Inlägg från: Sommarbrud |Visa alla inlägg
  • Sommarbrud

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    V


    JulyBrud skrev 2011-02-04 15:50:59 följande:
    Googlade, ser verkligen ut som en byggnad jag vill besöka, gammal sten! yay! Hoppas min blivande blir lika glad att jag hittat en gammal byggnad till :P Ligger det centralt?
    Vi brukar åka tunnelbanan dit tar inte så speciellt lång tid några stationer utanför paris, älskar tunnelbanan i paris så enkel!
  • Sommarbrud

    Darling Daisy: Hej! Ja det e svårt att hitta spets klänningar tycker jag.
    Gör egna inbjudningskort det e så fint jag e helt ohändig så fick beställa färdiga:(

  • Sommarbrud

    Vilka tårtor !!!Fina! Vart ska ni beställa? Nu fick jag lite ångest.. Måste också boka ngn som vill göra våran tårta.

    Ja men se där vilken tur att jag skrev ngt klokt som det 100: e inlägget :)

  • Sommarbrud

    Det var ett bra pris! Ja men det verkar finnas billigare i sthlm också har fått lite tips på ställen där de tar ca 55 kr biten. Där vi ska ha festen ville de ha 95 kr biten! Tack men nej tack var mitt svar på det

  • Sommarbrud

    Vilka fina tårtor och bakverk, sidan sparas bland mina andra inspirations sidor:)

    Jag kan not tänka mig betala men vi betalar helt galet mkt (enligt mig) För stället där vi ska vara på så då tyckte jag 95 kr biten var lite mkt och deras förslag var inte så unikt. Så hittar jag ngt bra så kan jag betala men vet ju inte ens vad vi ska ha för tårta. Min sambo gillar inte tårtor men det gör jag :) :)

  • Sommarbrud

    Ja sen tycker jag festen kommer på en stark topp 5! Just nu letar jag efter ett band som kan spela på kvällen/natten. Sen fotograf men det verkar ordna upp sig nu mkt pengar där kan jag tycka men det kanske e värt det ?

  • Sommarbrud

    Julybrud: Vad du verkar ha det bra! Både fotograf o musik. Jag sitter nu och funderar på om det är värt att ha en fotograf hela dagen för ca 13000 och band för 20 tusen? Så mkt pengar men kanske värt det?

  • Sommarbrud

    Darling Daisy: Ta med snörning i ryggen då kan du gå ner ganska mkt men ändå så sitter klänningen bra om du vill beställa låntg innan:)

  • Sommarbrud

    darling daisy: Jag har en med snörning i ryggen o det är så fiffigt för jag har gått ner 12 kg o den sitter fortfarande bra så är glad att jag köpte det. Nu funderar jag iof på at köpa en ny klänning självklart med snörning i ryggen :)

  • Sommarbrud

    The secretbride: den översta är jätte fin!!! Ja och jag har nu också börjat tveka på min tårta, är för övrigt väldigt inne på en vit med röda rosor jag med :)

    Darling daisy: Jag tycker du ska ta den klänning du helst vill ha:) Det finns så mkt regler som ingen riktigt bryr sig om idag tro jag:)

    Idag har jag varit med mina två tärnor och köpt klänning till dem och det blev en dyyr historia i mina ögon 2300 kr st!! Och jag hade sagt att jag skulle betala dem... Smart sagt!

  • Sommarbrud

    Darling daisy: Ja ingen dum idé att inte ha tärnor faktiskt:) Men de är roligt oxå och deras klänningar blev fina svårt att hitta likadana när det är två helt olika personer som ska ha dem..

    Ja det finns så många fina korta jag tänkte först köpa en kort och ha på festen men det kanske e krångligt att byta om ?

  • Sommarbrud

    Hmm svårt det där med ngt fint till brudklänning.. Jag återkommer med förslag sitter o surfar en del på dagarna så ngt borde jag hitta:)

    jag ska iof köpa två klänningar men båda är långa...

