Inlägg från: GnuGS |Visa alla inlägg
  • GnuGS

    Vad är skillnaden mellan bröllopstårta och vanlig tårta?

    En skillnad är väl att bröllopstårtor ofta bakas i ”pyramid”, alltså en stor tårta i botten och sedan allt mindre diametrar på dem ovan. Det måste ju bli mer arbetskrävande, likaså om de ska levereras på ställning och inte bara i kartonger.
    Vi funderar på att strunta i den traditionella formen och ha flera vanliga, alltså lika stora, tårtor (fick priset 345:-/12-bitarstårta från en rätt dyr cateringfirma, och det blir ju 28:-/bit jämfört med 55:-/bit som är ett vanligt pris på bröllopstårta i Stockholm). Men det är ju inte lika roligt...
    Vi är också inne på att istället ha krokan, mest för att vi har ett sådant traditionellt bröllop att det vore kul att gå ”all out”..! Fast nog vore det gott att ha en modern tårta med hallon- och passionsfruktmousse eller något sådant.

Svar på tråden Vad är skillnaden mellan bröllopstårta och vanlig tårta?