• MizzÅ
    Äldre 11 Jan 19:09
    136988 visningar
    754 svar
    754
    136988

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Hej
    Vi ska gifta oss i Karlstad den 11/8-12
    Vi har vigseln i Domkyrkan och sedan festen hos Claesson´s på Karolinen, i deras festvåning.
    De kan ta riktigt stora sällskap. 

  • MizzÅ
    Äldre 13 Jan 10:42

    Vad kostade din klänning Rosi? 

  • MizzÅ
    Äldre 1 Feb 20:36

    Jag är också här. Inne och kollar varje dag men skriver inte så ofta bara. Har precis lagt ett bud på en klänning på Tradera. Dock lång väntan då den inte avslutas förrän om en vecka. Men har jag tur blir den väldigt billig... Har varit och kollat på klänningar i Degerfors och ska snart kolla här i Karlstad också. Klänningeg på Tradera är än så länge sjukt billig så om den inte passar så är det inte mycket pengar som går åt. Om jag vinner auktionen och den är bra har jag gjort världens deal. Väntar nu med spänning...

  • MizzÅ
    Äldre 1 Feb 22:02
    Goabullen skrev 2012-02-01 21:08:43 följande:
    Spännande MizzÅ. Jag är själv lite av en traderafan och köper mycket där. Lite för mycket enligt min sambo - hihi Om det är billigt kan du ju testa - då är det inte så mycket som går åt pipan. Kanske kan du sy till den om den inte sitter perfekt. Spännande och vänta -men jobbigt! När och var gifter du dig?
    Ja lite omsömnad har jag räknat med men ska inte behövas enligt måtten. Vi gifter oss den 11 aug i Domkyrkan i Kd och har festen i festvåningen hos Claessons på Karolinen.
  • MizzÅ
    Äldre 2 Feb 12:59
    Goabullen skrev 2012-02-02 12:08:40 följande:
    Tänkte mest om klänningen inte var sydd som på bilden. Det hände min kompis där sjöjungfrudelen började fel om man säger.. Hon funderade dock på att sy till den. Det mesta går nog bara man är nöjd med tyger

    Då har vi också samma datum! Domkyran är såå fin. Vi döpte båda barnen där. Vi prelbokade domkyran först men tyckte tiden var lite dum - kl 14 - ni kanske fick en bättre tid? Sen passade Forshaga bättre då det är närmre till Apertin med tanke på att vi fotograferas innan vigseln på apertin.. Sen är jag ju därifrån så en koppling har jag också


     


    Det var från ett företag som hade lite lagerrensning. Vissa storlekar som de hade många av. De säljer de på deras hemsida men har lagt ut några på Tradera, till en extremt billig peng. Jag gör en chansning. Lite omsömnad eller lägga till dekorationer är ju bara kul för att få något snyggt. 

    Vi ska gifta oss 15.30. 
  • MizzÅ
    Äldre 6 Feb 11:55

    Uppdatering på Traderaauktionen. Tyvärr har fler hittat till "min" auktion och börjat buda. Hänger med än så länge men vill inte gå för högt eftersom jag inte vet hur den sitter på mig. Än så länge kör jag på min chansning men vi får se...

  • MizzÅ
    Äldre 9 Feb 16:15

    Har också spanat in några klänningar på Bröllopspalatset. Men har även hittat en STOR favorit på Karlstads Högtidskläder på Sundsta. Mmmmm...

  • MizzÅ
    Äldre 9 Feb 20:20
    Goabullen skrev 2012-02-09 16:24:08 följande:
    Är den för dyr eller varför köper du inte den? Hur går det på auktionen förresten? Eller är den över?
    Den är pyttelite över budgeten. Men det ska nog gå bra ändå tror jag =) har bara inte bestämt mig än till 100%, kanske 99... Auktionen gick åt h**vete för det var många som budade på den igår. Gick för högt för att jag skulle våga chansa. Men den jag provade igår var mycket finare. Låter nästan som jag redan har bestämt mig men... Vågar inte riktigt än...tror fortfarande att jag ska hitta en annan klänning som är bra och mycket billigare. Men det återstår och se. Måste ju snart bestämma mig. Har gett mig själv februari ut sen så är det finito.
  • MizzÅ
    Äldre 10 Feb 09:48
    Goabullen skrev 2012-02-10 07:55:33 följande:

    Ja det är så lätt att se att gräset är grönare på andra sidan, hihi. Själv har jag köpt två klänningar.. Eller en som jag redan har hemma - som är superfin! Men jag kunde inte släppa tanken på den klänningen jag hade tänkt från början. En klänning som andas 20-tal.. Och tyvärr fanns varken av de klänningarna att få tag på i Sverige och inte vet man om man passar i dom Så dena andra modellen får jag uppsydd av en säljare på Etsy. Sen säljer jag den som jag tycker minst bra om  Blir dyrt för stunden men jag kände att jag var tvungen och chansa. Man gifter sig (väl) bara en gång Cool