  • Sommarbrud




    Darling daisy: Vet att du gott och lagt dig:) men gjorde en snabb sökning vet inte allt vad du e ute efter men hittade några långärmade förslag. Vad e du ute efter?
    Bifogar lite bilder i alla fall
  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-02-09 07:42:56 följande:
    Igår provade vi att skriva ut vår inbjudan! Shit, vad verkligt det blev då!
    Vi hittade fina vita kort med lodräta blanka ränder på framsidan. Helt enkla och passar oss perfekt. Efter mycket svärande lyckades vi också få skrivaren att samarbeta så att texten hamnade åt rätt håll på rätt sida!
    Nu ska vi bara lista ut hur man snyggast lägger i informationsbladet, inuti kortet eller löst i kuvertet. Hur har ni gjort (ni som har informationsblad medskickat)?

    Secretbride: vilka underbara buketter som fanns på thewhytehouse!!! Inspirerande!

    Idag ska jag ringa och kolla upp boendealternativen för våra gäster. Vi har mellan 20-30 gäster som är långväga och kommer att behöva hotell. Det finns inte så roliga hotell här på vischan, så jag hoppas att det kan bli bra ändå.

    Har ni andra bokat hotell till er själva på bröllopsnatten? Vi kommer förmodligen att sova hemma. Inte så dunderromantiskt, men himla bekvämt!
    Vi har redan skickat våra inbjudningar, här är det många som redan bokat semester och har ställen de åker till så ute i god tid om ngn ska komma :)

    Vi har hyrt ett helt ställe så alla gäster ska bo kvar och även vi såklart:) Så vi har hyrt så det finns 5 olika hus med hotellrum i. Så vi ska ha ett eget hus för vi har inte bjudit så många så alla rum blir fulla. Men det är super praktiskt att bo hemma vi hade nog gjort det om våran son hade varit med nu har vi barnvakt till honom så han sover hemma med sin kusin plus barnvakt.
  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-02-09 10:24:51 följande:

    Det låter trevligt att hyra ett helt ställe! Här i närheten finns inte så många sådana alternativ, så vi valde att ha festen hemmavid istället. Det blir kanske inte billigare i slutändan, men är ju ganska praktiskt. Vi kommer att laga en del mat själva och då behöver vi inte frakta den med bil, vi kan pynta lokalen hur och när vi vill osv...

    Festen ska vara i vår gamla ladugård som håller på och renoveras. I juli är den (måste den vara!!) färdig och då passar vi på att använda den innan djurinredningen kommer på plats! Golvet ska gjutas nytt, väggarna kläs med plywood och alla takstolpar bytas. Sen ska allt målas i vitt och grått. Tror det kommer att bli jättefint.


    Men det låter ju väldigt bra, jag brukar sitta o titta i tråden med inspirationsbilder och vilja ha mitt bröllop hemma:) Men jag är välrldens mest opyssliga person så det är nog tur för våra gäster att vi köpt ett helt paket :) Laga mat är inte heller min starka sida... Vilka färger ska ni ha (om ni har färgtema) Vi har inget färgtema jätte tråkigt men jag kan inte bestämma mig
  • Sommarbrud
    Liina86 skrev 2011-02-09 15:47:10 följande:
    Vi ska också bo där festen är. Tyvärr har vi inte möjlighet att betala gästernas rum men vi har ordnat ett rabatterat pris och önskar oss i present att de ska bo kvar. Vi, våra närmaste familjer och en del vänner kommer redan på fredagen och det känns jättekul =) 
    Vad roligt att bo kvar från fredagen, det ville vi men blev lite dyrt plus att det inte är så fiffigt att ha med våran lilla son.
    men det hade helt klart varit roligt :)
  • Sommarbrud

    The secretbride: Ja mörklila kallor e super fint! Jag  var lite inne på det men det blir nog rosor i en boll. Men kallorna e fantastiska! Bra val:)

    Sen e det nog skönt att bo hemma men det e lite skönt att inte behöva gå upp klockan 8 med den lilla i familjen :)

  • Sommarbrud
    Liina86 skrev 2011-02-11 08:59:19 följande:
    Ja, vi har ju inga barn så det blir ju lite lättare. Dessutom gifter vi oss ganska långt hemifrån så vi måste nästan åka på fredagen om vi inte ska behöva gå upp kl 5 på bröllopsdagen vilket inte känns så optimalt direkt
    Oj nej klockan 5 är ju ingen drm man har att gå upp. Jag ska vara hos frissan klockan 9 tycker det känns tidigt...
Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii