Inlägg från: JulyBrud |Visa alla inlägg
  • JulyBrud

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    Oj! Vad skönt att du upptäckte vad det var och att allt gick bra, ingen fara med sånt där nu för tiden, så länge det upptäcks, men det är ju aldrig kul att opereras!!

    Hoppas ni får fokusera på julmyset nu, och på att få boka bröllopsresan, hur länge blir ni på Maldiverna??

    Här blir det en miniplastjulgran med några få paket under granen, ingen snö, ingen familj (förutom min karl förstås) ...& jag som ÄLSKAR julen!! Ska koka knäck i af, alltid nåt, men det blir nog sista julen jobbandes utomlands i af! :)

    GOD JUL så länge!

  • JulyBrud

    Hej Pillm!

    Ja, strax efter jul skickar jag mina (eller, efter nyår, så i januari är det planerat) Många bestämmer ju semester och så i februari, och eftersom man gifter sej i semestertider tänkte vi att det kunde vara bra. Ganska standard att ha osa är 4 veckor innan tror jag, men vi har valt 6 veckor. Så kan man sitta med bordsplacering!! Blir nog både kul och utmanande! Tycker inte att det är jätte tidigt med 6 veckor och kan vara skönt för oss att veta ungefär, de flesta har nog bestämt sej långt innan det i af, och händer det något/sjukodom osv så man får bortfall kan det ju hända veckan innan bröllopet i af :)

    Känner precis som du, så även om man längtar är det skönt att ha sina månader, man kommer behöva dom!!

    God jul och gott nytt år Tomte

  • JulyBrud

    Förstår det, men om ni ska åka till nästa vinter (håller tummarna för det) så blir det först till sommaren ni behöver planera och boka för det :) Vi hade också funderingar på att vänta till i af Oktober/November, eftersom det kan regna endel under Juli månad, men vi har valt hyfsat bra områden tror vi, och fastnar vi i nån timmes monsunregn nånstans, får vi göra nåt romantiskt av det, haha! Vi kommer också önska oss bidrag till smekmånaden.

    Åh vad kul, din mormors mors örhängen, det låter perfekt! Önskar också att jag hade en färdig garderob med skor att välja bland, haha, men jag får nog allt ut och leta lite. Har börjat fundera på om jag ska ha ett par låga stövlar, känns lite rokoko? Vi får se vad jag hittar, men det vore nog smart att börja gå in dom nån gång i vår så man kan njuta av sin dag sen FlörtSkor - Wildflower: Cascada | Yttersidan av skon

    Oj, verligen ambitiöst, låter som ni fått en rejäl dos jul redan! Ni hittar säkert den sista julstämningen på julafton ändå, ni kan ju slappna av och bara njuta av varandra nu när ni har klarat av det mesta julböket :) Jag har kvar att köpa julklappar till min karl, aaah, dagen innan??? har aldrig varit så här sen, men vet typ vad jag ska fixa, vi har sagt att det inte ska vara så mkt heller, utan spara spara till bröllop :P Det viktiga är ju att vi har varandra och vår lilla plastgran, haha!

    GOD JUL

  • JulyBrud

    Oh ja, det har jag ju funderat på fast "för längesen"! Hade jag nästan glömt bort, dax att ta en funderare igen kanske, kan ju kolla lite på blocket och liknande, kanske finns nåt hyfsat billigt där :) tack för tipset!

    Bröllopsresans flygbiljetter är nu bokade!! Vi bokade på julafton, så kändes det lite som en julklapp också, haha!

    Här har vi haft en god och mysig jul trots jobb :) Hoppas ni haft detsamma! Glad

  • JulyBrud

    Skönt att han mår bättre Liina86! Vi hade också en mysig jul, trots jobb och saknad av både familj och snö :) men nästa år får det allt bli jul hemma!

    Härligt med Maldiverna säger jag igen, bilder man har googlat i jakt på sin bröllopsresa har sett helt underbara ut! Också lyx att få klänningen uppsydd på plats, den kommer sitta som ett smäck. Bra tips för att hitta vilken modell du är mest sugen på och vad som passar dig bäst; in och bara prova i en brudaffär, även om du inte tänkt köpa, då ser man "svart på vitt" vad som funkar och vad man faller för.. det gjorde jag i af, och sen beställde jag från kina :) så det rekomenderas!

    Secret bride! Vad blev det för meny?? nyfiken!

    Ja, transport kanske funkar? Det ska mina svärföräldrar förmodligen hålla i också, ordna med gemensam busstransport eftersom vi valt festlokal ute i bushen :P Det är lite svårt det där, för som brud är man väl den som snackar/tänker/planerar mest (även om jag har hittat mej en duktig fästman som faktiskt involverar sej...så är det jag som snackar mest, haha). Men det blir ju att man pratar om precis allt med sina föräldrar, så jag har sett till att min m2b´s mor får uppdateringar, visade bilder på klänningen jag skulle beställa, och att jag rådfrågar lite om olika saker ibland när jag kommer på nåt, så att hon också ska känna sej involverad. Bara att man kommer ihåg att fråga dom om råd ibland tror jag kan betyda mkt, så det är ett tips för att dom ska känna sej delaktiga, utöver om dom håller i transporten också, vilket jag tycker är en bra idé.

