Inlägg från: mittbröllop |Visa alla inlägg
  • mittbröllop

    Bröllop i Gävle (eller i närheten...) 2011

    Några ställen som man får ha med sig alkohol:

    soldathemmet
    böna församlingshem/hus (eller vad det nu heter)
    Hillegården

    och ang. pappersbutik:
    tyvärr har de inte (så vitt jag vet) någon sådan längre (fanns när jag var liten dock) - närmaste nu tror jag är i Uppsala där det finns en jättebra

    Fråga:
    hur gör ni med dj?
    och var beställer ni tårta ifrån?
    och vilken catering i fall ni kör med det?

  • mittbröllop
    Mini2011 skrev 2011-01-22 18:02:07 följande:
    Oj, det var länge sen jag var här  och kikade. Vad kul att vi är några stycken.

    Vi ska gifta oss i Oslättfors kyrka och har bröllopet på Engeltofta. Vi har redan skickat ut inbjudningarna och har bjudit 97 personer, får se hur många spm dyker upp.

    Jag har köpt min klänning i Sthlm och min blivande mans kläder hyr vi på samma ställe. Kläderna till best mens kommer vi att hyra från Gimlins, trots att jag inte alls tycker att de är speciellt trevliga. Men idag när vi var där och tittade så fick vi hjälp av en ung tjej och hon var jättetrevlig. Tärnornas klänningar kommer köpas i Sthlm.

    Blommorna kommer Wallewin i Valbo att ordna. Håret kommer jag att göra på Karlavägen 21 och sminket och naglarna på Spa Gamla Gefle.

    Bröllopstårtan är beställd, från ICA Maxi, kanske inte den första man tänker på, men jag var på bröllop i maj och de hade köpt sin tårta där och det var den godaste tårtan som jag någonsin ätit, och den var jättefin. Så ICA MAx rekommenderas varmt.

    Vi har bokat en fotograf från Dalarna, en av mina släktingar, Ida Melin heter hon och tar superfina bilder.

    Vi kommer göra alla trycksaker själva, det mesta har vi köpt på Panduro i Sthlm (har även postorder) och en del har vi köpt på Hobbyshopen.

    Vigselringen beställde vi idag, på Hildebrands, kan verkligen rekommendera dem, supertrevliga! Guldfynd här i stan tycker jag är så fruktansvärt oserviceminded, så det var inte ens ett alternativ.

    Oj, vad långt det blev Men mycket är fixat och vill gärna dela med mig.
    Vilken slags tårta är det från maxi? har också lite tankar på att anlita dem - annars blir det nog Jessicas bröllopstårtor, någon som har någon erfarenhet av henne förresten? Vi gifter oss förresten i juli!
  • mittbröllop

    @Mini2011: förlåt att jag hetsar lite - men vilken tårta från Maxi? och vilket pris? *nyfiken*

Svar på tråden Bröllop i Gävle (eller i närheten...) 2011