• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ankan: grattis till plus!

    Daa: söta parvlar!

    Syrinx: härligt att höra att du vågar säga att du platsar i de stora orkestrarna, fram för mer sånt! Du får kanske tänka som jag gör i mitt säljarbete: vi säljer produkter som har insäljningstid på ca 2 år men sedan skär vi guld med täljkniv Nä nu överdriver jag. Men jag förstår att det måste vara oerhört tungt att vara på alerten hela tiden och ändå inte få utdelning. Men kämpa på!!! Jag tycker du är jättestark som orkar vara så engagerad. Bara det tyder på talang, att du verkligen vill det här.

  • muggles

    Flamman: blärk för det där exet...

    Våra små tjejer har börjat klättra upp för trappan, ställa sig upp mot allt och är helt överlyckliga över detta Beda som ligger något före (som hon alltid gör) knallar redan runt vardagsrumsbordet och rör sig mellan bordet och soffan, dvs släpper taget korta stunder. Men Ada är inte långt efter, bara lite svagare.

    Dessutom har Ada äntligen börjat jollra men det med besked. Hon kommer bli en tjötmoster som maken säger. Vi kallar henne Lady Gaagah just nu (och  ni som vet hennes riktiga namn kan ju dra en slutsats om ännu ett närliggande smeknamn )

    Imorse satt de båda två bredvid varandra och hade varsin skallra som de viftade med. De viftade så de nästan lyfte från golvet och tittade på varandra och skrattade - det var så otroligt gulligt!

    Och härom dagen jagade de varandra med gåstolarna och skrattade så de kiknade. Man bara stannar upp och ler...

  • muggles

    Kan tillägga att de är 10 mån nu och det är fullt sjå att hålla reda på två stycken som försöker lära sig gå samtidigt... puh!

  • muggles
    ingenjörsbruden skrev 2012-03-30 09:03:46 följande:

    Blir så frustrerad....... ibland känns det som att det är mig allt hänger på....är jag som vanligt glad o positiv så är allt frid o fröjd hemma, men om jag istället är sur, ledsen o besviken så rasar allt.


    Är det i Lorry de säger att en kvinna ska vara "glad, kåt och tacksam" ?

    Här är allt fint med oss, jobbet snurrar i rekordfart (var i Landskrona i torsdags och lyckades riktigt bra så jag känner mig jättenöjd. La famiglia har lidit av att alla barnen fick kräksjuka (vi vuxna klarade oss som tur var) så mannen har utnämnt 2012 till Bajsblöjans år (det blir ju rätt löst efter en sådan skjuts)

    Beda är iaf ute och spatserar runt matbordet genom att hålla sig i alla stolar. Ada går en annan väg genom att öva på att släppa allt och stå själv i några sekunder.

    Det känns som om jag inte hinner hänga här just nu men jag tänker på er ibland. Kramisar!
  • muggles

    Hej aurum! Tror inte vi "setts" förut? Usch cancer i livmodern läskigt.

    Ursäkta nu bara rusar jag in här och har inte läst ikapp el något. Jobbar som en tok (har suttit till nu trots att jag var tidigt på jobbet idag) så jag hinner liksom int'

    Är det någon här (PB?) som har erfarenhet av klematis? Jag vet att det finns de där som man klipper ner på våren och de man inte klipper ner osv osv. Men jag menar mer om någon har tips på konkreta sorter som ni haft erfarenhet av? Vi tänkte plantera en el två mot en sluttande klippa här i trädgården. Läget är halv sol/halv skugga (sol en del av eftermiddagen bara) och det har jag förstått är bra för klematis som inte ska ha för soligt och torrt.

    Jag funderar lite på att välja två olika sorter mest för att få längre blomning. Typ en som blommar i maj/juni och en som blommar juli/aug el likn. Färg: gärna blått/lila/rosa, helst inte vitt för det blir för enformigt, vi behöver färg!

    Sedan ska man väl sätta något vid roten också har jag förstått? Typ daggkåpa el likn.

    Skulle vara väldigt spännande att se om detta tar sig under våren...

  • muggles

    Förresten  Flamman: skidåkningen i Åre var helt härlig (trots plusgrader och ösregn)! Köpte nya Atomicskidor på rea 2 dagar innan och de satt som gjutna i backen.

