Inlägg från: mittid |Visa alla inlägg
  • mittid

    Stora och breda fötter

    cattitzi skrev 2011-01-03 10:39:31 följande:

    Så har brudklänningen köpts (världens vackraste om ni frågar mig!) och då var det dags för skor...
    Jag har i normala fall strl 40-41 och kan INTE gå i högklackat. Inte nog med det så har jag breda fötter så köpa skor är inte det enklaste!
    Så var jag inne på Matildas Fest och såg deras fina skor och undrar om det är någon som handlat där som har liknande bekymmer med sina fötter som jag?
    Hur funkar det, blev det bra och är ni nöjda?
    Kan nån även förklara för mig vilken skillnad det är på light ivory och ivory?

    Tacksam för svar! Glad


    Jag har köpt skor av Matilda's... har breda fötter och måttbeställde där... de satt helt perfekt.... heeeela kvällen : ) ! Ivory är lite mörkare ton än light Ivory... hellre lite mörkare skor än klänning än tvärtom som jag ser det.... om du nu inte kan ta med din klänning så att ni kan hitta samma färgton.
  • mittid
    cattitzi skrev 2011-01-04 07:23:52 följande:
    Åh vad roligt, då kanske även jag kan beställa! Det jag är orolig för är att de ska "skära" in uppe på foten där själva "uringningen" är på skon (förstår du vad jag menar?).

    Jag tror att min klänning är Ivory, men är inte säker, får se om jag kan hitta det nånstans. Är det stor skillnad på light ivory och vanlig ivory?

    Jag bor i Blekinge så det kan bli svårt att åka dit och prova!
    Man mäter omkretsen på det bredaste stället på foten.... mät båda fötterna så att du får plats för den som ev. är aningen större än den andra. Jag beställde på nätet men har varit i butiken oxå...
    Vid beställningen blev det ett missförstånd angående hälkappan, då beställde och skickade hon snabbt ett per nya, de sstt som ett smäck!
Svar på tråden Stora och breda fötter