Inlägg från: cattitzi |Visa alla inlägg
  • cattitzi

    Tips på onlinebutiker!

    La in en fråga för några dagar sen om tips på skobutiker för oss med lite bredare fötter och fick jättefina tips! Skulle beställa från Matildas Fest, men då de precis sagt upp samarbetet med sin skolevererantör, blev det inga skor! Därför ber jag om tips på andra butiker antingen i Södra Sverige, eller online där man kan beställa brudskor som inte är så jättedyra och som även har skor för bredare fötter. Någon som har något förslag??

  • Svar på tråden Tips på onlinebutiker!
  • cattitzi

    Tack för tipset! Hur valde du skor? För det är väl inte de som man kunde beställa innan?

  • cattitzi

    Åh det är ju dem jag också vill ha! Det märkliga är att jag mailade henne för 2-3 dagar sen och frågade om det vad möjligt att beställa och då fick jag beskedet att jag skulle återkomma. Kan jag maila och fråga igen? Vet du om det är möjligt att få dem bredare fortfarande?
    Vilken färg hade du tänkt ha?
    Jag tänkte då ha Ivory, är dock orolig för att de inte kommer att matcha klänningen, som hänger hos återförsäljaren för att sys in... och den kan inte sys in så länge jag inte har skor! :o)

  • cattitzi

    Tack alla för tipsen! Jag hittade faktiskt ett par skor idag. I bland ska man titta inom räckhåll verkar det som! Hittade ett par jättefina ballerina skor i ivory med 1.5 cm kilklack i siden hos den lokala brudbutiken. Och priset, ja det hamnade på 679 kr, helt okej! Tack för tipsen och lycka till med era skor! :o)

Svar på tråden Tips på onlinebutiker!