• sunsey

    Pysseltråd med tips och idéer

    Hej alla !

    Vad pyssliga ni är och vilka bra idér ni har!
    Jag skulle vilja ha hjälp av er. Vårt bröllop är i juni och vår tema är Vintage. Hur kan man fixa inbjudningarna så de får den rätta känslan? Och hur i alla fridens namn ska man dekorera borden? Hade tänkt mig lite kristaller, eller stora låtsasdiamanter.. Vill hitta nåt vintageaktiga namnskyltar.. Nåt tips??

    {#emotions_dlg.flower}

  • sunsey

    Tack så mycket!! Mycket bra tips som jag ska ta till mig Glad Får ta o googla lite o besök second handbutiker..

    MrsT2011: Kanonsnygga inbjudningskort. Jag tror oxå på att ändra färgen på texten till grå.

  • sunsey

    misscat81: så söta inbjudningskort!! Älskar spetsn på framsidan.
    Skrev du ut inbjudningarna hemma??

  • sunsey
    ClaraH skrev 2011-02-27 14:39:24 följande:
    Jag har tyvärr inte så mycket att bidra med när det gäller pyssel, men jag skulle vilja ha något att strössla ut på borden, t.ex. silverstjärnor. Någon som vet var man kan köpa det? Kanske någon har förslag på något annat man kan strössla ut?

    Vårt färgtema går i silver, vitt och lila. Vi tänkte ha festprogram i silver med lila band, vita servetter, blockljus i olika lila färger med silvertråd och pärlor runt och vit duk.
    Silverstjärnor finns hos panduro. Både som små konfetti och andra. Titta på deras hemsida: www.pandurohobby.se

    Jag skulle med behöva något att strö på bordet. Tema är vintage, färgtema: svart, silver, cerise, vitt. Några förslag? Var hos Myrorna förra veckan och handlade en massa fina gamla silverbrickor m.m.. Ska fixa bilder snart när det är dax för provdukning =)
  • sunsey
    StellaK9 skrev 2011-03-09 19:32:16 följande:
    Vad säger du om att "ringla" olika breda spetslängder över borden? Kanske i både svart och vitt? Eventuellt kan du färga en del cerise.... men då måste man kolla att färgen fäster först....  Skulle färga en scarf svart, bara tråden färgades :P.

    Lycka till
    Tack för tipset!! =)
  • sunsey
    misscat81 skrev 2011-04-06 14:22:30 följande:

    Idag har jag pysslat lite. Jag har hela tiden tänkt att jag ska köpa galej-lyktor på ikea och dekorera själv, men idag så fick jag för mig att jag skulle testa på vanliga gamla syltburkar istället, som vi hade ståendes hemma. Jag blev ganska nöjd med resultatet, vad tycker ni? Färgtemat på bröllopet är grönt och korall, och jag använde samma spetsband på inbjudningskorten. Jag behöver nog köpa lite mer spets, för det jag hade rckte bara till dessa fyra lyktor, men jag tycker inte det gör så mycket om det är lite olika spets!


    Vart har du köpt spetsen? Mycke fina o bra ide =)
Svar på tråden Pysseltråd med tips och idéer