  • muggles

    PB: jo jag tror du har föreslagit rådhusvin tidigare, det är planerat till en annan skreva som "bakgrund" med en rabatt i förgrunden men det hinner vi nog inte i år. Vi planterade en kaprifol men den tog sig inte och tydligen pga att det var för skuggigt där vi satte den. Men vi fick ju den så inga pengar förlorade iaf...

    aurum: ja självklart all cancer är ju läskig, det var nog mer det jag menade.

  • muggles

    Ber en bön att villavagnen blir såld Blomman!

    Fru Sy: usch vilken jobbig operation! Har skickat paketet till dig, hoppas det kommit fram. Du behöver inte skicka något tillbaka, ta det nu bara lugnt med återhämtningen.

    Flamman: vad har Herr X gjort nu?! Har backat några sidor men hittar inte...

  • muggles

    Hvidis: grattis på er 1-årsdag!

    Våra småtjejer fyllde 1 år igår!!! Vi firade med att de fick smaka på glass (inte så gott tror jag, mest kallt) men de verkar tycka att färsk apelsin är en höjdare snarare. De fick sina Bobby Cars (varsin röd) och det var ytterst populärt bland alla tre barnen faktiskt.

    Själv jobbar jag häcken av mig - därför jag aldrig är inne längre. Vi har galet mycket att göra på alla fronter. Försöker anställa folk till mitt team (ytterligare något som tar tid!) men det går bara inte att hitta folk, otrolig personalbrist i den här branschen...

    Kram på er!

  • muggles

    Men vad är det jag SEEEEEEEEEEEEER?! Har EA blivit "on the bang"????????????????????? *ryyyys*

    GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

    Ninnnis: är ni på't igen alltså?!

  • muggles
    Fru E skrev 2012-05-21 20:28:18 följande:
    Ninnis-har SÅ rätt fick se ett tickande hjärta idag och är i v 6+5
    JIIIIIIHOOOOOOOOOOO!!!! Puss på dig gumman!
  • muggles

    Sitter här och dricker ett glas vitt i sällskap av ESC, maken är på svensexa och kommer väl hem imorgon förmiddag någon gång... A och B står och balanserar men endast A har tagit ett fåtal steg, så de går inte än. Däremot kryper de snabbt. Var på badstrand idag (utan maken) och det var fullt upp... Man vänder sig om och gör något och plötsligt har den ena gett sig iväg. Hämta rymlingen och då har den andra gett sig iväg istället

  • muggles

    Planterade två klematis för några veckor sedan och de växer så det knakar, kul! Den ena är vit och ska visst blomma ymnigt hela sommaren, den andra rosa.

  • muggles

    Blomman: Full Tupp!

    EA: hur mås det med lilla maggen?!

    Flamman: har inte sett dig inne sista sidorna, update?

    Ninnnis: spännande med ruvningen, mår du bra?

  • muggles

    GRATTIS Ninnnis!

    Och härligt EA att allt fortsätter som det ska! Oron får man försöka trycka bort när den komemr för den försvinner aldrig. Först är det oron för missfall, sedan oron för att något på barnet ska vara fel (tex vid RUL), sedan oron för att förlossningen ska gå fel, sedan oron över PSD, sedan oron över att någon hemsk sjukdom (typ barncancer) ska drabba ens barn, ... Ja det slutar aldrig.

    Men tur att glädjen är så mycket större!

    Kram på er

  • muggles
    Ninnnis skrev 2012-08-15 14:05:07 följande:
    Hur är det med Mugglan och tjejerna?
    Hej Ninnis: jag loggade in för första gången på vääääldigt länge! Och såg detta, vad är oddsen?!

    Med oss är det bra; A och B har börjat på dagis. Inskolningen (kort 3-dagars) gick jättebra tills de insåg att vi faktiskt skulle lämna dem där och inte vara där med dem hela tiden. Då inföll svår separationsångest. Men nu börjar det vända - de gråter när vi lämnar men slutar tydligen fort efter att vi gått.

    Goa Moa är stor och har fyllt 5 år! Vi hade stort kalas i trädgården med 11 barn och en hyrd hoppborg (billigare än bushuskalas så va fasen) och fint väder. Succé!!!

    Maken och jag har fullt upp på våra jobb - i vår bransch är det full rusch - det finns hur mkt jobb som helst.

    Hur är det själv Ninnnis?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård