Inlägg från: Smuppra |Visa alla inlägg
  • Smuppra

    Fler som ser yngre ut än vad dom är?

    Jag ser något yngre ut än jag är, men ni verkar se ännu yngre ut. När jag fyllde 18 och skulle på krogen fick jag alltid visa leg först, om jag var 18 år var definitivt alla mina kompisar det- verkar de ha resonerat (jag är ½ år äldre än dem dessutom...). Och flera gånger har min kompisar gått in på ett 18-års ställe och så fort jag kommer, två steg bakom, dyker dörrvakter upp som ropar "legitimation!". Var kom de ifrån?!

    Fler som blir stoppade som sällskap på systemet? När jag har glasögon på behöver jag nästan aldrig visa leg på systemet, men utan glasögon måste jag alltid. Är jag med som sällskap med vänner, MB, äldre syskon eller tom med mamma, har de blivit nekade att handla om inte jag kan visa leg. Så frustrerande! Jag vill inte behöva stanna utanför och vänta på dem- då känns det verkligen som att de ska langa till mig ju!

    Men jag ser som sagt bara ut att vara några år yngre än jag är. Eller tja, jag är 23 och nyligen trodde min farmors kompis att jag var 16 år, men de är gamla så var säkert den dåliga synen som orsakade det... Men 19-20 tror jag jag ser ut som. Det är oftast okej för min del, då ser jag kanske ut som 25 när jag är 30, 40 när jag är 45 osv, det är ju helt okej. Men som sagt frustrerande ibland... Förstår hur ni måste känna er när ni är närmare/över 30 och fortfarande inte tas på allvar!

Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?