• muggles

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Helipanzer: vilket bakslag ni drabbats av Måste säga att ni båda är väldigt stoiska, speciellt du Heloise som försöker se det positiva i detta (tex att Elise är speciellt ). Jag är imponerad att ni klarar det. Självklart är det en stor stor sorg att få det besked ni fick. Usch jag blir alldeles tårögd när jag skriver detta. Tack för varma ord om minimugglan

    Jag hann ju inte in här igår men får önska ett gott nytt 2011 nu istället!

    Fru Sy: vad läskigt med dessa sammandragningar som inte vill ge sig. Din svärmor verkar inte ha fattat det allvarliga läget, vilket är konstigt med tanke på att du verkar använda svängdörr på BB... Stort lycka till med sprutorna, hoppas verkligen de hjälper!

  • muggles

    Daa: kände du av din havandeskapsförgiftning innan ni åkte in? Hade du tex ont i huvudet? Läskigt om du inte kände ngt, iom att den tydligen var kraftig... Hur har det gått för Fälga, mår hon bra nu?

    Sept: det lät ändå lite hoppfullt det du skrev...

  • muggles

    Sweetan: vännen det uppfattas inte alls klämkäckt (om jag inte är helt ute och cyklar)! Mkt bra skrivet!

    Daa: aha, vad lurigt med alla dessa symptom. Jag har gjort en sökning på symptom på h-förgiftning och där stod inte dessa nämnda. Det stod mest att man kan få huvudvärk. Vad var det för märklig färg på avföringen? (Vill ju själv veta om det skulle hända mig.) Vad skönt att Fälga hämtade sig så fort!

  • muggles

    Flamman: KRAAAAM! Låter fruktansvärt, klart att marken rämnar under fötterna på dig...

    Fjällbruttan: ingen av oss i andra tråden kände att du inkräktade, du är välkommen in när som!

    Fru Sy: hoppas nu att Orvar stannar inne åtminstone till v28, har hört att det är en magisk gräns. Du verkar lugn trots dramatiken, kan bara tänka mig hur orolig jag skulle ha varit...

  • muggles

    Tack för hälsningar i andra tråden. Var för under isen för att skriva här också.

    Ninnnis: gjorde inget att du la en blänkare här, jag hade nästan räknat med att ngn skulle göra det. Trodde det skulle bli PB, hon brukar vara så snabb

    Daa: fina namn! Axel är en favorit här också. Mat, sömn, närhet och magont är det de brukar skrika för i början. Men det är inte mkt man kan göra mot magont men det går över efter några veckor (oftast). Och ibland vet man inte varför de skriker, man har redan försökt allt. Det är bara att härda ut - vi har alla varit där

    Flamman: vilken hemsk situation du befinner dig i. Klart du är värd att älskas! Jag tror du gör klokt i att prata så mkt som möjligt med dina barn och vara så ärlig du kan. Ju mer de känner att de vet om vad som händer, desto lugnare kan de vara. Om de känner att de åtminstone har en trygghet i dig, så tror jag att det blir bra.

    Vi har informerat Moa (snart 3,5 år) om att "mamma och pappa ska till sjukhuset och träffa doktorn för att bebisarna i mammas mage inte mår bra". Vi har också informerat förskolan om att vi ska till Huddinge pga en komplikation med graviditeten, jag tror det är bra att de är informerade. (Dessutom behöver de veta att Moa lämnas/hämtas av våra kompisar nästa vecka.)

  • muggles

    Ninnnis: skönt att höra att det finns hopp! Tack för googlingen jag inte själv orkat el vågat göra! Kram. Om vi är starka vet jag inte, man härdar ut med det man måste (eller hur Heloise?).

    Flamman: vilken ära att få de sista kramdropparna från dig

  • muggles

    Fru Sy: vad skönt med tappen! Jag tycker du bör vara fortsatt sjukskriven ett tag till iaf, tills man ser att läget är stabilt. Kanske tom v28 åtminstone?

    Heloise: tycker du gör rätt som stannar hemma och firar enskilt med ditt gudbarn. Förstår dig precis och jag tror tyvärr du har ganska rätt i dina antaganden.

  • muggles
    passionsblomman skrev 2011-01-10 13:30:27 följande:
    Fy vad nervös och hjälplös jag känner mig!Rynkar på näsan Just nu är op kanske precis klar eller pågår fortfarande. Mugglan vännen och fina bebisarna och maken...jag tänker så på er!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    TACK! Vad gulligt skrivet
  • muggles
    Ninnnis skrev 2011-01-12 16:50:16 följande:
    Jag kan tillägga att jag kan få ganska ordentlig huvudvärk innan mens och hade det även under hormonbehandlingen, så det är säkert hormonerna som spökar.
    Jag tror det är ganska vanligt tyvärr och kan räknas till en av grav-åkommorna. Får du kraftig huvudvärk efter v25 bör blodtrycket kollas upp (kan vara havandeskapsförgiftning vilket oftast uppträder först efter v25 och senare).
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård