Inlägg från: SnuttisSessan |Visa alla inlägg
  • SnuttisSessan

    Jag vill inte ha den Tärna jag frågat :(

    Jag Känner att min tilltänkta vän och jag har glidit ifrån varandra och jag har inte förstått det fören nu efter jag ställt frågan.
    Vi pratar aldrig i telefon längre, sist vi träffades kändes det väldigt obekvämt och stelt, jag skickar sms och ringer men hon svarar aldrig varken när jag ringer eller skickar sms.
    Jag är den första i kompisgänget som blir så här seriös i ett förhållande och vi försöker också bli med barn.
    Vi har varit kompisar i nästan 10 år till och från men nu känns det inte bra i magen längre.
    Hon har inte alls varit intresserad av planer och planeringar, jag vet att man inte kan kräva för mycket men man kan väl i alla fall önska att tärnan är någon som man har stadig kontakt med :(
    Varför jag frågade henne från början ?
    Jag har alltid sagt att jag skulle ha henne som tärna nu i efterhand ångrar jag mig och vet inte vad jag ska ta mig till.
    Om det är så att vi går isär som vänner vill jag inte ha henne på alla bröllopsfoto :(

    Spontant vad säger ni ?

  • Svar på tråden Jag vill inte ha den Tärna jag frågat :(
  • SnuttisSessan

    Jag pratar och berättar om mig och mitt liv, inte bara om bröllop och planer utan om jobb smink osv, men hon pratar eller berättar aldrig något om sig själv. Hon har träffat en ny kille men berättar ingenting om honom för mig utan bara till sina andra kompisar.
    Vi har alltid varit olika varandra men inte så här. Det är så tydligt nu. Jag känner att jag försöker få med henne i planerna och frågar jämt hur hon har det på jobbet och med killen men hon berättar ingenting tillbaka, hur ska jag göra mer menar ni ?
    Jag vet att hon har andra kompisar hon står närmre men vi har alltid haft en stabil vänskap och kunnat ha roligt ihop men ja det känns konstigt helt enkelt, jag ser väl också andra sidor hos henne nu än vad jag såg innan, vi tänker nog lite olika.
    Ja jag får hoppas att det ger med sig. Men när hon inte svarar på sms eller aldrig ringer upp när jag ringt, vad mer kan jag göra ?

  • SnuttisSessan

     


    BlackWIngedAngel skrev 2010-12-05 11:45:10 följande:
    Jag vill bara lägga in en liten brasklapp som en extra tankeställare. Har också haft en vän sedan jättemånga år och vi har alltid pratat om att hon skulle vara tärna på mitt bröllop. I våras började jag ångra mig lite. Jag ringde, mailade och sms:ade, men hon hörde aldrig av sig. Tyckte som du att det kändes konstigt att hon skulle vara tärna om vi aldrig hördes av längre.  Så hörde hon plötsligt av sig, och berättade att hon var sjukskriven och under behandling, men att hon inte haft ork att berätta hur det låg till och därför hade hon låtit bli att svara alls. Nu när jag vet hur det ligger till och hon vet att hon inte behöver förklara det mer så hörs vi av som vanligt igen, när hon orkar. Visst är det ERT bröllop och ER dag, som en del uttrycker det, men ibland är det faktiskt inte så enkelt som att en god vän plötsligt blir en dålig vän, utan att det ligger mer bakom. 

    Vi träffades i oktober och då var allt bra på alla plan, hon träffar andra vänner och så. Jag är absolut inte svartsjuk på dem men när hon inte ens vill berätta om killen hon träffar för mig fast hon gör det för alla andra ja då känns det inte så bra.

  • SnuttisSessan

    Vi ska inte gifta oss fören till hösten 2011 så visst är det tid kvar.
    Jag försöker inte involvera henne så mycket för jag är en som fixar mycket själv men när jag mailar bilder på klänningen jag valt och får hem snart och berättar om vilket färgtema vi bestämt hade det ju varit roligt med ett svar.
    Det är nog så att vänskapen sätts på prov. Det har kunnat gå över ett halvår och vi hör inte av varandra men när vi väl träffas så klickar det i alla fall. Men ju äldre vi blir (vi är inte så gamla under 25 båda och lika gamla) desto mindre har vi gemensamt, vi har alltid varit olika men nu är vi kanske för olika ? Många saker vi tänker helt olika på och prioriterar olika.
    Jag är har lämnet festandet bakom mig, satsar mer på familj och kommer alltid göra, de satsar på sina karriärer och familj kommer i andra hand för dem, men trots att vi är olika har jag trott att vi skulle vara kompisar alltid.
    Bara ett exempel när jag fyllde år sist fick jag en present låt oss säga att det var kaffe. Då säger jag så klart tack så mycket vad söta ni är eller något i den stilen, får tillbaka: ja du dricker väl kaffe eller hur är det nu?
    De visste inte ens om jag dricker kaffe (kan tillägga att jag inte gör det och har aldrig gjort) Tanken som räknas absolut men jag vet ju sådana grejor om mina kompisar i alla fall. Jag väntar till feb/mars och ser hur det känns då. Ska försöka få med henne och övriga kompisar på bröllopsmässa i början av nästa år.

  • SnuttisSessan

    Ja jag får hoppas detta bara är en period och att det blir bättre i det nya året.
    Som tur är har jag tid på mig. Men jag har bara tänk ha en tärna min kompis, kanske ska jag fråga en till för att det ska kännas bättre ?

Svar på tråden Jag vill inte ha den Tärna jag frågat :(