• fasit

    Har hämtat paket idag! Mkt fina papper och två fotoalbum. Några bra tips på hur man dekorerar ett pappbrunt fotoalbum? Det förslaget jag har var att använda ett av de papprena jag fick hem idag (vitt och orange som temat på bröllopet). För bild, se blogg.


  • fasit
    emelie och Jonas skrev 2011-08-10 19:23:20 följande:
    Det va fina små favors lådor du gjort..
    Vad kostar de per styck ungeför?
    Hur viker du, finns det beskrivning?
    Hm..jag tror att askarna på de bilder du såg är gjorda av vanligt skrivarpapper typ och jag tyckte det blev helt ok. Till en ask går åt ½ papper, sedan en botten som jag gjort av ett lite finare tjockare papper som kostade typ 8kr för ett lite större ark. Ett ark ger säkert 15 bottnar, dvs typ 50 öre st. En liten tygbit på det så var det klart. Skulle säga att det blir 1kr/ask med dessa material om man köper ett billigt organzatyg och då avrundar jag uppåt. Vikningen hittade jag på yuoutube,

  • fasit

    Nu håller jag på att virka min brudväska. Har planer på att virka på likadana "dukar" och sy ihop med ett innefoder och sedan sy fast i en metallbygel (halvmåneformad). Hoppas att det blir bra för det tar lång tid att virka. Jag lyckas aldrig lägga upp bilder här, men det finns på min blogg.


Svar på tråden Pysseltråd med tips och idéer