• Nalinie

    Uppsalbrudar 2011 del 2

    Hej här kommer en ny uppsala brud gick idag från att vara västeråsbrud till Uppsalabrud =) Jag bor i Uppsala varför inte gifta mig här =) 


    Vi gifter oss 4/6 2011 i Gamla uppsala och har middag i Kaplangården =) 


     


    Är så lycklig just nu =) 

  • Nalinie

    Hej vi (jag) har inte kommit så långt då det är svårt att få med sambon i planeringen. Jag kämpar på planerar och försöker minska på stressen inför kommande stora dag. Önskar dock att jag hade mer stöd från honom. 


    Men men. 


     


    Hur går det för er och när kommer ni här gifta er och var? Finns möjlighet för träffar och utbyta av idéer och tankar och samarbete? 

  • Nalinie

    Lista:


    Maj:


    Fårävvör: 28 maj 2011 (Linnéträdgården + Eklundshof)


    Juni:
    Rödarosenblad: 4 juni 2011 (Skuttunge kyrka + Bygdegård)
    Nalinie: 4 Juni 2011( Gamla uppsala + Kaplangården)


    LYCKA2011: 18 juni (DanmarkKyrka + ?)

    Juli:


    Augusti:


    September:
    eundk110903: 3 sep 2011 (Helga tref + ?)

  • Nalinie

    Jag fyllde 25 år i oktober och han fyller 30 i mars. 


    Min klänning är klar samt slöja och underkjol ev skor. 


    Ringar beställda


    Kantor på G även präst


    Lokal bokad


    Spara datum kort på G om jag får lite mer stöd och hjälp i om de skall beställas eller scrappas av mig. 


    Tärnor, marsalkar påväg att tillfrågas


    Näbbklänning på gång att utses 


    Vet inte om det är mer bestämt jo vem som skall göra buketten. 


     


     


     

  • Nalinie

    tre marsalkar och tre tärnor beroende på om en tärna tackar ja annars två två

  • Nalinie

    Hej igår hade vi världens bråk och jag var redo att ställa in tills vi pratat med våra föräldrar om denna gästlista och gränsdragningar men efter en massa lappar och olika alternativ kom vi fram till en bra lösning. Spara datum korten som är egengjorda påväg ut med de egengjorda julkorten. Totalt 62 kort. Totala gäster 55 vuxna och 9 barn i blandade åldrar om alla tackar ja. Hoppas inte så många av de som är singlar nu har sällskap i sommar =/. då blir det ca 85 vuxna.  Inte vad jag hade tänkt mig riktigt.

    Tagit första kontakten med prästen nu skall bli spännande att ses efter julen. Hämtat ringarna vill bara bära den nu men får vänta ett tag till.

    Nu återstår disskusioner med bådas föräldrar då mina vill gå in med ca 20.000 i catering och de vill veta vad hans föräldrar gör motsvarande och min sambo vill att vi klarar detta själva vilket jag tror blir svårt då jag blev uppsagd från och med sista december nu i år utan förvarning.

    Vem som skall göra buketten klart samt näbbklänning inköpt på Lindex 299 kr och ursöt. Hoppas min lilla brorsdotter kan ha 98 som de har i storlekstabellen för hennes ålder just nu är hon 1 år och 9 månader och skall precis börja med str 92.

  • Nalinie

    Vi har skickat ut ca 35 spara datum kort tillsammans med lika många julkort som jag scrappat, vi har börjat planera med föräldrarna lite mer idag och en massa mail ligger ute för svar hoppas saker och ting löser sig. Transport, mat, kantor, möte präst, lokal och vad som finns där, m,m 

    Angående barn vi bestämde idag att endast de som har barn som är med i brudföljet får vara med på middagen ej andra. totalt 6 barn från ett år till 13 år. Skall införskaffa ritblock samt kritor till cermonin.

    Kram på er alla. Börjar bli väldigt nervös.  

  • Nalinie

    Tycker det är ett jättebra intiativ kanske kan få med våra blivande också och sätta oss på ett café på kaffegatan =)

  • Nalinie

    Helgen passar oss också, café capuccino eller Linné eller lunch på Basilico?

  • Nalinie

    Hej igen. Skall flera av er gå på vigselmusik stunden i helga nästa lördag? tror 15 tiden kanske mer naturligt tillfälle?

  • Nalinie

    4 Mars bara 3 månader kvar hjälp, kan någon hjälpa mig så att jag inte missar något, känner mig ensam i allt detta............

  • Nalinie

    När skall vi ses behöver prata av mig och få lite tips och råd! Kram

  • Nalinie

    Hej allihopa vi börjar också få mycket gjort skickade ut inbjudningarna till alla hjärtans dag och har osa 13 april. Fortfarande många som inte svarat. Hur gör ni ringer ni runt när osa gått ut, för att kunna gå vidare i planeringen.
    jag har kvar att hitta skor, har ett par högklackade och vill gärna ha ett par ballerina för kvällen. Sedan vill jag veta antalet slutgiltiga gäster så man kan planera hur många program man skall scrappa, samt bordsplaceringen och dess detaljer. Samt annat som ni säkert vet. Min blivande kör på kostym med väst och lila plastrong och lackskor. Jag har sytt upp näsdukar till honom, marsalkar, pappor och toastmaster även en till mammorna och mig. Denna sydde jag upp av en gardinlängd från Indiska. Ska fixa dekorationstyget som skall ligga ovanför dukarna panelgardiner från ikea och dukarna blir knoppa lakan från ikea. Någon som har förslag på text som kan stå på etiketterna på vinflaskorna då vi skall köpa boxar och tappa upp i flaskor från ikea. Sedan på tisdag nästa vecka börjar lektion ett av fyra i vals, foxtrot. samt veckan efter det blir det träff med fotografen. Men redan nu på söndag blir det bröllopsmässa i Uppsala. Jippi!

  • Nalinie

    Skall ni ha någon bordsplaceringstavla? isåfall tips på hur ni skall göra tycker det är svårt att få ihop!
    Vilka skall gå på bröllopsmässan på söndag?

Svar på tråden Uppsalbrudar 2011 del 2