• - Brudar i Karlstad/Värmland -

  Sön 23 jan 2011 19:30 Läst 72702 gånger Totalt 754 svar
  Visar endast inlägg av Blivande Mrs Pernefur - Visa alla inlägg
 • Blivan­de Mrs Pernef­ur
  Återställ
  Sön 23 jan 2011 19:30 #97

  Äntligen en Karlstad-tråd det är lite svårt att veta vart man ska vända sig... Är det någon som har någon erfarenhet av freesun`? De har uppsättning och sminkning inkl. konsultation och prov smink/uppsättning för 1100kr... mycket bra pris... är det någon som vet hur de är?

  Det var någon som eftersökte en vigselförrättare. Vi har Anders Bernspång, en präst ifrån missionskyrkan som är helt underbar. Både lättsam och trevlig och som gör det där lilla extra för att förgylla vigseln

 • Blivan­de Mrs Pernef­ur
  Återställ
  Ons 2 mar 2011 14:42 #218
  Sassabrassa skrev 2011-03-02 10:54:43 följande:

  Ett halvår kvar till vår stora dag... ungefär. Och just nu står det lite still. Kläderna ska skickas från Kina den här veckan. Spännande och nervöst :)
  Annars känns det som så mycket är klart. Hur ligger ni andra till? 
  Här är lite saker jag funderar på. 
  Frisyr. Tror jag ska ha ett litet nätt diadem till.

  Skor. Fast vill egentligen ha lägre skor. Och kanske inte är så kul med röda ändå.

  Armband till min tärna. Har inspirerats av det här armbandet. Har gjort en egen berlock (hjärta med texten Tack) i silverlera och har precis beställt pärlorna för att göra armbandet själv. Ska givetvis ha en röd pärla. :) Ska även göra ett likadant armband till mig själv med ett hjärta, men istället för tack har jag stansat in vårt bröllopsdatum. Till min m2b har jag gjort ett halssmycke som jag har stansat in datumet i. Ska sätta halssmycket i ett fint läderband. Tror det får bli morgongåvan.
    


  Vilka skor! Precis sånna som jag vill ha... vart har du hittat dem?
 • Blivan­de Mrs Pernef­ur
  Återställ
  Lör 5 mar 2011 19:51 #238

  Hjälp! Vi är på jakt efter underhållare till festen. Vi behöver någon som både kan underhålla med lite spex och med lite sång. Gärna en grupp.... Ingen av oss kommer ifrån Karlstad och ingen av oss har vänner som är i den branschen, finns det någon här som kan hjälpa till????

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll