt schema för sommaren än, och eftersom hon är ledig helgen efter, när vi gifter oss:) (almars gård förövrigt:) så kan det hända att hon jobbar då, men lovar att kika snarast möjligt! hon sjöng på systerdotterns dop i helgen, ska lägga ut det med, hon ä underbar!;)
  • DuÅjag
    Äldre 29 Feb 00:54

    vill även ge ett stort + till tjejerna på bröllopspalatset som jag va till idag och valde klänning:) Hjälp va mycke det fanns :))

  • DuÅjag
    Äldre 29 Feb 15:40
    Rosi skrev 2012-02-29 05:01:05 följande:
    De är jätte duktiga där. Fick du hjälp av ägarn? (Blond lite tjej) Vad blev det för klänning?
    hmm. det va en korthårig brunett (kanske 35år) en korthårig blond, gravid tjej och en yngre blond tjej som hjälpte mig!:) vet inte vem ägaren är! Kan tyvärr inte lägga ut bild här, då min sambo kikar in här lite då å då;)
  • DuÅjag
    Äldre 2 Mar 22:37

    jag hade valt skagen toast till förrätt och oxfilen till varmrätt.- dels för att ja älskar de och det gör de flasta andra också. Kalv är ingen favorit hos mig eller sambon (han vill inte äta barn;) å likaså känner några av våra vänner å familj!:)
    Oxfile är ju aldrig fel ;)

  • DuÅjag
    Äldre 14 Mar 20:16
    minskattn skrev 2012-03-05 17:21:03 följande:

    hej på er alla!


    är det någon som börjat planera bröllopsresa? hur resonerar ni och hur mkt pengar lägger ni på resan? vi började lite smått prata allvar om bröllopsresa i helgen. vi har inte bestämt något egentligen så allt från ingen resa alls, en kort weekend eller slå på stort..??? men när vi surfade runt föll vi pladask för maldiverna i början på nästa år å alltså slå på big time vacation .. men smakar det så kostar det. vi resonerar fram och tillbaka om vi ska slå till å göra vårt livs resa men ett alt är också att vi åker hela familjen på typ charter vid medelhavet (vi har ett gemensamt barn samt 2 bonusbarn). kan tilläggas att vi önskar oss presentkort på resia av gästerna och sen har vi en start på 15000kr...(bidrag till bröllopet från våra föräldrar som vi inte tänkt röra.. ja förutom till resa då) tips om resmål mottages också gärna


    maldiverna skulle ja också vilja åka till, gud så vackert! Vi va ju i thailand för 2mån sen så vi känner inte att vi vill sitta på ett plan alldeles för länge, men kroatien är fint har jag hört. Annars så lutar det mot en kryssning i karibien.. min sambos dröm ;) klänningen är i tubmodell, ganska enkel, men ändå med en twist!:)
  • DuÅjag
    Äldre 17 Mar 11:27

    jag har en av mina bästa vänner som fotograf.. (karin hermansson) och det är en bra bröllopspresent!
    Jag är en hobbyfotograf annars om du letar efter en sådan, lite olika bilder finns på min blogg (livetsomguldfisk.blogg.se) men även på min facebook sida (där jag har betydligt mycket fler, varav 2 bröllop!:)

    här är min svåger med fru:



    och min kusin med fru:


    ett par exempel bara :) fotar mest barn och närbilder!
  • DuÅjag
    Äldre 18 Mar 10:47
    Protexblue skrev 2012-03-17 12:42:18 följande:
    Måste säga att de var väldigt fina bilder. =)
    tusen tusen tack:)
  • DuÅjag
    Äldre 8 Jun 21:28
    reebec skrev 2012-06-04 21:41:00 följande:
    Okej, lite nya frågor till forumet...

    Hur har ni gjort med kökspersonal? Jag tycker att det är så svårt att veta vem man ska fråga, om och vad man ska betala osv. Vi ska ha buffé, och jag vet inte om vi har efterrätt, men åtminstone tårta! Cateringfirman kommer och ställer upp maten först, så det behöver bara fyllas på.

    Vi har väl snart överskridit budget om vi nu hade någon, men det där med fotograf... Har sett att det kommit upp några tips, men vet ni om någon billig och hyfsat bra?

    Så mycket som dyker upp efter hand som bara kostar pengar
    om ni vill ha en "riktig" fotograf så gäller det att punga ut! Däremot finns det ju mycket andra bra mer hobbyfotografer!:) jag har själv fotat på 2 bröllop men är mer där som ett backup för en annan fotograf.. det är ju en stor dag att föreviga så det är värt att lägga pengar på. Många är ju bokade i princip hela sommaren redan, iaf lördagar!

    vi bytte nyss präst vi.. det är viktigt att man trivs med sin präst tycker ja :) Å vi hoppas också på fint väder då det är utomhusvigsel :)

    Ett tips från en vän till mig.. Be någon filma... MASSA.. vigsel, tal mm :)
  • DuÅjag
    Äldre 17 Jun 12:59

    Nu börjar det arta sig! Nästan ALLT är inhandlat.. ska bara betala engångskamrorna och såpbubblorna :) köpte mig 2par skor, så ja kan testa vilka som känns bäst!

    Sen gick ja lite överstyr häromdagen och beställde tusentals rosblad till cermonin (som är ute) organzaband till alla stolar, presenter till alla gäster å sen ska vi även ha ett litet lotteri där alla pengar går till cancerfonden (i minne till min m2b föräldrar) så det blev 4 presenter till det.. och jA låt oss säga att det blev mycket att trycka in i bröllopsgarderoben ;)

    grattis till titeln fru soffij :)

  • DuÅjag
    Äldre 19 Jun 18:03

    present till gästerna!!!
    Jag beställde dubbelt, så nu har vi 100st kylskåpsmagneter (designade av mig) till salu!:)
    100st för 100:- eller 1,50st! Jätte jätte fina!


  • DuÅjag
    Äldre 22 Jun 13:46
    hellgren skrev 2012-06-19 21:26:50 följande:
    Glöm det, jag måste lära mig att läsa :P Vart har du beställt dem?
    jag beställde de här:
    www.vistaprint.se/gallery.aspx&preid=82&xnav=stamps_TsrImage
    tror de kosta typ 100:- för 25st..lite klumpigt att köpa 200 men säkert nån annan som vill ha,
    en lite rolig gästgåva som faktikst kan användas av alla :)
  • DuÅjag
    Äldre 23 Jul 21:17

    Heej å grattis!!:) Jag är intresserad av Helium och lila saker :))

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -