Inlägg från: Sebastiána |Visa alla inlägg
  • Sebastiána

    Fler som ser yngre ut än vad dom är?

    Folk tror att jag är nästan 10 år yngre än jag är, dvs många tror alltså att min lillasyster är min storasyster. Det hänger väl delvis ihop med utseendet, men också på att jag inte har barn och inte är gift (ännu). Min syster har däremot haft villa, vilvo, barn, man sedan länge

  • Sebastiána

    Jag är 40, men folk tror att jag precis fyllt 30 . Det är nog både utseendet och att jag är lite barnslig. det har hänt att folk som inte känner mig och min syster trott att det är jag som är lillasystern. Jag vet inte om jag ska bli förnärmad eller smickrad. Ser jag ung ut eller är jag omogen?

  • Sebastiána

    Det är svårt att gissa ålder. Därför måste de alltid fråga om leg på Systemet... egentligen... och därför har det uppstått situationer där en nitisk kassör vägrat sälja öl till en 70-åring för att denne inte kunnat visa leg. Absurt.

  • Sebastiána

    Det är intressant det där med ålder. Jag känner en person som ser yngre ut nu än hon någonsin gjort. Hon har liksom alltid sett ut att vara kring 50. När hon sedan fyllde 50 hade hon liksom kommit i kapp sitt utseende. Hon ser fortfarande ut att vara runt 50, men det har gått mer än 10 år sedan femtioårsdagen!

Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?