• Vi2all­tid
    Äldre 25 Jan 18:35
    137069 visningar
    754 svar
    754
    137069

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Får man gå lite off topic? Vilken frisör går ni till här i karlstad? Jag känner inte att jag har träffat "rätt" riktigt och nu är det dags igen...

  • Vi2all­tid
    Äldre 25 Jan 21:34

    Tack för era frisörstips! Jag tycker det är svårt att htita ett ställe där det inte är så där hypermodernt och flashigt, om ni förstår vad jag menar. Och när man säger vad man har tänkt så säger frisören "Nej gud, det är ju bara så ute så det kan du inte ha" typ

    Angående smink: jag sminkade mig själv, med hjälp av svägerskan som är frisör. (och frisörer är ofta utbildade även inom make-up.)
    Men med rätt grejer så behöver det inte hålla sämre än om ett "proffs" gör det! Primer är bra att grunda med, sen finns ju tex något som heter Mineral Veil hos I.D som man kan ha på både före och efter för att fixera sminket.

  • Vi2all­tid
    Äldre 26 Jan 11:48
    Knopan skrev 2011-01-25 22:16:06 följande:
    Att en frisör skulle uttrycka sig så är ju väldigt oprofessionellt. De ska väl skita i huruvida din frisyr är modern eller ej. "Knip igen, se glad ut, fläta på och ta betalt", hade jag svarat.

    Den där Mineral Veil måste vara den jag skrev om tidigare... ska ta mig en närmare titt på den.

    Annars hade jag tänkt att när jag sminkat mig färdigt göra "smile of the day" och spraya på ett centimeter-tjockt lager med PROFFS hårspray i ansiktet. Det borde ju fixera vilken make up (och leende) som helst    
    Jo man tycker ju det. Samtidigt är det frisörens jobb att se vad man passar i... och då lyssnar man ju ändå lite på dem och vill lita på vad de säger...

    Mineral Veil är som ett puder, alltså ingen spray. Gå gärna till KAHSK, de säljer I.D smink och har konsultationer. Ann-Sofie är ju dessutom hudterapeut så jag känner mig väldigt trygg i hennes händer. Och man behöver ju inte boka en konsultation och betala pengar om man bara vill testa sminket, det finns ju där för att testas innan köp
  • Vi2all­tid
    Äldre 29 Jan 18:29
    Jeanette G skrev 2011-01-29 17:58:59 följande:
    Är det nån som har tips på nån bra DJ? Är ju dags att boka det snart men ja, man vill ju gärna ha nån man ändå fått lite rekomendationer på.

    Sen undrar jag vad det finns för ställen i närheten som är bra när det gäller att hyra kläder till brudgummen?
    Vi hyrde på den som låg på Norrstrand, finns den kvar??
  • Vi2all­tid
    Äldre 29 Jan 23:08
    Knopan skrev 2011-01-29 20:54:45 följande:
    Vilken helg är det ni ska gifta er? 

    Vi (läs jag) har nog tänkt hyra sambons kläder på Karlstad högtidskläder, där på Norrstrand. Fast jag har ingen aning om pris eller utbud. 
    Om det är samma som vi hyrde på så var det rätt billigt tycker jag!
  • Vi2all­tid
    Äldre 2 Feb 11:41

    eftersom reglerna är som de är här så vågar jag inte tipsa mer än att hänvisa till två sidor som är bra

    för solist:
    www.artistbanken.com
    där kan man söka på orter tex

    för fotograf:
    www.fotosidan.se
    man måste visserligen vara medlem där men det kan man ju bli för att njuta av fina bilder!

  • Vi2all­tid
    Äldre 13 Feb 12:34
    Sassabrassa skrev 2011-02-11 18:08:37 följande:

    Har någon av er tänkt ha tiara? Hur ser de ut?


