• Kattpo­et
    Äldre 9 Jan 14:08
    3550 visningar
    18 svar
    18
    3550

    Vänner som tycker det gått för snabbt.

    Jag har känt min karl i 4 år, men inte bott i samma land  och  ja vi gifte oss snabbt, men vi är båda väldigt medvetna att  det är snabbt och vi måste försöka anpassa  efter varandra , ge varandra utrymme och ge varandra det stöd som behövs.

    Vi gifte oss 5 månader efter vi hade "blivit ihop", men orsaken var att  antigen så försöker vi leva  i två olika länder och   träffar varandra  en gång om året   eftersom vi är rätt så fattiga  eller så  gifter vi oss och han flyttar hit och vi försöker  hålla ihop och få det att funka. 

    Ja det är inte lätt och ja visst vissa har blivit sura av det MEN  ingen av de nära vänner som känner mig eller min karl tycker att det gick  för snabbt, många har sagt att vi borde gjort det  tidigare.

    Mina vänner gör allt för att hjälpa min karl att finna sin plats i Sverige och  ge honom ett social liv här. 

    Om dina vänner  anser att det går för snabbt, sitt ner och ta ett lugnt samtal med  dem och  fråga varför, det kan finnas en bra orsak till det hela eller så kan du lugna dem som gnäller.

    Ska säga att den som skrek mest om att det var för snabbt visade sig vara  avundsjuk och gillar inte folk i lyckliga förhållanden. 

  • Kattpo­et
    Äldre 9 Jan 14:47
    #11

    Men tänk om  Gubben menade det som något posetiv?

    Att säga att det   snabbt marscherat minsann är inte alltid  något negativ, det är vad du läste in, han kanske såg det som något posetivt, eftersom vi " ungdommar" idag väntar så jäkla länge. 

Svar på tråden Vänner som tycker det gått för snabbt.