• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, säger detsamma som Syrinx; dubbelkram för filosofier och krångliga magar! Liksom henne har jag usel kontakt med mina syskon. Med mitt äldsta helt obefintlig och med näst äldsta (som jag berättat lite om förut) kommer jag inte överrens med alls. Detta är min stora hjärtesorg, att jag inte har några band till mina syskon så att säga. Förhållandet mellan mig och min storasyster är väldigt infekterat, har alltid varit men speciellt de senaste sex åren sen hon blev sjuk. Det har tagit så mycket energi från mig att jag på nåt vis stängt av för att orka framåt. Därför är jag lite orolig över att det ska bli detsamma mellan mina flickor med tanke på att M inte är så särskilt intresserad av E. Jag vet att det inte behöver bli så men tanken finns i bakhuvudet.
    Icke desto mindre förstår jag dina tankar och din sorg oavsett hur det varit och är mellan mig och mina syskon så jag sällar mig till de andra och står tillsammans med dig under natthimlen! Hjärta 

  • Villemoa
    Fru sy skrev 2011-10-26 15:59:04 följande:
    *Vinkar till Villemoa* Jag tror säkert att det kommer bli bra mellan dina flickor. Jag och min syster har väl alltid kommit bra överrens men ännu mer nu när vi blivit äldre. Än så länge är ju E kanske inte så rolig i M:s ögon, hon kommer säkert tycka det är roligare sen när de får mer utbyte av varandra! Hoppas du inte tar illa upp nu, jag vet ju inte vad som hänt mellan dig och dina systrar.
    Tar inte alls illa upp, tvärtom är det skönt att få höra vad ni tänker. Jag har en bror och en syster, det framgick inte så tydligt. Åh, jag skulle nog behöva ett halvår eller så för att redogöra för vad som är knas så jag låter bli.
  • Villemoa
    Daa skrev 2011-10-26 16:15:47 följande:
    Försöker köra kommandot Villemoa Som Skräcködla i mitt huvud. Hur jag än gör blir det bara "Error: omöjlig kombination".
  • Villemoa

    Fru sy: beklagar förlusten av farmor!
    Vad mysigt med lite fest, det kan man aldrig få för lite av! När går det av stapeln?

    lanovia: fy för att ha så ont! Hoppas de här sista veckorna bara flyger förbi!

    Syrinx: vad mysigt med bebisgos, grattis till fasterskapet!

    Heloise: ja fy så hemskt med flickan i fb-gruppen!

    Flamman: jaså nycklar minsann!  

  • Villemoa

    Ska också lägga till er nya i adressboken. Hoppas att det funkar för det har ju strulat massor förut!

    Igår var jag och tränade igen efter en månads bortavaro pga en envis förkylning och huvva vad tungt det var!! Det var mycket tyngre att komma tillbaka efter en förkylning än vad det var att börja efter så många år. Men det är bara att köra på, nästa pass är redan imorgon! 

  • Villemoa
    Syrinx skrev 2011-10-26 16:30:05 följande:
    Villemoa, du får gärna redogöra för syskonknas om du vill! Även om det tar ett halvår! 

     
    En vacker dag kanske jag gör det men det tar för mycket av min energi och just i det här fallet så kör jag huvudet-i-sanden-mentalitet för att orka. 
    Men ge mig ett glas vin eller två så börjar jag nog prata  
  • Villemoa

    Har lagt upp några nya bilder i galleriet för den som vill se. Hoppas att ni kommer in för jag har gjort inställningen att endast de som finns i min adressbok ska kunna se.

  • Villemoa
    Daa skrev 2011-10-26 16:48:10 följande:
    Härligt att du har kommit igång igen!Kan någon påminna mig om att jag tycker att det är jättelajbans att träna med hantlar framför tv:n en stund varje kväll? Denna någon måste vara väldigt övertygande så att jag tror på det, för jag tycker faktiskt inte alls att det låter sådär jättelajbans...
    Det ÄR jättelajbans Daa! Sätt på nån bra serie eller film så slår du två flugor i en smäll! *tror inte att det där var ett dugg övertygande dock*
  • Villemoa
    Daa skrev 2011-10-26 16:49:33 följande:

    Villemoa: jag kommer inte iiiiiin!


    Inte hos Flamman heller!


    *drar skälvande efter andan och undslipper mig en liten snyftning*


    Åh det är så irriterande! Får maila supporten om detta, för vilken gång i ordningen.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård