• Troligen

    14/5 här samlas vi! :)

    Eftersom jag klantade till mig på sista tråden och skrev 14/6 så startar jag en ny tråd så ALLA kan hitta rätt!! :)


     


    Hej ho, lets go!


     


  • Svar på tråden 14/5 här samlas vi! :)
  • SweetPearl

     


    grönvit2011 skrev 2010-12-04 09:15:44 följande:
    Igår beställde jag klänningen, provade säkert 15 stycken men ingen var perfekt och jag hade gett upp då expediten nästan tvingade mig att prova en som jag inte gillade men när jag fick den på mig så var allt så RÄTT, vilken underbar känsla, ögonen tårades och hela jag sken upp :) Så DEN blev det.Är det förresten någon som har förslag på vad man kan passa på att önska sig i julklapp inför den stora dagen?Jag tänkte presentkort på att fixa naglar och i en underklädesaffär.Ha en skön helg alla!

    Jag hittade min klänning på Tradera. Jag har letat i flera år (jag fria till min sambo juni 2007, men vi hade inga pengar då. Men så i våras så satt vi oss ner och räkna ut hur mycket det skulle kosta och de visa sig att vi nu har råd med de bröllop vi vill ha ) och när jag såg den så bara smälte jag. Jag skulle bara ha den (bild finns i galleriet) och jag älskar färgen grönt.

    Smart idé att önska sig presentkort. Ska nog önska mig presnetkort till uppsättningen och make-up.


    Iseika skrev 2010-12-04 12:03:31 följande:
    Hjälp vad långt alla har kommit. Själv har jag en klänning, skor, en kyrka och en lokal. Kanske dags att börja boka in catering och liknande snart...

    Men du har ju bokat det viktigaste. Sen kan det ju vara bra att boka frisör i tid också så att man inte står där utan frisör. Jag boka frisör här omdagen just för att den frisören är populär (gick hos henne innan hon blev så pass populär och sen flytta jag). Vi har fotograf och transport kvar. Sonens kläder är inte klart. Har hittat ett jätte fina kläder till honom på Ebay, men det är lite svårt med storleken då han snart är 6 månader och han kommer vara 11 månader när vi gifter oss. Men jag kommer nog köpa storlek 86 eller 12-18 månader. För just har han den storlek som är för hans ålder.

    Man tycker inte att det är så mycket när man tittar på pappret men sen när man ska göra allt så tar det tid. Man ska leta, räkna m.m. Har en känsla av att man kommer stå där en vecka innan och va jätte stressad för att man har glömt nått.

  • Iseika
    SweetPearl skrev 2010-12-04 17:08:34 följande:
      Men du har ju bokat det viktigaste. Sen kan det ju vara bra att boka frisör i tid också så att man inte står där utan frisör. Jag boka frisör här omdagen just för att den frisören är populär (gick hos henne innan hon blev så pass populär och sen flytta jag). Vi har fotograf och transport kvar. Sonens kläder är inte klart. Har hittat ett jätte fina kläder till honom på Ebay, men det är lite svårt med storleken då han snart är 6 månader och han kommer vara 11 månader när vi gifter oss. Men jag kommer nog köpa storlek 86 eller 12-18 månader. För just har han den storlek som är för hans ålder. Man tycker inte att det är så mycket när man tittar på pappret men sen när man ska göra allt så tar det tid. Man ska leta, räkna m.m. Har en känsla av att man kommer stå där en vecka innan och va jätte stressad för att man har glömt nått.
    Jag skyller på att jag jobbar bäst under press

    Fotograf har jag faktiskt också. Om sminktjejen är syster till en god vän. Jag har nog kommit längre än jag tror!

  • SweetPearl

     


    Iseika skrev 2010-12-04 22:11:12 följande:
    Jag skyller på att jag jobbar bäst under press Fotograf har jag faktiskt också. Om sminktjejen är syster till en god vän. Jag har nog kommit längre än jag tror!

    Hehe. Det har du nog! Man får göra en lista och sen bocka av när det är fixat.

  • Troligen

    Nu är det lite tyst här i tråden.
    Har alla fullt upp med julstök?? :)

    Någon frågade om presentkort att önska sig, och vi ska önska på blommor iaf. :)

  • grönvit2011

    Jag håller med om att det varit tyst en tid, själv har vi inte kommit så värst mycket längre. Ha beställt papper till inbjudningskorten, det kommer första veckan i januari, sen är det dax att börja pyssla, de ska ut på alla hjärtans dag :) det ska bli så kul för vi har inte berättat för någon ännu, så då är det extra kul.

    Nästa grej för vår del är att vi ska boka tid med de som ska fixa maten, det får bli efter julhelgen.

    Det är ju faktiskt inte så lång tid kvar....hihiHjärta

  • SweetPearl

    Inbjudningskorten kom idag. Så det är bara att lägga ner dem i kuverena, skriva adress, ha på poto och skicka. Hindersprövning ska skickas in i slutet av januari. Det gäller ju ändå i 4 månader. Det som är kvar att göra går ju inte att göra nu utan det blir någongång i april.  Just ja, maten ska lagas engång innan så att man vet hur det smakar.

  • Troligen

    Det är bara namnbyte och hindersprövningen som ska skickas in va? Har nog läst det 1000ggr här men minnet är bra med kort! :P

  • SweetPearl
    Troligen skrev 2011-01-01 22:33:55 följande:
    Det är bara namnbyte och hindersprövningen som ska skickas in va? Har nog läst det 1000ggr här men minnet är bra med kort! :P
    Ja, det är de.
  • SnowFairy

    131 dagar kvar nu :D

    Idag fick jag precis mail från vår vigselförrättare att hon har bokat in oss den 14 maj :D

    Vi tänkte skicka ut inbjudningskorten i början av februari, men är lite osäkra på OSA. När har ni satt ert osa-datum? 


  • SweetPearl

    Vi har satt vårat OSA-datum den 14 mars eftersom vi ska gifta oss i min hemort o behöver då lite längre tid för planeringen som gäller mat osv. Sen så ska vi ner till Tyskland o köpa alkoholen och då kan det ju vara bra att veta vilka som kommer o inte kommer.

Svar på tråden 14/5 här samlas vi! :)