• Sörön10

    Uppsalbrudar 2011 del 2

    Kan tipsa om Paula von Weisz på Drottninggatan när det kommer till ringar! Duktig och trevlig! Hon gjorde min ring efter mina önskemål! Väldigt tillmötesgående!


  • Sörön10
    Fårävvör skrev 2010-11-28 19:45:38 följande:
    Köpte förlovningsringarna på Atlas guld och jag är nöjd med min ring, men tyckte att han var lite väl pushig med vilken bredd som var "rätt" till mina fingrar etc... Lite jobbigt att inte känna att man valt själv så att säga Vi var inne på Mattsons guld också, men tyckte inte att vi fick någon hjälp egentliten, de slängde bara fram de ringar de hade och sen fick vi kolla själva. De verkade inte bry sig om vi skulle köpa något eller inte! Såg att Paula von Weisz har Schalins också (min förlovningsring är därifrån) så kanske ska gå dit och kolla. Vill helst ha samma form på båda ringarna så då får det väl bli antingen en Schalins igen, eller att man gör en egen design. Passar ju bra att hon kan erbjuda både och så Vi var hemma hos sambons familj i helgen, och min blivande svärmor blev nästintill rörd till tårar när hon såg bilden på mig i min brudklänning, så söt hon är! Dessutom pratade vi lite efternamn, och de verkade inte ha något emot att vi funderar på att antingen ta en släktnamn eller något helt nytt. De är lite äldre och min blivande svärmor var väl lite emot att vi ska gifta oss borgerligt i början, så jag var lite fundersam till hur de skulle tycka om det... Även om det såklart är vi som ska bestämma hur vi ska ha det och vad vi ska heta, så underlättar det ju om man har familjerna på sin sida!
    Ja Paula beställde hem en skena från Schalins och satte sedan i en sten åt mig. Hade nämligen en väldigt speciell skena från Schalins som förlovningsring och ville att vigselringen skulle matcha! 

    Lycka till! =)


  • Sörön10
    Oonah skrev 2011-02-08 17:24:31 följande:
    Vad skönt att kunna bocka av en massa saker från den låånga, långa att-göralistan! Men drömmer du mardrömmar redan? Det är väl inte förrän juni för dig? Ta det lugnt, se planeringen som ett jättekul projekt! Det kanske du iofs redan gör, men inte roligt med mardrömmar.

     Vi var och kollade på Norrlands i helgen. De hade tidigare varit bokade på vår helg, men hade nu blivit lediga. Tjejen vi träffade gjorde ett kalasbra, proffsigt intryck! Hon är anställd av nationen för just events och liknande, har detta som yrke och vet verkligen vad hon sysslar med.

    Det var också en massa andra fördelar och prismässigt skulle det inte bli så mycket dyrare.

    Men viktigast var, iaf för mig, att det hela gav mig ett känsla av trygghet. Att hon kommer hjälpa oss, att "inget är omöjligt" och att hon gjort detta förrut.

    Så det verkar som att vi byter. Skrattande 
    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
    Kul att du bokar Norrlands! De är verkligen proffsiga. Har varit där på många olika events, ofta med musik! Vackra lokaler är det också! Stentrappan är ju perfekt för gruppfotografering om man gillar sånt! =)
  • Sörön10
    Fårävvör skrev 2011-02-17 21:45:20 följande:
    Fick förresten svar från salongsorkestern, de tar 2000 för att en trio eller kvartett ur orkestern ska spela inmarsch och utmarsch under vigseln. Är ju en del pengar, men med tanke på att lokalen vi hade tänkt ha vigseln i från början kostar 4400 kr att hyra (vilket är pengar vi sparar nu när vi valt att ha vigseln utomhus istället) och storbandet på kvällen knappt kostar något alls, så känns det faktiskt värt det att få en lite pampigare vigsel!
    Det var ju ett riktigt bra pris! =) Och de är duktiga också! 
  • Sörön10
    Fårävvör skrev 2011-02-22 20:00:16 följande:
    Är det någon här som designat/beställt ring hos Paula von Weisz? beställde min idag, men det vore intressant att höra om någon har erfarenhet av henne...
    Min ring är från henne! Såå himla nöjd! Den jag ville ha fanns ingenstans så då fixade hon en själv efter min design! 

    Personlig och trevlig service! 
  • Sörön10
    Fårävvör skrev 2011-02-22 22:44:16 följande:
    Sörön: låter bra! Jag har också designat min egen ring, blev dessutom billigare än att köpa en liknande i butikskedja... Var andra gången jag var där idag och hon verkar väldigt kunnig. Men eftersom jag knappt sett några saker hon har gjort är det ändå skönt att höra att andra är nöjda med slutresultatet!
    Vad kul! =)

    Jag fick henne rekommenderad av en vän som också beställt sin ring via henne!  
  • Sörön10
    Oonah skrev 2011-05-26 16:46:39 följande:
    Uppe vid slottet, fast en avsats ner, finns det en härlig tegelvägg med ett fönster högt upp. Underbar bakgrund! Pelarna vid orangeriet i Botaniska, kanske? Eller uteplatsen vid något mysigt café, delandes på en glassdrink, eller nått. :D

    Oj, nu fick jag själv en massa idéer, hade inte tänkt på det!

    Eller kanske trappen som leder upp bakom Domkyrkan, och som börjar bredvid Restaurang Domtrappkällaren. Hmm.. Trappen kanske heter Domtrappan... :D

    Själv söker jag efter en färggrann grafittimålad vägg någonstans i stan att ha som bakgrund. Någon som vet av någon? 

    Vi har för någon dag sedan äntligen fått ut våra snurrskive- inbjudningar, efter flera veckors försening hos tryckeriet. Jag tycker dock att de var värda den väntan.  Solig


    - May everything beautiful and best be condensed into this Email. I sincerely wish you happiness, cheerfulness and success.
    Jättesnygga kort!! Åå vad fiffigt! Läckert! haha och fortsatta superlativ!
Svar på tråden Uppsalbrudar 2011 del 2