Inlägg från: titanperla |Visa alla inlägg
  • titanperla

    Hur utforma borglig vigsel?

    Jag skulle också gärna vilja veta hur fler här har haft sin borgerliga vigsel.

    Vår stundar snart (7 maj), och det är massor kvar att göra och tänka på.

    För det första har jag ingen brudklänning och jag har svårt att bestämma mig för ifall jag vill ha en vit traditionell bröllopsklänning, eller en annan vanlig klänning som går att ha vid fler tillfällen. Jag läste här http://www.brollopsguiden.se/mode-och-skonhet/olika-halsringningar/248 om olika halsringningar och jag skulle nog då vilja ha en av typen "Sabrina". Dock hittar jag inget om sådana halsringningar när jag googlar. Kallas de för något annat?

    Sedan hittade jag denna klänning http://ateljegronlund.se/images/images/b_8.jpg från Forever Yours som ser väldigt fin ut, men hur mycket kan den kosta? Dessutom tar det väl tid att få hem och måttanpassa en sådan? Nåja, jag tror inte att jag skulle passa i en sådan ändå, eftersom jag nog inte har byst som fyller upp den. ;)

    Vigselförrättaren som vi fått fatt i verkar vara sådär. Vi har inte så många att välja på i kommunen, och på omvägar har jag väl inte hört att denna person ska vara så rolig. Verkar inte vara något för att förbereda osv.

    Själva vigselcermonin då: Hur bör man gå tillväga? VI har ca 40 gäster inbjudna. Ska det bara vara de där 2-minutrarna eller känns det väldigt torrt och fattigt då? Särskilt med tanke på att förrättaren inte verkar vara sådär himla intresserad av något mer? Vi har nog inte tänkt att bjuda förrättaren med på bröllopet sedan vi inte känner denne sedan förr, och iom att personen verkar ha lite halvtråkigt rykte om sig.

Svar på tråden Hur utforma borglig vigsel?