Inlägg från: The secretbride |Visa alla inlägg
  • The secretbride

    Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii

    va skönt med lite semester =) klänningen låter jättefin och som du säger, man ska inte ta av och på den hur många gånger som helst så då gör det inget om det tar lite tid.


    Va roligt att få en egen låt, låter spännande. Jag skulle på ett sätt också vilja höra den innan men det kan vara kul att höra den på bröllopet också för första gången, Som Liina86 säger, kan vara svårt att hålla sig =)   

    tittade lite på internet nyss och som du sa, det verkar inte finnas så många mysiga hotell i malmö. men det fanns ett ställe som hette "The mayfair hotel" som verkade rätt fint i alla fall, men du kanske redan kollat där?

  • The secretbride

    Hej på er igen!!

    jag åkte på influensan i torsdags och har vart sängliggandes sedan dess men nu mår jag hyfsat bra =) så typiskt, får aldrig vara frisk.

    " Geranium", du undrade vilken stil jag använt till monogrammet, det är  "Edwardian script ITC" . Jag gjorde den i paint och så hittade jag några söta symboler på nätet när jag letade.

    Vad jag har längtat att få planera lite mer med bröllopet, har haft så ont i huvudet så det har liksom inte gått. Hoppas komma iväg till cateringstället snart och få testa deras mat, skulle ha gjort det i torsdags. Egentligen är det inte så mycket mer jag kan göra tror jag, men det är ju så roligt att pyssla. Hittar nog på något =) måste bjuda över mina syskon snart så de får en bättre inblick i våra planer då de ska vara med i bröllopet och hjälpa till.


    Vi har börjat få in ganska många svar från alla gäster och de flesta har svarat Ja. Någon har vart tveksam och det är bra på ett sätt då vi är lite överbokade =) Men det ska lösa sig. 

    Tiden går så himla fort, det är ju bara 6 månader kvar nu å jag e såå glad!!

    hoppas allt går bra får er!

  • The secretbride

    Hej på er!

    är så glad för nu går allt så bra  =)  idag kunde vi äntligen komma iväg till caféet som vi ska beställa catering ifrån. Å det var så fint och fräscht, vi beställde varsin smörgås och dryck till, det var på jättegott bröd och det smakade riktigt bra =P  sen när det lugnat ner sig lite i kassan gick jag och pratade med ägaren. Jag var rätt säker på vad jag ville ha så vi gick igenom det lite snabbt och priset också och det  var bättre än vad jag trodde. Vi hamnade på en buffé på 175 kr / pers. inkl. moms. Trodde första att priserna var exkl. moms. Så nu kunde vi lägga till ett par extra grejer till buffén för de pengarna istället, så det inte ser snålt ut på bordet. Han ska skicka en offert imorn så jag vet vad det hamnar på. Det känns så bra och det kommer bli så gott!! Jag kommer verkligen ta mig dit fler gånger.  =)

    Sen träffade jag min gamla arbetskollega idag, han är grymt duktig på bl.a. dukning och dekoration, han är kock i grund och botten men är otroligt duktig på allt runt omkring också så ska man ha bröllop är han den man ska fråga om hjälp. Han ställde gärna upp, jag älskar ju att pynta å sånt men det har jag ju inte tid med när jag ska vara brud =) men jag känner mig helt trygg att lägga det ansvaret i hans händer. Det kommer bli så bra!

    Annars har det inte hänt så mycket mer, ska börja träna igen så jag verkligen är säker på att jag kommer i min vackra brudklänning =) har köpt en korsett som jag hade tänkt ha på mig under men vi får väl se, för den tar ju också plats under klänningen, provade den idag och jag såg väldigt smal och snygg ut i den så det skulle ju va bra =)   kan tipsa om "korsetten.se" om ni letar efter snygga underkläder, de har väldigt stort och bra utbud.

    Hur går det för er annars??  

  • The secretbride

    Hej på er allihopa!

