• helena86

    Västeråsbrudar 2011

    Vi gifter oss på nyårafton :D Vad kul att komma i kontakt med andra brudar så man kan tipsa varandra om olika bröllops saker :D

  • helena86
    Junibrud11 skrev 2011-01-06 08:37:45 följande:
    Jag gör smink och hår på Stora gatan 15.

    Ska köpa papper till inbjudan imorgon och börja med dom, vi tänkte skicka ut inbjudan i början på feb.

    Jeliqa - ja vi hoppas ju på att vara i vår livs form till dagen :) Startskottet går i februari då drar vi igång ordentligt!

    Vad har ni för musik? Vi hade tänkt att ha spotify eftersom vi inte blir så väldigt många men då måste man ju göra spellista som håller hela natten..
    Där har jag klippt mig i ca två års tid :D Roligt!
  • helena86

    Någon här som vet mer om bröllopsmässan som ska vara på Elite hotel 6/2 Priser och vart man kan köpa biljetter? :D Hade varit kul och få en massa bra tips!

  • helena86
    Jeliqa skrev 2011-01-15 20:53:45 följande:
    Jag såg bara nu på hemsidan att det kostar 100:- (och garderob 20 men inte vart man kan köpa biljetter. Antar att man köper dem på plats då?

    Hemsidan är här brollopsmassa.blogspot.com/
    Tusen tack!
  • helena86

    Vart i från ska ni beställa era tårtor? Vet ni ungefär hur mkt de olika konditorierna tar per bit?

    Tack på förhand! :D

  • helena86

    Tack :D Vi är också inne på att beställa från chantals. Bokade ni möte med dem där ni kom överrens om vad ni skulle ha för smaker och hur tårtorna ska se ut?

  • helena86

    Det låter ju väldigt bra :D De gör ju laktosfria tårtor med och det är bra för det är inte alla som gör det och vissa tar jätte mkt extra för det med! Vi får nog boka ett möte med dem =) Nu ska ju inte vi gifta oss förrän på nyårs afton men det kan vara bra att veta hur mkt det kommer gå på så man kan skriva in det i budgeten =)

Svar på tråden Västeråsbrudar 2011