    Hittade ett fint vitt paraply på blocket btw, har mailat men hon är ute och reser, så vi får se när hon kommer tillbaka..
    Bröllops paraply - helt nytt
    kanske vore nåt?

    Ha det fint så länge!

  • JulyBrud

    Oooh så spännande Liina86! Blir det en A-line?

    Tråkigt att vara så mkt sjuk secretbride, men vi får hoppas att det vänder med 2011 (året vi gifter oss!!!!) Uppdatering om meny får komma sen när ni piggnat till :)

    Själv blir det jobb även på nyår :/ men det kommer blir drag på jobbet i af :P och firandes efter tolvslaget! Gott nytt år på er!!

  • JulyBrud

    Nä, vad trist! Ja, vi ser framemot en uppdatering :)

    Tråkigt att ni är sjuka så mkt secretbride, hoppas det vänder riktigt snart! Men vad kul att börja få in svar, spännande, blir ytterligare lite verkligare att det faktiskt närmar sej då!

    Händer inte så mkt med planeringen här heller just nu, samlar ihop adress listan, väntar på tryck och förbereder för utskick. Försöker hitta bra catering i området också, men lite svårt nu under jul/nyår då många haft mkt att göra tror jag, hoppas lite bra svar börjar dimpa ner i inboxen snart :)

  • JulyBrud

    Vilket fint monogram!

    Och vad duktig du är med festprogrammet, vi kommer inte ha något, värdparet kommer ha gott om "andra inslag vi inte kommer ha nån aning om" :P så det blir spännande, men kommer jag på nåt roligt ska jag tipsa om det, haha, klockrent citat....betyder att man kanske borde vänta lite till med bröllopet ;)

    Åh, vill också åka skidor, har inte gjort det på typ 10 år från att ha gjort det varje år, härligt. Och spännande med klänningen, kommer säkert bli jättefin, gillar knappar där bak, kommer vara värt besväret :)

    Vi satt och letade hotell rum igår, för bröllopsnatten, men nä, Malmö överlag verkar ha otroligt dålig smak, hittar inget stilrent snyggt (finns typ tusen snygga i sthlm) så om nån har några tips?? Räcker med att det är snyggt men enkelt, utan fula mönstrade gardiner och överkast!! Vi tänkte att vi väntar tills vi är tillbaka i sverige med att boka, så vi kan åka och titta på det, så får vi hoppas på att det fortfarande är ledigt :)

    Och sen letade vi låtar, inte lätt :) vi har en färdig OCH min underbara vän mailade igår och sa att den hon har skrivit (otroligt duktig låtarskrivare) är klar nu, såååå nyfiken, vet inte om man ska be om att få höra den innan för att minska ful-hulkningarna framme vid altaret, eller om man ska låta sej överraskas på vigseln, vilket så klart vore finast! Vad hade ni gjort?

    Lycka till med inbjudningarna, hoppas på att få mina klara snart också!

  • JulyBrud

    Hej :) tack för tipsen, countrysidehotels har vi inte kikat på, mayfair är i toppen på vår lista, så bra smak där tycker jag ;) verkar mysigt, MEN rummen är så olika, så vi väntar nog med att boka tills vi kan titta på det live, det blir nog antingen det eller mäster johan, OM vi inte hittar nåt som känns klockrent och det hade ju vart kul!

    Ja, svårt, så jag valde att låta låtskrivaren själv få bestämma om vi ska få höra den innan eller inte, haha, så slipper man fatta beslut :P väntar på svar :)

    Åh vad fint med att välja varsin låt, har hört om nån som gjorde det istället för att skriva egna löften så musiken fick tala istället, kan vara skönt när man både är nervös och dels så kanske ord inte alltid räcker till, jätte fint tycker jag!

    Liina86, hur gör man så man kan citera inte hela utan bara en del av vad nån skrivit tidigare? Är det en lång text så är det ju bra mkt smidigare om man kan plocka ut det det gäller :) jag har då bara lyckats fatta att man kan trycka på "citera" och då få med hela stycket!

    Hoppas ni har det bra mitt i all planering, nu är det läggdags!

  • JulyBrud

    Ah...nej, det var ju inte så svårt, är inte jätte teknisk, haha, tänk att min karl vågade skicka mej att köpa en ny hårddisk!!! cred till honom :P

    Det är bara att hoppa in Geranium, går allt bra? har du kommit långt i planeringen?
    Skönt att höra från nån som har bott på Mayfair, och det ligger nära till centralstationen också har jag för mej! Japp, den får stanna kvar överst i listan :)

Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii