• Dazzle

    Varför gör han så? :(

    Nu har jag inte läst alla svaren så kanske någon annan redan sagt detta men:

    jag tycker du måste släppa det. Tro mig jag vet hur svårt det är då min relation oxå har massa bra närhet men ända sedan starten har haft det så. Jag har fått en favoritsexolog som heter Hanna Möllås. Om du googlar på henne kan du hitta massa artiklar hon skriver å just en jag läste i går på adresen http://www.lj.se/info_files/infosida31425/landstingsnytt_2007_1.pdf
      talade verkligen till mig då hon skrev att sex i en relation för bekräftelsens skull är en otrygg relation eller då att en av parterna är otrygg, å sen brukar hon prata om att det e så att lust går upp å ner. Om allt annat är bra så stör du nog relationen mer om du oroar dig för detta än om du släpper det, njuter av den närhet ni har - hur svårt det än är.

    Jag funderar oxå mycket på vad det är som gör att vi tycker att själva sexakten e så himla viktig när egentligen närheten ger så mycket mer.

    JAg önskar dig lycka till i att "släppa" det och njuta. Det finns väl inget som stör mer än stress. Att stressa fram sex kan ju oxå leda till att "det måste bli så himla bra" när man har det å om det då inte funkar kan det ju bli prestationsproblem inför kommande gånger osv... sex å psykologi är läskigt konstigt...

    Så här tänker jag iaf. =).

  • Dazzle
    gelehallon skrev 2011-01-02 11:00:39 följande:
    Jag håller med många av ovanstående talare!

    Men du... För mig ringer en enorm varningsklocka när du skriver att ditt självförtroende/känsla är illa ute för att hans sexlust minskat... Om det hänger på om han vill ha sex ofta eller inte så kan jag tala om för dig att ngt är riktigt galet.. Din självkänsla eller självförtroende ska inte hänga på ngn annan människa! Detta kan OCKSÅ göra att det lägger mer press på honom.. Vilket inte kommer göra det hela enklare för honom..

    (Jag menar inget illa... försöker bara hjälpa.. även om orden kan verka hårda)

    Backa... och vänta in honom... Älska honom mer än du brukar, UTAN att lägga sexuella anspelningar..
    Ungefär vad jag oxå ville säga! Å jag tänker inte kasta sten i glashus - det har varit skitsvårt för mig att lära mig att sex inte ska vara bekräftelse på att man duger. Å jag har varit illa ute pga detta, i relationer för fel anledning och med folk av fel anledningar. Därför är det fantastiskt att jag fått en kille där det inte funkar klockrent med sex utan att jag tvingas lära mig att bekräftelsen av mig måste komma från mig själv (Mia Törnblom och Hanna Möllås e bra på att hävda detta å jag tror verkligen det e sant!!). Jag har haft fler pojkvänner än någon jag känner å ändå har jag ALLTID varit övertygad om attingen vill ha mig å att jag inte duger. Nu kanske det itne är så för TS men det e så himla konstigt att vi får för oss att huruvida någon har sex med oss bekräftar oss och visar att vi duger till något. Det gör ju inte det. Killar (och tjejer) kan ta vem som helst om de vill ha sex. Men att få vara i en relation som den TS beskriver är oerhört berikande (och bekräftande om man nu vill det). Det e väl bättre å duga som flickvän/sambo/barns mor än som ett ligg? Men som sagt, du måste duga till dig, då inser du oxå att du duger till andra. Och återigen, lust går upp å ner!!

    Ge det tid! och som gelehallon skrev, utan sexuella anspelningar för att minska stressen!
  • Dazzle
    Sanna J skrev 2011-01-03 10:17:59 följande:
    Hej igen! hur har du tagit dig igenom detta? Känner igen mig i det du skriver! jag har mia törnbloms böcker hemma, fast inte läst igenom dom helt, skall nog ta tag i det.. någon annan boktips? :) Jodå, jag känner precis som du gör/gjort! "Det e väl bättre å duga som flickvän/sambo/barns mor än som ett ligg? Men som sagt, du måste duga till dig, då inser du oxå att du duger till andra. Och återigen, lust går upp å ner!!" OHJA! Verkligen, och jag vet att sambon vill leva sitt liv med mig, men min hjärna måste fatta det oxå. Där ligger det svåra. Känner igen mig i vartenda ord du skriver, precis så är det för mig! TACK för dina ord!
    Jag kämpar mig igenom, först bråkade men då blev det bara sämre, sen insåg jag som sagt att problemet i det hela sitter hos mig. Jag vill ju helst leva med min sambo och vill helst att alla hans dagar ska vara helt underbara å det e de inte om jag bråkar! Jag har skickat ett mail till dig med fler tankar!
  • Dazzle

    Hej..


    Har inte mitt mail kommit fram? Första gången jag skickar brev här på BT så jag e lite osäker om det kom fram.


     

Svar på tråden Varför gör han så? :(