Inlägg från: queenelin |Visa alla inlägg
  • queenelin

    Fler som ser yngre ut än vad dom är?

    I hear you! Jag är innerligt trött på att bli tagen för en snorunge trots att jag fyller 31 i år! Det lustiga är att när jag var 12 så trodde folk att jag var runt 18 och nu får jag visa leg när jag köper folköl, alltså tror det fortfarande att jag är runt 18, har jag inte förändrats ett dugg sedan dess?

    Härom veckan var jag på Ica, jag köpte fyra folköl till min man och hans kompis som var hemma och tapetserade. Jag hade fula kläder på mig och medhavdla plastkassar med Willys och Coop på (alltså inte ens Icas). I kassan synar snorvalpen (typ 22 år) till expedit mig uppefrån och ner. Jag som vet vad som väntas säger vänligt. "Jag är 31 år."
    Han fnyser, "jag får nog be att se leg i alla fall."

    Hallåååå, vilken 17 åring har medhavda kassar med sig till Ica (min systerdotter som är 14 tycker det är det pinsammaste man kan göra) och sen ljuger om att vara 31? Är man underårig säger man väl att man är 20 eller så, inte fan säger man 31? 31 finns inte ens som ålder när man är 17!!!

    När min kusin (som uppenbarligen också ser ung ut) precis fått ut sitt polisleg (hon var 28) och blev tillfrågad på Systemet om hon hade leg slängde hon upp polisleget och sa: tänk för att jag har det!!
    Hon tyckte det var så skönt...

    Fast egentligen är det bra att de frågar, för jag tycker att artonårsgräns för folköl och tobak och 20-årsgräns på alkohol är bra (se där, ännu ett tecken på att jag börjar bli tant...)

Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?