    Jag funderar på att gå på bröllopsmässan, har några rabattcheckar hemma men vi får se. Det är säkert kul men ibland blir jag tokig när det är för mycket folk.  Vet inte riktigt om det kommer hjälpa mig med min planering heller eller om jag bara vill ha mer och mer saker till bröllopet =)  börjar redan kännas kärvt med ekonomin.

    Vi har också typ lyckats övertrassera vår gästlista, vi skulle vara max 54 från början men plötsligt är vi 57 istället om nu alla skulle komma inklusive oss, brudparet. Vi har bara plats för 53 personer egentligen men som jag brukar säga, det löser sig. kanske får bli ett barnbord ute på gräsmattan utanför "matsalen" om det är fint väder, de brukar inte vilja sitta still så länge i allafall, ge dom lite leksaker att pyssla med så kanske de är glada.
    Hitta på lite skojig mat som de tycker om =) det löser sig nog...

    Sahu, ja tror att det kommer bli urläckert med vitt och svart, jag såg någonstans här på bröllopstorget  en som skulle ha det och hon hade bilder på klänningar, blommor och bordsdekor och det var så snyggt!!  nästan så man ville byta färgtema själv =)  Och jag är säker på att du gjorde rätt när du köpte din klänning, du hade ju tittat på den så länge så då måste du vetat ändå att det var "din" klänning. Jag kan säga att jag köpte min klänning på impuls men den kändes bara så rätt så fort jag såg den. Det var  en annons på Tradera, vilket jag nog aldrig trott skulle vara platsen jag skulle köpa min blivande brudklänning ifrån.  Det var ett företag som säljer sina klänningar via tradera och allt sköttes väldigt bra med betalning och sånt och när klänningen kom var den helt underbar =) 

    lycka till med all planering!!

  • The secretbride

    Blev ingen mässa för mig i helgen, blev ingen tid över. men jag var ute och tittade med syrran i olika butiker efter accessoarer till mig och klänning till henne, hon ska vara tärna. Hittade en väldigt snygg klänning till henne men som sagt de kostar en del om man köper en riktig tärnklänning från brudbutik. Den här kostade 2100 kr vilket ändå är billigt för en tärnklänning,  vi ska tänka på saken, för i övrigt var det ingen annan klänning som vi fastnade för.

    När det gäller att hitta brudskor i min smak och en passande väska känns det nästan omöjligt, fram tills idag. När vi var i stan i helgen gick vi runt i massa butiker både vanliga och riktiga brud- och festbutiker men hittade knappt något som var intressant. Det finns knappt några vita skor alls ute nu, det kommer väl till våren. När det gäller väskor finns det nästan bara "hårda" små väskor med konstiga lås och som nästan alltid är täckta med plotter och glitter. Men så idag gick jag förbi en galleria som jag aldrig är i och på deras Bianco hade de Rea och  där på hyllan fanns ett par ursnygga champagnefärgade skor, med öppen tå och lite strass. De kostade 200kr och passade perfekt =) vilken lycka! köpte dem direkt. Sen när jag kom hem tittade jag på en hemsida som heter sweeties.se, de har massa fina saker och där hittade jag MIN väska, det är som en sidenpåse med lite broderier och sånt på och är så söt, kostar 300 kr. Perfekt! Ni ser bilderna nedan.



    Sen har vi lyckats hitta en vigselförrättare också så det känns som om vi kommit en bra bit på vägen. Å  när det gäller bröllopsresa blir det en romantisk weekend till paris =)  min fästman tänkte överrasska mig först men han tyckte det skulle va roligare och lättare att planera tillsammans så får vi båda vad vi vill ha. Känns så bra!!

  • The secretbride

     


    Liina86 skrev 2011-02-03 10:32:07 följande:
    Vad roligt att det går framåt i planeringen och Paris kan verkligen vara underbart. Har ni varit där förut?

    Vi har aldrig vart där så ska bli jätte roligt, vi gifter oss på en tisdag så vi åker antagligen på torsdagen. Så får vi en vilodag emellan =)

    Till er som letar ringar kan jag tipsa om "star of diamonds", vi beställde min vigselring därifrån och vi är jätte nöjda. De har många vackra modeller att välja bland och kan såklart specialdesigna en just för er, men det kan vara lång leveranstid, vi fick vänta i ca 8 veckor men då vi var ute i god tid gjorde det inget. Men jag kan verkligen rekomendera dem, de har inget kontor så de kan hålla priserna lite lägre än andra ställen. Det kom en väldigt trevlig tjej hem till oss med ett stort urval av modeller, så var det bara att prova i lugn och ro.

    Hoppas det löser sig med vigselförrättaren Julybrud =)

    Välkommen Darlin Daisy! när och var ska ni gifta er??

    lycka till!
  • The secretbride
    Liina86 skrev 2011-02-04 13:14:39 följande:
    Vad roligt och få uppleva Paris första gången tillsammans. Vad tror ni att ni kommer göra? Jag älskar impressionisterna så bästa upplevelsen för mig i Paris var Musée d'Orsay. Louvren var dock en riktig besvikelse tycker jag.

    Vi ska uppleva paris =) har bl.a. hittat ett "parispaket" på "boxoffice", inkluderar middag i Eiffeltornet, båttur på seine och avslutar med show på Moulin Rouge =) sen kommer vi nog promenera runt mycket och äta god mat. Jag har hört flera som tyckt att lovren vart en besvikelse, varför blev du besviken? man kanske har för höga förhoppningar? egentligen är jag inte så intresserad av titta på sånt men just för att det är "louvren" måste man gå dit känns det som. Finns det något mer du kan rekomendera, typ någon restaurang som utmärkte sig eller en plats?


    Sommarbrud 
    - Det var en jättefin klänning, förstår att du blir lockad. Jag köpte min klänning i sommras, den är otroligt snygg tycker jag =)  men det är klart att man ser andra klänningar som också är fina så man kanske börjar tveka på sitt första val, fast du måste ha fastnat för den klänning du har, annars hade du väl inte köpt den? Det kommer  alltid finnas vackra klänningar, men du borde tänka igenom vad du verkligen vill ha innan du bestämmer dig för vad du gör, så du inte ångrar dig. Det är verkligen ett tufft val, men för mig var det liksom "kärlek vid första ögonkastet" när jag såg annonsen för min klänning så jag köpte den direkt och jag är väldigt nöjd med den, fast jag har såklart också sett andra klänningar som lockat.    hoppas du löser det, lycka till!

  • The secretbride

    klänningen är ju helt underbar!!   det är i allafall min åsikt  =)

    å vet ni, jag är så glad!! =) jag beställde ju min klänning från internet i sommras och jag visste att den skulle va lite för liten men att jag skulle komma i den om jag började träna och äta rätt. Det var lite tufft att se att blixtlåset inte gick ända upp när jag fick den. Men Nu sitter den perfekt!!!   så nu ska jag bara fortsätta hålla formen =)
    Bra inför beach 2011 också hahaha.

    Tack för tipsen Liina86! ska nog snacka med fästmannen å se hur intresserad han är av att gå till Louvren..

    ha det så bra!!

  • The secretbride


    Här är min klänning,   kul att se hur olika stilar alla har =)
  • The secretbride

    mannen hittade ett charmig litet hotell ganska centralt i Paris, det heter  Hotel de Seze. Vi ville ha ett mysigt hotell och gärna med Jacuzzi på rummet för att få lite extra bröllopskänsla över det hela. Det var svårt att hitta någon "bröllopssvit", det fanns ju vanliga sviter men de är ju så stora och dyra, vi vill liksom bara ha det lite extra romantiska touchen på ett "vanligt" rum. Så det fick bli här och det kostar 1500 kr per rum och natt vilket jag tycker är helt överkomligt. Så får vi väl ta med egen champagne och jordgubbar =P eller vad vi nu vill ha för gott...

    Men titta in på www.boxoffice.se  om du inte tittat där redan,  man kan hitta många bra paket och utflykter där.
    har beställt två reseguider också som jag hoppas kommer i lådan snart. Det är så roligt att läsa och planera.

Svar på tråden Dags att börja planera för 2:a Juli, wiiii