Inlägg från: JulyBrud |Visa alla inlägg
  • JulyBrud

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    Sommarbrud skrev 2011-02-04 15:34:19 följande:
    Såg att det verkar vara några som funderar på Paris, ni har säkert redan fått det här tipset (har inte läst hela tråden) Men åk till Sacre Cour, väldigt fint med en fantastisk utsikt! Och mysiga kvarter att gå runt i
    Nytt tips, tackar nog både jag och secret bride för!
  • JulyBrud
    Sommarbrud skrev 2011-02-04 15:47:03 följande:
    Det ligger en väldigt mysig restaurang där uppe, kommer inte ihåg vad den heter kan ta reda på. Det är en riktig litet franskt ställe som har blivit en favorit hos oss!
    Googlade, ser verkligen ut som en byggnad jag vill besöka, gammal sten! yay! Hoppas min blivande blir lika glad att jag hittat en gammal byggnad till :P Ligger det centralt?
  • JulyBrud

    Ringde precis och pratade med dom vi ska besälla tårta av, jätte trevliga, jobbigt att man inte kan boka in möte föränn i slutet av april!! Men vi får hoppas att dom kan göra den som vi vill ha den :) LIte sådär rokoko (men självklart med en del ändringar, men den här känslan (nr 1) vill i af jag ha!....min blivande har fastnat för en ännu pråligare, nr 2, haha, trodde jag aldrig!)

    Vi kommer också vara i en större kyrka än antal gäster :P Brukar det vara värdparet som även hjälper gästerna till rätta när de kommer till vigseln? (jprecis som du säger darling daisy, man vill ju inte att alla ska hamna längst bak!)

    Kul att du har klänningprovning framför dej :) jag är lite avis! (även om jag älskar min)

    Jag håller med sommarbrud (grattis förresten, du skrev det 100:e inlägget, roligt, vi andra borde kanske skrapa ihop till ett pris eller nåt? haha!) kan du så gör egna! fint! du hittar säkert en massa inspirerande material när du shoppar loss på ullared/panduro out let :)

  • JulyBrud
    Sommarbrud skrev 2011-02-04 16:50:13 följande:
    Gör egna inbjudningskort det e så fint jag e helt ohändig så fick beställa färdiga:(
    man kan ju inte göra allt till sitt bröllop tyvärr, vi har väl alla våra små svagheter :) jag är inte ohändig, men jag har INGET tålamod....så jag var också körd när det gällde inbjudningskorten, som tur är har jag en syster som alltid engagerar sig helhjärtat i 100 saker samtidigt, så hon slängde sej på uppgiften, dom blir jättefina!
  • JulyBrud

    :) haha, javisst, bra där!

    Vi vet inte riktigt än, pratade med tårtesset/staffanstorp idag, jätte trevlig, och jag skulle tro att det blir hon, men svårt innan man haft första mötet och diskuterat vad som är möjligt och inte med designen (vill ju inte ha en massa plast/fejk grejer som måste plockas bort).. ca 53-55 :- biten trodde hon (ligger väl runt där tror jag? nån som vet?) Tror det är lite olika runt i landet, tyvärr verkar det lite dyrare runt sthlm, MEN desto mer utbut så man har möjlighet att få drömtårtan :)

    Kommer fortsätta googla lite, så är det nån som har bra tips på tårtmakare i skånetrakterna som klarar det lilla extra är det bara att dela med sej :)

  • JulyBrud

    Just det! Jag hittade ju ett ställe jag önskar hade funnits längre söder ut OCH varit lite billigare (vet ju inte vad ni har för budget, så jag kan ju föreslå dom)

    O holy sweets heter dom, längre ner på den här sidan har dom jättemysigt uppduk a la rokoko som jag älskar! Deras tårtor om man tittar på deras hemsida ligger runt 85:-/biten (vilket är mer än vad jag är villig att betala, men dom gör grymt fina tårtor)

    holysweet.blogspot.com/search%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=31

    (hemsida: www.holysweet.se/page7.html, men där var det inte så mkt bilder)

  • JulyBrud

    ah! såg att vi skrev samtidigt :) ja, verkligen, håller med, gissar på att 85:- är också nej tack då :)

  • JulyBrud

    Mmmm, tårta och klänning, tror det är överst/viktigast på min lista (förutom då att gifta sig med den man vill dela resten av livet med!!! haha, tur att man fortfarande kan prioritera hyfsat rätt)

  • JulyBrud

    Ja :) absolut! Vi har inte bestämt oss angående band, men klart, vore najs att ha liveband, kommer ha mkt live musik både vigsel och fest ändå, är i branschen. Dessutom vet vi inte hur mkt dans det kommer bli av det hela....vi har ganska olika släkten :) så svårt att bestämma utan att veta om det kommer kännas rätt då eller inte!

    Däremot har vi jätteduktig fotograf fixad (sen innan jag ens träffade min blivande haha, duktig nära vän som är proffsfotograf, det är vi jätte glada för!)

  • JulyBrud

    Ja, och där hade jag skrivit långa fina svar som försvann :P ...återkommer imorgon!!

Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii