Inlägg från: gelehallon |Visa alla inlägg
  • gelehallon

    Jag vill inte ha den Tärna jag frågat :(

    Jag skulle vara ärlig och berätta hur jag känner. Istället för att hålla på med taktiker hit o dit för att det ska vara så bekvämt som möjligt för dig..


     


    Ring upp henne, stäm träff och kläck ur dig hur du känner, kanske sitter hon på sin kant o känner att du inte lever upp till hennes förväntningar heller... Det är inte bara om dig och ditt bröllop o hennes tärnskap som er vänskap handlar om.. Även vänskap får man jobba för, inte bara kärlek.


     


    Och man kan visst ta tillbaka frågan. Det är fortfarande ditt bröllop det handlar om och att DU OCH DIN BLIVANDA MAN ska ha det som NI VILL ha det.


     


    Ärlighet vara längst..

  • gelehallon

    Jag upplever att ju äldre jag blir (och mina vänner också) desto mer olika blir vi. Vilket är ganska naturligt ändå, för vi är uppfostrade olika och prioriterar olika i livet..


    Men det är inte hur lika eller olika vi är som gör oss vänner och som gör att vi håller av varandra. En relation kan inte finnas om inte förståelse är inblandad. Om man inte är villig att försöka förstå sin vän, så är det omöjligt att ha en relation. Och det måste ju såklart vara ömsesidigt.


    Jag och mina bästa två väninnor är tre helt olika tjejer, med olika tankar om hur livet bör se ut och framtidsmål.. Det vi har gemensamt är viljan att vara vänner och en vilja att förstå och bli förstådd. Ett ömsesidigt utbyte av förståelse vilket gör att vi fortsätter vara vänner, trots att vi faktiskt väldigt sällan kan leva upp till varandras förväntningar! Vi kan ha roligt ihop fortfarande, efter många års vänskap. Men idag, så har vi roligt på helt olika sätt!


    Hoppas du förstår vad jag försöker säga.. Livet förändras och det är naturligt.. Och eftersom livet förändras olika för oss alla så är det också naturligt att vänskapen ser annorlunda ut ju längre tiden går.. Ibland kan det gå en hel månad utan att jag o mina väninnor setts, men de är fortfarande MINA bästisar.. ;)


     


    Prata med henne... Det är det enda sätt du kan få reda på vad hon vill med er vänskap!


     


    Kanske en tanke i förändringarnas tider...


     


    Kram o lycka till...

Svar på tråden Jag vill inte ha den Tärna jag frågat :(