    Jag hade tiara på mitt bröllop! Den finns i mitt galleri
  • Vi2all­tid
    Äldre 13 Feb 17:54
    Sassabrassa skrev 2011-02-13 16:56:13 följande:
    Åh vad fin. Vad hade du för håruppsättning till den?
    Jag hade bara satt upp luggen lite så att den hamnade lite bakåt (har mittbena annars) och sen lockade jag hela håret i stora lockar
  • Vi2all­tid
    Äldre 15 May 17:26

    Jag kan verkligen rekomendera att göra naglar med Bio Scultpure gel, ser väldigt naturligt ut och håller mycket längre än tippar! Och framför allt: den skadar inte din egna nagel! Jag har gjort båda och jag tycker tippar är värdelöst... Det finns några salonger i Karlstad som gör naglar med den tekniken, kan tex rekommendera Lilla Lagunen

    http://www.biosculpture.nu/

  • Vi2all­tid
    Äldre 14 Jul 22:20
    Sassabrassa skrev 2011-07-13 12:09:38 följande:
    Hej, någon av er som har tips på någon som gör nagelförlängning billigt och bra i Karlstad?
    Eller någon som gör billig och bra manikyr. Kan inte bestämma om jag vill förlänga naglarna eller bara göra mina egna lite extra fina. Hur tänker ni?
    Billigt och billigt, men när det gäller BRA nagelförlängning alternativt förstärkning så gillar jag Lilla Lagunen i Skattkärr. Bra resultat, ser naturligt ut och håller länge, tack vare en speciell gelé som inte skadar din egna nagel. Där kan du göra både förlängning, inte med såna där plasttippar utan med gelé hela vägen, och förstärka din egen nagel eller en snygg manikyr eller med dekorationer.
  • Vi2all­tid
    Äldre 28 Dec 21:44
    ullie skrev 2011-12-28 21:29:16 följande:
    Ja, det är det jag börjar lite lite nervös över, att många ställen redan är uppbokade. Jag är från Säffle från början och sambon från Åmål så vi känner inte till så många platser i andra delar av Värmland. Men vi har väl åtmistonde ett ställe i Dalsland som vi kan använda om vi inte hittar något annat. Det krävs en del jobb men är billigt och nära hans föräldrahem vilket jag tycker känns bra :)
    Vad hade ni tänkt er för nån sorts lokal? Både Knusesunds och Krokstads herrgård är ju väldigt fint!
  • Vi2all­tid
    Äldre 28 Dec 21:45

    eller, ni kanske inte ska gifta er i Säffle just?!!

  • Vi2all­tid
    Äldre 29 Dec 17:16
    ullie skrev 2011-12-29 16:40:23 följande:
    Knusesunds har jag bara kollat hemsidan lite, men fått intrycket av att det är väldigt dyrt. Men skadar ju såklart inte att höra. Krokstad har jag inte tänkt på, det är det som ligger ut mot Duse va?

    Ja precis!


    Knuseund har ju precis bytt ägare så man vet ju inte riktigt hur priserna kommer ligga framöver, men det är klart att det kostar nog efter vad det smakar :) Jag har varit på många fester där och tycker det är en väldigt fin miljö. Vi spenderade vår bröllopsnatt där :)


    Jag har även hört att en del har bröllopsmiddagar i Silvenska villan.


    Men om du är ute efter en enklare lokal och ta med egen mat och så där är det kanske bygdegårdar som är ett bättre alternativ.

  • Vi2all­tid
    Äldre 29 Dec 21:53
    hellgren skrev 2011-12-29 19:53:00 följande:
    Men i Silvenska villan kan man göra egen mat. Där hade vi min brors 30 års fest med egen mat och dryck. De har ett kök där som man kan utnyttja :)
    Va bra! Det ska jag tipsa några bektanta om! :)
  • Vi2all­tid
    Äldre 29 Dec 22:56
    ullie skrev 2011-12-29 22:47:54 följande:
    Silvenska tycker jag är fint och de har väl en liten trädgård som jag har för mig också är fin? Men går det att ha en fest där eller funkar det bara med middag? Vill ju att gästerna ska kunna stanna hela natten :)

    Det beror väl på hur många gäster man har? :)


    Jag minns inte hur det såg ut inne nu men det borde kunna få plats? Du får gå dit och kika!

  • Vi2all­tid
    Äldre 1 Jan 13:33
    ullie skrev 2012-01-01 13:16:37 följande:
    Aa, tänkte mer på för hur lång tid man kan stanna. Vissa vill ju inte hyra ut lokaler över natten, för att slippa fester och oväsen. Men som du säger, bara att gå dit och höra :)
    Ah du menar så! hehe, nä det vet jag ju inte men jag känner till att folk har hyrt den för bröllopsfester så man lär nog inte behöva vara ute vid 22 direkt... men jag vet inte säkert! Värt att kolla upp iaf!
Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -