• Hammerman

    Varför gör han så? :(

    Okej, det här hur den Hammermanska hjärnan hade reagerat på ovanstående situation. Parental advisory and all that.

    Nåväl, det som slår mig när jag läser trådstarten att din man känner sig osäker eftersom han inte vet hur han ska göra för att tillfredsställa dig. Kanske är det egentligen där skon klämmer? Förlåt om frågan verkar lite elak, men har du någonsin talat om för honom hur du vill ha det i sängen? Alltså, har du sagt det tydligt någon gång, eller har du hoppats på att diffusa hintar ska göra jobbet? 

    Det jag tänker är att det kanske inte är pressen att ha sex per se som är problemet här, utan att hans självförtroende helt enkelt gått och självdött efter att i åratal misslyckats med konststycket att få frugan att passera gå?

  • Hammerman
    Sanna J skrev 2011-01-03 11:04:29 följande:
    Du har rätt, jag tror (även om han nekar att han forfarande är osäker) att självförtroendet fått sig en liten smäll där :/. Ohja, jag är absolute inte blyg i sängen och tar för mig och visar gärna hur jag vill ha det. Han har med fingrarna försökt tillfredställa mig, och det går ju inte lika snabbt som om jag gör det på honom, men när det väl går så är det grymt bra! Han är väl lite osäker där även kanske, att det tar tid och han tror han gör fel, vilket jag sagt att han absolute inte gör, jag berömmer honom varje gång, för att jag vill samt för att han skall bli mer säker. Men får väl försöka hitta på lite annat och berömma honom mer :).
    Låter som du sköter den biten helt rätt!

    Men... du kanske skulle be honom använda något annat än bara fingrarna...?
  • Hammerman
    Sanna J skrev 2011-01-03 12:02:04 följande:
    Ja, jag tycker det, haha :)

    jo, jag har faktiskt funderat på det, och tagit upp det tom, och han verkade vara med på det, har dock inte blivit av än. Antar att jag får släpa honom till en butik och leta upp lite leksaker. Kan absolute vara värt att testa iallafall och se om det blir bättre. Tack! Skrattande
    Leksaker? Bra idé! Själv var jag mer inne i det här tänket:

Svar på tråden Varför gör han så? :(