Inlägg från: Houdini |Visa alla inlägg
  • Houdini

    Fler som ser yngre ut än vad dom är?

    Jag är nu 45 år gammal så nu börjar jag bli ganska nöjd med att se yngre ut än jag är ;)

    Jag vet precis hur ni känner det fick också visa leg senast när jag var 30.

    Det är ju inte det att man blir sur över att folk tycker man ser ung ut utan att de behandlar en annurlunda än jämnåriga. Men det finns tyvärr inget att göra åt det.

    Min exsvärmor fick visa leg som fyra barnsmor  då var mydighetsåldern 21 men ändå hon hade fyra barn hängande i kjolarna, och det skilljer 7 år mellan den äldsta och yngsta

  • Houdini

    Nu är jag 46 och trodde nog att jag "vuxit" i mitt utseende men tydligen inte, senast i helgen var det en som blev lite generad.


    Grannens svärdotter blev mycket generad föresten hon tog fel på två saker *fnissar* vi pratade först på fredagen och jag frågade om hennes svärmor hade problem av min cigarettrök (vi bor i ett parhus och jag har frågat innan om det stör att jag röker på min uteplats) hon stänger nämlingen ofta fönstret så fort vi kommer ut.


    Sen pratade vi någon dag senare då frågade hon om jag var gravid, det var ju inte så bra att röka då, Nä sa jag, jag är för gammal för det, är bara tjock. Nä sa hon du är väl inte så inte så gammal heller. Hon trodde jag var ca tio år yngre än vad jag är.

Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?