     


    Annars gör du bara så att du bestämmer dig för den - för du gillar ju den och du vet ju att den passar - och så kollar du inte mer på klänningar sen


    Ja jag har tänkt i de banorna också. Att bara bestämma sig. Men hur lyckas man att inte titta på en enda klänning till innan augusti. Det är ju fysiskt omöjligt.
  • MizzÅ
    Äldre 12 Feb 10:35
    DuÅjag skrev 2012-02-10 16:36:32 följande:
    har också kikat på klänningar idag.. för första gången!! Å den första ja prova, satt som ett smäck! Men den hade inte allt ja vill ha.. MEN däremot så va det en annan tjej som provade samtidigt som mig, och när hon såg klänningen på mig så ville hon ha den.. å den va så fin på henne!:) Kul att hjälpt en brud att hitta sin klänning :) nästa tisdag har ja ju tid i degarfors.. DET ska bli såå kul!!

    Å Goabullen- HAHA.. 2st, då kan du ju byta i halvtid å få bröllopskort med 2 olika klänningar ;) Fränt!!

    Datum bestämt iaf, 10Aug fick det bli! (en fredag) men det va det enda datumet som passade i aug.. (gillar inte ojämna siffror, å den 4 samt 18 aug (lördagar) va bokade så endast 11 å 25 kvar! 10de blir toppen tror ja!:)

    Almars Loft är också bokat, samt trubadurerna å bröllopsnatten (tog 2 nätter så vi får MYSA riktigt!!:)

    inbjudningarna är påväg fick ja ett mail om, å sambons väst/slips samt bestmännens slipsar beställda! GÖTT när det rullar på!! Å va ja längtar!!:)
    Vart har du beställt slipsarna ifrån?
  • MizzÅ
    Äldre 12 Feb 15:54
    DuÅjag skrev 2012-02-12 14:53:12 följande:
    jag beställde från ebay, kostade 50lapp/st och är i den samma slivriga färg som vi har i temat.. (får se hur de ser ut när de kommer hem bara:)

    Goabullen- Ja det får du absolut göra, vi ska dit i maj igen för då skulle det va klart sa de (så vi får se borden mm) å det kommer bli himla kul!:) Ja, visst vill man ha DEN klänningen som bara känns rätt:) Hoppas jag hittar min när vi ska iväg! Ni får skaffa barnvakt så ni kan unna er en riktig myshelg också!

    Glad
    Kan du länka sidan från ebay är du snäll?
    Letar slipsar för fullt, även midjeband i samma färger.
    Är det tull på sakerna som man beställer där?
  • MizzÅ
    Äldre 27 Feb 11:31
    Goabullen skrev 2012-02-27 09:41:12 följande:
    KolsKolla Karlstads Högtidskläder som ligger på rudsvägen på Norrstrand. Hon som har stället är supertrevlig tycker jag! Kolla öppetiderna bara. Tror hon öppnar först 12 och sen tror jag att hon inte vanligtvis har öppet lördagar.. Det finns en i Haga också men den butiken tycker jag inte alls är trevlig.. Men smaken är ju som baken
    Håller med. De på Norrstrand är jättetrevliga. De i Haga är spydiga och har ingen serevicekänsla... Där får man knappt peta på klänningarna...
  • MizzÅ
    Äldre 11 May 11:12

    11 augusti i Domkyrkan

  • MizzÅ
    Äldre 15 May 19:56
    lindahhh skrev 2012-05-13 13:25:11 följande:
    Mizzå va kul att du också ska vara i domkyrkan! Det går att ringa nu och höra vilken präst ni ska ha, sommarschemat är klart :) vi ska ha en ny som heter Anna vi.. Hur många blir ni på ert bröllop?
    Vi har en egen präst som är från kronoparkskyrkan. Samma präst som döpte vår dotter förra sommaren. HOn var jättebra, så vi pratade med henne, och hon ville gärna viga oss. Jättekul!!

    Vi blir runt 45st (om alla kommer)

    Vi tänkte ta foton i Statsträdgården i Karlstad om det inte ösregnar. Men det ska det ju inte göra =) (har ännu ingen plan B...)

    Jag och min tärna ska göra håruppsättning hos Benitha på Salong Hair é jag, på sundsta och sminkning på MakeUpStore i Mitticity. 
  • MizzÅ
    Äldre 18 Jul 20:14

    Tips på billigare bröllopstårta och tårtställningar att hyra.
    Vi har beställt vanliga tårtor på ICA MAXI (Karlstad), Blodapelsinmoussetårta. ASGOD!!
    Vi beställde 5st stora tårtor 10-12 bit för 895kr !!! Nämde inte att det var till ett bröllop för då skulle de typ ha 50kr biten!! Sedan har vi hyrt tårtställning från Tårtpinglans butik på Lorensberg (Karlstad). En ställning för 4 tårtor för knappa 300kr. Detta känns som ett fynd tycker jag!

Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -