• andrea­sochka­rin
    Äldre 20 Jan 08:37
    136854 visningar
    754 svar
    754
    136854

    - Brudar i Karlstad/Värmland -

    Jag hoppar på här också! =)
    Vi bor i Karlstad men ska gifta oss i Borgviks kyrka 30/7 i år (känns så underbart att faktiskt äntligen kunna säga "i år") och har sen festen i Borgvikslaa!

    Vi har kommit rätt långt i själva planeringen, men det är väldigt mycket som ska göras, och det blir bara mer och mer! Vi kommer att ha hemlagad (svärfar ska laga) buffé för att kunna dra ner på kostnaden så mkt som möjligt eftersom vi kan bli rätt många (120 bjudna, sen får vi se hur många som tackar ja) men vi vet inte hur vi ska göra med tårtan än. Funderar att göra som många här och beställa från Ica Maxi och dekorera själva.. Fast helst skulle vi vilja göra tårtan själva, men det är nog bra att inte ta oss vatten över huvudet tror jag, blir nog tillräckligt stressigt med maten..

    Har hittat perfekta klänningen, men jag vill inte beställa över nätet (fanns inte ens rätt storlek där) så den ska sys upp hos sömmerska (precis pratat med Kari Wazz och fått offert på den, så det blir nog toppen tror jag!). A's kostym ska vi beställa från Suitopia (fick tygprover hem förra veckan) och nu har vi fått hem våra specialbeställda stämplar så nu har vi börjat med inbjudningarna också!

    Funderar lite på det här med att ha en buss som går från Borgvik och in till Grums på natten (eftersom alla inte kommer kunna bo i Borgvik, utan bor på diverse håll i Grums). Men jag har liksom ingen aning om vart man kan kolla sånt.. Och vad kan det tänkas kosta tro?

  • andrea­sochka­rin
    Äldre 25 Jan 09:07

    Jag ska ner på Olssons tyger idag och kika på tyg till min klänning som Kari Wass ska sy upp! Spännande! (Men jag är helt ny på det här med tyg och sånt och har ingen aning om hur mkt jag ska köpa, men Kari sa att de på Olssons var duktiga och säkert kunde hjälpa mig om jag visade upp en bild på klänningen!)

  • andrea­sochka­rin
    Äldre 16 Feb 21:52

    Jag beställde min klänning idag! Den är såååå fin och jag längtar så!

    Meeen, leveranstiden är 10-12 veckor! Detta kommer bli en lååååång vår.. =/

  • andrea­sochka­rin
    Äldre 16 Feb 22:06
    Knopan skrev 2011-02-16 21:53:43 följande:
    Finns den att titta på någonstans?  
    Såhär ser den ut!
    Den är verkligen så jag! Jag skulle aldrig känna mig bekväm i en "traditionell" lång brudklänning!

  • andrea­sochka­rin
    Äldre 3 Mar 09:40
    Knopan skrev 2011-03-02 20:22:14 följande:
    Hur lägger man in bilder i tråden?
    Nedanför rutan där det står "sidfot" finns det en knapp som heter "ladda upp en bild", klicka på den så kan du välja vilken bild du vill lägga in (obs, ska du lägga in en bild från internet får du spara den till din dator först). =) Superlätt!
Svar på tråden - Brudar i Karlstad/Värmland -