• Kattpoet

    Varför gör han så? :(

    Lägg ner sexet ett tag,  det funkar.  Lek med dig själv på egen hand för att hålla ner din frustration.
    Det är väldigt få kvinnor som kan komma av in och ut sex,  för att komma av det så måste man ha en nervknuta i muffen och alla har inte den, däremot har alla kvinnor som inte utsattts för könsstympning en klitoris, den måste  bli vidrörd för att man ska komma. 

    Alla har peroider då lusten går ner och stressar man blir det värre, så lär din man att slappna av, gör saker och ting så han mår bättre, se till att han äter bättre och  känner sig tillfreds.

    När man sedan har fått alla bitar att funka brukar sexet komma tillbaka och då kan ni göra det under lekfulla former där ner med händer och läppar undersöker varandras kroppar.

    Och när det gäller sexiga underkläder, väldigt få män tänder på det som i massmedia anses sexigt, vi har alla olika smak, jag vet folk som finner regnrockar mer sexigt än ett rafsset. 

  • Kattpoet

    Att karlar runkar har inget med  viljan att sätta på eller inte,  enligt flera av mina manliga vänner  så är att runka ett sätt för att släppa på trycket eller slappna av.

    Sex är på en helt annan nivå , då njuter man mer av att vara med någon annan och man får inte samma avslappning.

    Runka är ibland lika skönt och nödvändigt som att skita.
     

  • Kattpoet

    Shakynose,   du är tydligen inte en man?

    Om man inte runkar, så läcker man som man efter ett tag och man kladdar ner sig nattetid vare sig man vill eller inte, så antigen kan han  ägna sig åt prostata mjölking eller ta en runk.  Om man inte runkar på ett tag så luktar sperman skunk och man kan få ont därnere.  

    Mäns  organ ser  och funkar annorlunda än de kvinnliga.

    Och  sex med ens partner är en helt annan femma än att runka, för vissa killar så är inte orgasmen skön, för vissa känns det som att kissa, hur kul är det? 
    När man har sex med sin partner så mycke mer som händer, man måste vara avslappnad och må bra för att få det att hända och då är det underbart.  Att plikt troget knulla någon vare sig man har lust eller inte bara för man är par och man numera inte får runka är bara dumt, för då kommer man till slut att få avsmak för sin partner.

    Karln behöver först att må bra, äta rätt, vara lugn i sig själv  innan han kan spätta på någon annan och göra det bra.
     Hur vet jag detta?  J
    Jag satte mig ner och  frågade min 41 åriga gubbe hur han ser på saker och ting när det gäller sex .
    Jag vill ju veta hur han funkar, inte hur fördomarna om män funkar, jag vill inte ha en feministik syn på sex, jag vill hans mänskliga syn på sex.

    Sen frågade jag 9 av mina andra manliga vänner om deras syn på sex och deras kroppar, ja vi är väldigt öppna i denna vänkrets. 

    Kvinnor kan OCKSÅ ta hand om sin egen sexualitet och titta på porr, det finns vibratorer, dildos och allt möjligt för att kvinnor ska få  mastrubera i frid. 

  • Kattpoet

    Ett tips till TS från mig som är gammal,  undersök din egen sexualitet under denna tiden och sedan när du har kommit på hur du funkar, lär din karl det, det kan faktiskt leda till sex, kanske inte första gången men kanske andra.
     

  • Kattpoet

    Sanna J,   hitta  din egen sexualiet, kolla  vad som får dig att komma och  visa det för din karl, det funkar faktiskt riktigt bra.

    Min karl varit nere väldigt mycke pga  flytten hit, språket, arbetslöshet och hemlängtan, men  jag har varit tålmodig och låtit honom göra vad han vill och ibland lekt porrfilm åt honom, ibland blir det sex , ibland inte.

    Sex är inte jätteviktigt, det är  bättre att han mår bra, jag ser  hellre ett leende på hans läppar än en hård kuk mellan bena.
     

Svar på tråden Varför gör han så? :(