• andbeyond

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: Nej så kul har jag det inte
    Verkar som att det kommer ta minst någon dag till, fortfarande bara småvärkar i form av mensvärk och sammandragningar ingen stegring.
    Men allt är bättre än när det inte händer något alls. Har bakat muffins och gjort cheesecake som står i frysen. Så har ganska kul ändå

    Skickar massa kramar till Fru E! Tänker på dig!

  • andbeyond

    Hej hopp!

    Här är det mest bara retsamt. Vaknade med ordentliga, vad det visade sig, förvärkar i natt. För efter kl. 9 gick det från att ha varit regelbundet var 9:e minut sen kl.3 till att stanna av helt. Fortfarande lite blodstänk här och där men verkar som att det är en lååång förberedelse som min kropp håller på med. Försöker glädjas åt att det borde sätta igång innan helgen iaf och då slipper jag ju igångsättning
    Har tyvärr så pass mycket ont i fogarna så känns dumt att försöka gå i trappor eler ta långpromenader. Var ute en sväng i solen och gick omkring lite men verkar som att den lilla damen envist kör sitt eget race

    Missade BM tiden idag också då det tyckte de var onödigt att jag kom in om jag hade värkar så regelbundet. Sen slutade de ju så nu känns det trist att jag inte gick dit. Men men, bebis imorgon vore trevligt

    Kram!

  • andbeyond

    Grattis Lanovia!!!!   Fantastiskt!

    Fru Sy: Hoppas du får må bra idag och samla lite energi. Håller tummarna att allt går bra

    Jag har haft värkar sen kl. 18 igår kväll, har inte sovit så bra med andra ord. Svårt då jag vaknar var 8 minut av att det är ajajajajaj i 1 minut. Maken masserade på ryggslutet ett tag idag mitt på dagen så jag lyckades somna om direkt så fick nog 2 timmars sömn iaf. Skönt
    Är otroligt frustrerande att ha regelbundna ganska smärtsamma ändå (behöver sluta upp med det jag gör) värkar så länge med genomgående 8min mellanrum när de på FL inte släpper in en förrän man har 3min mellan. Om inget händer ikväll så ska nog ändå åka in så de kan göra en undersökning och kolla hur det fortskrider och så att Mary mår bra. Blir visst långdraget detta men hoppas på att det iaf är användbara värkar så jag inte har så mycket kvar när det väl börjar bli intensivt. Spännande, tröttsamt och frustrerande allt på en gång.

    Nu ska jag äta ugnspannkaka med världens finaste make
    Kramar laget runt från min just nu ÄLSKADE pilatesboll! *studs studs*

  • andbeyond

    Ninnins: Det kan finnas på förlossningen, men det är rätt skönt att ha hemma under latensfasen. Jag gillade att sitta på den när jag började få foglossning också, man tvingas att slappna av och träna upp rätt muskler.

    Ringde till FL igen, de tyckte att eftersom jag känt sparkar och så idag så ska jag vänta till imorgon innan jag kommer in för undersökning om inte värkarna ökar. Ska få sovdos imorgon om jag inte får sova inatt. Känns skönt att veta att jag får hjälp imorgon om inget händer. Lättare att hålla humöret uppe.

  • andbeyond

    Hej! Snabb uppdatering i amningshysterin Mary är alldeles underbar, äter, sover, bajsar, skriker och är söt. Jag har ont men det går bra när jag har voltaren i kroppen. Det läker bra men lär ta runt 6v till innan jag börjar bli ok med att sitta på stolar och ta promenader... Trots detta är jag helt otroligt glad Bild på min Älsk finns i galleriet.
    Ska försöka kommentera snart. Kram till alla tills dess!

  • andbeyond

    Hej ni fina fina flickor!


    Tack snälla för att ni tänker på mig och undrar, förlåt att jag inte hört av mig. Jag har läst så ofta jag hunnit men har aldrig blivit att jag satt mig ned och skrivit.


    Först av allt: STORT GRATTIS till alla nya mammor och pappor och VÄLKOMMEN till alla söta bebisar! Hjärta
    Hoppas ni alla mår bra!

    Här hos mig har det varit bra överlag, när lillan var 2 veckor flyttade vi hem till min Mamma då de stambyter hos oss, blir kvar här hela sommaren. Fungerar jättebra, har varit skönt att ha hjälp. När lillan var 2-6veckor var hon jätteförkyld och det var mycket med att få henne att äta och andas samtidigt men nu mår hon alldeles utmärkt även om hon fortfarande väger liiite lite. Vi har dock fått byta till stl 62 så hon växer och frodas. Joller och leenden är del av varje dag nu vilket gör allt lättare. Anledningen till att jag inte satt mig ned här är att det har varit så mycket skit med mig. Förlossningen har jag ju berättat om, efteråt har jag haft väldigt ont. I början var det svårt att gå/stå/sitta trots smärtstillande tabletter, nu är det rätt ok men måste fortfarande äta voltaren vilket känns skit. Har haft en infektion med varbölder på ställen man INTE vill ha det som är läkt nu men det är frustrerande att inte kunna stå upp i mer än 5 minuter utan att det känns som att hela underlivet ska explodera... Mycket tankar och känslor och försöker hålla mig positiv och se det fantastiska i att jag ju har fått en dotter så då är det ju värt det! Men ja, det har varit svårt att sätta ord på kaoset inombords. Läkarna vet inte riktigt varför jag fortfarande har så ont men ska försöka gå till sjukgymnast och se om jag behöver hjälp att träna upp musklerna om det är gammal foglossning som spökar tillsammans med ärrvävnaden (som alltså också behöver stretchas då).

    När jag sitter i soffan och pratar med min lilla dotter och inte har ont alls då är livet bättre än någonsin så vi är så lyckliga jag och maken

    Hinner inte riktigt kommentera någon nu, har varit borta lite för länge men vet att jag läser och tänker på er alla! Ska försöka sätta mig här lite oftare nu när lilltjejen sover själv lite längre stunder på dagen.
    Kramkramkramkramkram till er allihop!
    Nalle

  • andbeyond
    Hjärta till er alla!

    Allt väl här, håller på att avvänja nattmål vilket med andra innebär: JÄTTETRÖTT!

    *springer tillbaka till bebisen*
  • andbeyond
    Hjärta Många Grattis till bebisar och graviditeter! Många kramar för jobbiga dagar och svåra människor.Hjärta

    {#emotions_dlg.flower}
    Mary växer och frodas, jag ska börja studera i vår och Mary ska vara hemma med sin pappa istället. Vi har flyttat till ett radhus och trivs jättebra med livet som föräldrar. Trötta. Men lyckliga.

    Tänker på er!
    KRAM
  • andbeyond

    Uhm, Hej! *vinkar försiktigt*. Minns ni mig? 

    Jag satt igår och tänkte att jag så gärna skulle vilja ha någon att prata med om det här med barn, och fler barn och förlossningar och livet i stort. Men mina vänner här i verkliga livet lever ett annat liv än mig, få har eller vill ha barn. Ingen "föräldrargrupp" har jag heller eftersom vi flyttade när barnet var några månader. Så idag slog det mig, att jag VET ju en plats där alla dessa underbaringar med fantastiska erfarenheter finns!

    Såå, här är jag igen. Häj!

    Hoppas ni mår bra :) 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård